Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo to moc krásné,,, to asi jen tak někomu člověk nepíše…
Ale k tomu už se nechci vracet.
Těžko se věří někomu kdo tě zradil. Můj muž musí kvůli práci mít jak zaheslovanej telefon, tak notebook atd. takže i kdyby mi byl nevěrný, tak přes tohle na to nikdy nepřijdu. Ze začátku mě to pěkně štvalo a po tom co si tady čtu, jak některé našli v mobilu, fb apod. důkaz na nevěru si říkám, jaká to je výhoda
sladká nevědomost.
@1.zizi píše:
Netolerovala bych mu to v zadnem pripade…ja chlapovi projizdim telefon celkem bezne a klidne i pred nimten svuj mam samozrejme taky k dispozici…
Tebe bych chtěl mít doma ![]()
Příspěvek upraven 02.02.14 v 14:22
No tak to máš pravdu to tě fakt opíjí rohlíkem, protože kdyby nebylo co nemusí mít zamčenej tel. Za druhý ale ví proč, ví že ty mu nevěříš, lezeš mu do mobilu, tím ho sama od sebe vlastně ženeš do náruče jiný znova a znova, je to začarovanej kruh. Buď to co bylo smaž a nevytahuj, kašli na jeho mobil, nehledej, nestíhej, co oči nevidí to srdce nebolí, nebo to všechno skonči a začni někde jinde, kde ovšem nemáš taky záruku že ten chlap nebude stejnej
Dnes je to opravdu složitý
Musíš si sama urovnat co chceš buď jsi ochotná to tolerovat, nebo ignorovat nebo toho schopná nejsi a potřebuješ mít muže jen a jen pro sebe, tak asi to nemá pak cenu ![]()
@Suzzinka99 píše:
Bylo to moc krásné,,, to asi jen tak někomu člověk nepíše…
Ale k tomu už se nechci vracet.
No, tak pokud to máš potvrzené tímhle, tak to jsem v tom případě nevěrná se spoustou kamarádek a i pár kamarády ![]()
@Suzzinka99 To je problem. Po nevere ma vztah sanci jenom kdyz to ta zenska dokaze opravdu stoprocentne zpracovat a nepatrat, coz tobe se bohuzel nepovedlo. Zatim. Co s tim udelas je na tobe. Tim nechci rict, ze to je tvoje vina nebo ze ti nezahyba. Ale jak se rika- nevera je utajitalna a vernost nedokazatelna.
Měla jsem to podobně. Přítel byl stejný jako ten tvůj. Nakonec se moje obavy naplnily s měl někoho jiného.
@j.a.n.i1 píše:
No, tak pokud to máš potvrzené tímhle, tak to jsem v tom případě nevěrná se spoustou kamarádek a i pár kamarády
Tak samozřejmě tam toho bylo mnohem vice…
Než jen to co jsem zmínila
Jako že najednou, když ses rozhodla přistěhovat, si zamkl telefon a ještě si nastavil, aby nijak nepípal, když mu přijde zpráva? Nebo to tak měl vždycky? Jestli to měl vždycky, neřešila bych a snažila se důvěřovat.
Jestli to udělal teď nově, tak je podle mě jasné proč.
@Anonym X píše:
Tebe bych chtěl mít domaPříspěvek upraven 02.02.14 v 14:22
ale mas smulu
![]()
To ja pravě nevím, vetšinou jsem mu vše,,zbastila" ale tohle už mi přijde zvláštní, přece když chci aby mi druhy důvěřoval takové věci nedělám…
@1.zizi píše:
Netolerovala bych mu to v zadnem pripade…ja chlapovi projizdim telefon celkem bezne a klidne i pred nimten svuj mam samozrejme taky k dispozici…
k čemu ti to je? když bude chtít tak si vyaže vše co nemáš vidět a pokud bude jooo chtít tak bude mít jinej mobil jiný číslo na tajným místě - třeba v práci..
podle mě jsou veškerý kontroly na nic..
kdo nepodvádí toho kontrolovat nepotřebuji a kdo podvádí může být mazanej že je to stejně fuk..
A já si myslím, že až moc třeba děláš z komára velblouda, proč jinak by chtěla aby si se k němu stěhovala i s klukem? Tak má zamčený telefon, no bóže, to hned neznačí nevěru…mě taky manžel neleze do telefonu, a to tam nic nemám, mě by to taky prostě jen vadilo, buď mi věří a nebo ne. A jsme na tom podobně. Já nelezu mu, a on mě taky. Pokud potřebujeme něco najít - například nějaké kontakty, tak si telefony dáme, ale abych se ho ptala furt, kdo mu volá nebo píše, nebo on mě. Prostě mu věřím a on mě. A o tom to je…
@jdukolem píše:
k čemu ti to je? když bude chtít tak si vyaže vše co nemáš vidět a pokud bude jooo chtít tak bude mít jinej mobil jiný číslo na tajným místě - třeba v práci..
podle mě jsou veškerý kontroly na nic..
kdo nepodvádí toho kontrolovat nepotřebuji a kdo podvádí může být mazanej že je to stejně fuk..
Hlavně tedy kontrolovat někoho, s kým žiju by mi přišlo především pod moji úroveň.
A zjistit, že se mi on hrabe v telefonu, tak mu tam najust něco připravím ![]()