Co teď? Automaty, dluhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
2.2.14 11:32
@Granda píše:
To není pravda, narok na davky budes mit stejné. Jen dojdes na OSPOD a tam ti daji potvrzení pro up, ze neni přínosem aby dítě mělo priznaneho otce v rl. Coz v tvem pripade nebude problem…

no nevím, přínosem pro stát to ale je. A pokud on bude mít zájem a bued neustále poukazovat na to, že se léčí a vykřikovat, že mu upírají styk s dítětem z diskriminačních důvodů, může @Bianni akorát tak ublížit. Já mám kamarádku, která má děti se schizofrenikem, zažívá si peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.2.14 11:33
@rybka56 píše:
no nevím, přínosem pro stát to ale je. A pokud on bude mít zájem a bued neustále poukazovat na to, že se léčí a vykřikovat, že mu upírají styk s dítětem z diskriminačních důvodů, může @Bianni akorát tak ublížit. Já mám kamarádku, která má děti se schizofrenikem, zažívá si peklo

Před početím o diagnoze nevěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.2.14 11:36
@Burj Chalifa píše:
Před početím o diagnoze nevěděla?

ne, propuklo to uněj, až když začali podnikat a na něj dopadl velký stres. To tak bývá. Ale jeho otec byl prý podivín, takže se to asi neslo generace.

Druhá známá má také děti s jedním podivínem - jeho otec byl schizofrenik. A schizofrenii zdědil její druhý syn, ostatní děti jsou v pohodě. No ale ten co vyvádí! Lituju ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
2.2.14 23:09

Milá zakladatelko, v Tvé situaci bych zvážila to, že bych otce neuvedla a počkala bych zda se otec bude chtít svého práva domáhat. Třeba to jen tak říká a skutečnost je jiná. Život nekončí a Ty jsi třeba najdeš někoho kdo bude chtít Tvé dítko adoptovat. Přeji ať Tvůj příští partner je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
6.2.14 18:20
@rybka56 píše:
no nevím, přínosem pro stát to ale je. A pokud on bude mít zájem a bued neustále poukazovat na to, že se léčí a vykřikovat, že mu upírají styk s dítětem z diskriminačních důvodů, může @Bianni akorát tak ublížit. Já mám kamarádku, která má děti se schizofrenikem, zažívá si peklo

nebyla otázka zda dát otce do rl, ale zda má nárok na dávky. ano, pokud otce do rl nenapíše, nárok na dávky má. také nemám uvedeného otce v rl, je to psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí