Zamčený telefon a nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
3.2.14 12:47
@Sonarka píše:
To máte teda blbý, jsem ráda, že my to máme tak jak to máme :D

Bodejť by ne, musíš mít o všem přehled a běda, jak by ti nehlásil všchno. Já jen zírám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.2.14 12:53
@Sonarka píše:
Já nevím proč, ale soukromí v partnerství neuznávám, jednou spolu žijeme, tak jaképak tajnosti, jaképak soukromí?

Já si zas neumím představit, že manželka mě vyzve (nebo já jí) k předložení mobilu ke kontrole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
3.2.14 12:54

Hehe, soukromi v partnersti neuznavam- to me dostalo. To jsem zvedava, jak dlouho se da s takovym heslem ve vztahu vyzit. Soukromi je prirozena potreba kazdyho jedince a kdo rika, ze ho nepotrebuje, tak lze! Sdilet s partnerem neznamena pricucnout se na nej jako pijavice.
Uprimne me by opravdu hanba fackovala, pokud si nekoho vazim a verim mu, abych mu treba lezla bez zeptani do kapes nebo do telefonu…Kazdej ma pravo se svobodne nadechnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.2.14 12:55
@Sonarka píše:
Já nevím proč, ale soukromí v partnerství neuznávám, jednou spolu žijeme, tak jaképak tajnosti, jaképak soukromí? My spolu sdílíme téměř vše, to, že ty to máš jinak, neznámená, že ostatní to mají špatně :roll: Samozřejmě, když mi kamarádka píše něco choulostivého, tak to příteli nevyprávím, ale když se zeptá, řeknu mu píše mi ta a ta a něco řeší, do podrobností nezacházím. On je prostě taky taková má kamarádka a ten nejbližší člověk, můžem si říct všechno a víme, že ten druhý to nepustí dál :mavam:

Neuznáváte soukromí? 8o Tak aby jste se jednou nedivila, až to toho vašeho přestane bavit. Každý člověk přece potřebuje nějaké soukromí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
3.2.14 12:56

Telefon nosím neustále při sobě. Je to jistější kvůli komunikace s kamarády. Manželka je hrozně zvědavá a co neví nepoví. Nemusí se dočíst, že těch piv nebylo 6, ale 11, že ta nová striptérka má docela malé prsa, nebo že moje kamarádka vzdychá u sexu mnohem vášnivěji než ona. Mohlo by ji to ranit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
3.2.14 12:57

@zoidberg Radsi se nauc cesky sklonovat- to mozna tvoji partnerku muze trapit vic nez silacky reci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.2.14 12:57

@Anonym X
:mrgreen: :mrgreen: Krásně zformulováno, vyzve k předložení ke kontrole. :mrgreen: koukám, že taky nechápeš, že to je přece ta pravá láska, mít absolutní kontrolu nad vším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.2.14 13:10
@Camael píše:
@1.zizi @Sonarka
Chtěla bych slyšet ty vaše dva nejlepší kamarády v hospodě, jak kámošům líčí: Hele, ta moje, to ti je kámoška, já vím přesně, kdy menstruuje ona i Lída, protože si o tom píšou, a přece není potřeba to tajit. :mrgreen: Ti z vás musí být nadšení! :mrgreen:
:roll:..boze zeno ty uz to nehul :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.2.14 13:12
@Anonym X píše:
Já si zas neumím představit, že manželka mě vyzve (nebo já jí) k předložení mobilu ke kontrole :roll:

no ale musi to byt v danou hodinu a musi se o tom udelat zapis do knihy prohresku :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
3.2.14 13:16

@1.zizi
V pohodě, já nic nehulím, ale být tvou polovičkou, natuty se do toho pustím, abych to kontrolování neodnesl tikem v oku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.2.14 13:21
@Camael píše:
@1.zizi
V pohodě, já nic nehulím, ale být tvou polovičkou, natuty se do toho pustím, abych to kontrolování neodnesl tikem v oku. :D

vsak se neboj…co neudelam ja, dodela nase dite :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
40270
3.2.14 13:28

@1.zizi
To musí být proti stíhačce odvar. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.2.14 13:29
@Sonarka píše:
To máte teda blbý, jsem ráda, že my to máme tak jak to máme :D

Proč bychom to měli mít blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
3.2.14 13:30

Teda ctu a nestacim se divit.. chlap ma taky zamceny mobil a ja jeho heslo neznam, ale vubec mi to nevadi.. nemam potrebu neco mu tam hledat.. nemam duvod, protoze mu verim. A navic neni tak blbej, kdyby nechtel, abych neco nasla, tak by si to urcite nenechal.. on si muj mobil obcas pujci, kvuli netu a koukne i na muj facebook, ale to jen proto, ze on svuj nema..
Jsem si ale jista, ze sms mi necte, proste si navzajem verime. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.2.14 13:34

@LucsynkaR
Je to jasný, nemáte se rádi a určo tě podvádí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek