Co teď? Automaty, dluhy

55
1.2.14 22:30

Co teď??Automaty,dluhy...

Dobrý sobotní večer Všem, rozhodla jsem se na vás obrátit se svým problémem..
Otěhotněla jsem v listopadu, když jsme s přítelem neměli žádné problémy. O něco déle se to rozjelo a začalo přicházet půjčovní peněz a jiné problémy. Došlo to do bouchnutí mých nervů a s přiznáním toho, že má polovička je závislá na automatech.Od té doby se to vezlo a my se jen hádali a já mu nevěřila.
Tento týden jsem se dozvěděla, že je to ale daleko horší. Vyhodili ho z práce (živnostník),protože okrádal svého zaměstnavatele, kradl mu peníze, material atd.
Prý okrádal i svého tatu a mámu.
Je to schizofrenik, prostě…rozdvojená osobnost-ne zlý člověk.
Jsme od sebe a já už nevidím cestu zpět.
Jenže co teď?
Když ho neuvedu v rodném listě, nemá právo na dítě a to prý ikdyby to vymáhal soudně.
Když ho tam napíši, může dělat problémy a alimenty mi můžou vyměřit asi minimální..když teď nemá práci a předtím byl živnostníkem.
Nevíte, jak to funguje popř. jaké je minimum? :roll:
Přiznávám…jsem na dně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
1.2.14 22:35

Jen k tomu, že píšeš, že nemá právo na dítě, když o neuvedeš. Dá to k soudu, testy DNA a na dítě právo mít bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.2.14 22:36

@jenny.fields zjistovala jsem si to a udajne ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
1.2.14 22:37

Do RL bych takového člověka neuvedla. Pozor na to, že je tu automatická vyživovací povinnost - ještě by jednou povedenej papínek třeba parazitoval na vašem dospělém dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.2.14 22:38
@Bianni píše:
@jenny.fields zjistovala jsem si to a udajne ne. :nevim:

Ale samozřejmě že ano, myslíš, že můžeš otce jen tak protože si to usmyslíš (ted mluvím všeobecně) připravit o jeho práva? Stát chce, aby dítě mělo v rodném liste otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
1.2.14 22:38

Taky si myslím, ze by na dítě právo měl, když to da k soudu na DNA do 7??? Let…nevím tu hranici.
Jiná on hrál automaty asi už dřív, ne? Nebo si o tom nevěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.2.14 22:39
@Bianni píše:
@jenny.fields zjistovala jsem si to a udajne ne. :nevim:

To jsi zjistovala blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.2.14 22:39

@Rampepurna : to je právě to, čeho se bojím…co by byl schopen udělat v budoucnu :/ Smutné, že na tohle člověk přijde po dvou letech vztahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.2.14 22:40

@kubykula : netusili jsme nikdo nic, jeho rodina..ja..chodil tam po práci, nebo když sel s kamarady „na pivo“ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.2.14 22:43

Když ho neuvedeš do RL, tak nebudeš mít nárok na nějaké dávky - ale jaké, to ti přesně neřeknu, protože stát zastává názor, že nejdříve se má starat otec. Pokud ho do RL uvedeš, má povinnost i práva… ale je fakt, že je spousta lidí, co se dokáže vyhnout placení, protože stačí, aby ti zaplatil 200,–Kč a je to bráno jako snaha platit, ale dítě mu musíš dávat, jinak ti může dělat problémy.
No a pokud bys ho neuvedla a on dítě chtěl, může zažádat u soudu, proběhnou testy DNA, zapíšou ho a bude mít nárok na dítě a zároveň povinnost platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
1.2.14 22:43
Bianni** píše:
@kubykula : netusili jsme nikdo nic, jeho rodina..ja..chodil tam po práci, nebo když sel s kamarady „na pivo“ :|
:-( o to je to pro tebe horší
Asi bych ho taky do RL nedala. A jak se chová teď, když jsi ho opustila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.2.14 22:46

@kubykula prerusili jsme kontakt a tvrdi mi, ze nastupuje na psychologicke leceni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.2.14 22:48

@ynax bohužel,myslela jsem si, že to je přesně takhle :,( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.2.14 22:50

Neuvedla bych takového otce do RL. Jiná věc je pokud si o to zažáda soudně, pak neuděláš nic. Ale já bych v tomto případě asi neuváděla ono je to těžké…my ho neznáme tak jako ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.2.14 22:52

A on chce být v RL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie