Pes a dům přednější jak já

463
1.2.14 17:36

Pes a dům přednější jak já

Holky co mám sním dělat… Barák a pes je pro mího přednější jak to že čekáme dítě… a pořád mi to dává najevo.. měli sme být dneska spolu celý den.. ale protože by zmrzla voda v baráku musí bejt doma a topit a pejsek taky nemůže bejt sám… jak mu mám říct že mě to už nebaví a sere že jsou tyhle dvě věci přednější než já? :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
1.2.14 17:37

@Tyna_matiss no tak jestli doma chodíš tak jako jsi v profilovce tak bych zdrhala taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1794
1.2.14 17:38

Zkus si s ním promluvit. Třeba to tak ani není a v tobě se jen bouří hormony tak si to moc beres. Ale určité bych mu to řekla chlapi jsou někdy natvrdli :nevim: :zed:

Příspěvek upraven 01.02.14 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.14 17:38
@K-Black píše:
@Tyna_matiss no tak jestli doma chodíš tak jako jsi v profilovce tak bych zdrhala taky :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.14 17:39

@K-Black Nene to je z karnevalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.2.14 17:39

Mího? Kdo to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.14 17:40

@Lucka91 No ono to trvá celou dobu co ví že budeme mít mimi pořád všichni přednější jak já… a mluvit sním o tom… to je jak si stoupnout před zed a házet do ní hrách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

@Tyna_matiss A proč s ním nejsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Hormony… jinak to ti ma obletovat bricho?

• Citovat
  • Upravit
Virginian
@Tyna_matiss píše:
Holky co mám sním dělat… Barák a pes je pro mího přednější jak to že čekáme dítě… a pořád mi to dává najevo.. měli sme být dneska spolu celý den.. ale protože by zmrzla voda v baráku musí bejt doma a topit a pejsek taky nemůže bejt sám… jak mu mám říct že mě to už nebaví a sere že jsou tyhle dvě věci přednější než já? :nevim: :nevim: :zed:

A proc tam nejsi s nim?

• Citovat
  • Upravit
8935
1.2.14 17:41

@Tyna_matiss Třeba ho nebaví trávit den doma.Pro některé ženy je to super, když jsou dva spolu celý den-lenoší, dívají se na televizi, ona vyvařuje. Ale chlapa to často neuspokojuje.
A vy bydlíte spolu, v bytě, máte společnou domácnost-a kam on jezdí na barák a za psem? On má opuštěný barák a v něm psa, kterého musí jezdit krmit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
1.2.14 17:42

@Tyna_matiss no tak třeba ho těhotenství zaskocilo a neví jak se vypořádat s tím, že bude otec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.14 17:42

@Karleon musím se starat o dědu mám babi s plicní embolkou ve špitále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.2.14 17:43
@lasička1 píše:
@Tyna_matiss Třeba ho nebaví trávit den doma.Pro některé ženy je to super, když jsou dva spolu celý den-lenoší, dívají se na televizi, ona vyvařuje. Ale chlapa to často neuspokojuje.
A vy bydlíte spolu, v bytě, máte společnou domácnost-a kam on jezdí na barák a za psem? On má opuštěný barák a v něm psa, kterého musí jezdit krmit?

Na takové hnití na gauči mají čas v důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.14 17:44

@lasička1 nene my bydlíme na rodiném baráku s jeho sestrou… ona dole a mi nahoře… jenže jeho sestřička se zbalila a jela k jejímu příteli k rodině.. a moje drahá polovička musí topit aby tam nezmrzla voda a bylo tam teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí