Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
To máte teda blbý, jsem ráda, že my to máme tak jak to máme
Bodejť by ne, musíš mít o všem přehled a běda, jak by ti nehlásil všchno. Já jen zírám..
@Sonarka píše:
Já nevím proč, ale soukromí v partnerství neuznávám, jednou spolu žijeme, tak jaképak tajnosti, jaképak soukromí?
Já si zas neumím představit, že manželka mě vyzve (nebo já jí) k předložení mobilu ke kontrole ![]()
Hehe, soukromi v partnersti neuznavam- to me dostalo. To jsem zvedava, jak dlouho se da s takovym heslem ve vztahu vyzit. Soukromi je prirozena potreba kazdyho jedince a kdo rika, ze ho nepotrebuje, tak lze! Sdilet s partnerem neznamena pricucnout se na nej jako pijavice.
Uprimne me by opravdu hanba fackovala, pokud si nekoho vazim a verim mu, abych mu treba lezla bez zeptani do kapes nebo do telefonu…Kazdej ma pravo se svobodne nadechnout.
@Sonarka píše:
Já nevím proč, ale soukromí v partnerství neuznávám, jednou spolu žijeme, tak jaképak tajnosti, jaképak soukromí? My spolu sdílíme téměř vše, to, že ty to máš jinak, neznámená, že ostatní to mají špatněSamozřejmě, když mi kamarádka píše něco choulostivého, tak to příteli nevyprávím, ale když se zeptá, řeknu mu píše mi ta a ta a něco řeší, do podrobností nezacházím. On je prostě taky taková má kamarádka a ten nejbližší člověk, můžem si říct všechno a víme, že ten druhý to nepustí dál
Neuznáváte soukromí?
Tak aby jste se jednou nedivila, až to toho vašeho přestane bavit. Každý člověk přece potřebuje nějaké soukromí ![]()
Telefon nosím neustále při sobě. Je to jistější kvůli komunikace s kamarády. Manželka je hrozně zvědavá a co neví nepoví. Nemusí se dočíst, že těch piv nebylo 6, ale 11, že ta nová striptérka má docela malé prsa, nebo že moje kamarádka vzdychá u sexu mnohem vášnivěji než ona. Mohlo by ji to ranit… ![]()
@zoidberg Radsi se nauc cesky sklonovat- to mozna tvoji partnerku muze trapit vic nez silacky reci ![]()
@Anonym X
Krásně zformulováno, vyzve k předložení ke kontrole.
koukám, že taky nechápeš, že to je přece ta pravá láska, mít absolutní kontrolu nad vším. ![]()
@Camael píše:
@1.zizi @Sonarka
Chtěla bych slyšet ty vaše dva nejlepší kamarády v hospodě, jak kámošům líčí: Hele, ta moje, to ti je kámoška, já vím přesně, kdy menstruuje ona i Lída, protože si o tom píšou, a přece není potřeba to tajit.Ti z vás musí být nadšení!
@Anonym X píše:
Já si zas neumím představit, že manželka mě vyzve (nebo já jí) k předložení mobilu ke kontrole
no ale musi to byt v danou hodinu a musi se o tom udelat zapis do knihy prohresku
…
@1.zizi
V pohodě, já nic nehulím, ale být tvou polovičkou, natuty se do toho pustím, abych to kontrolování neodnesl tikem v oku. ![]()
@Sonarka píše:
To máte teda blbý, jsem ráda, že my to máme tak jak to máme
Proč bychom to měli mít blbý?
Teda ctu a nestacim se divit.. chlap ma taky zamceny mobil a ja jeho heslo neznam, ale vubec mi to nevadi.. nemam potrebu neco mu tam hledat.. nemam duvod, protoze mu verim. A navic neni tak blbej, kdyby nechtel, abych neco nasla, tak by si to urcite nenechal.. on si muj mobil obcas pujci, kvuli netu a koukne i na muj facebook, ale to jen proto, ze on svuj nema..
Jsem si ale jista, ze sms mi necte, proste si navzajem verime. ![]()