Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulka72
No a jak to s tím souvisí?
Tys to psala, že toho vidí tolik, že by nemohli sexovat, tak jsi asi neměla na mysli porody jejich dětí, ne? Těch zas tolik nebude.
@G12 píše:
Mimochodem víte o tom, že taková ztráta soukromí a žádné „tajnosti“ před partnerem často vedou ke konci vztahu? Zmizí to zdravé napětí, partneři před sebou prdí, všechno o sobě vědí, chlapi vidí porod, ženské už se ani nelíčí, však na co doma, že? apod. A pak se najednou objeví někdo zajímavý a je vymalováno
Počkej, ono je podle tebe běžné, že ti milenec i vymaluje kvartýr? ![]()
@Anonym X píše:
Počkej, ono je podle tebe běžné, že ti milenec i vymaluje kvartýr?
nemělo být vymiluje?
@Camael píše:
@vendulka72
No a jak to s tím souvisí?Tys to psala, že toho vidí tolik, že by nemohli sexovat, tak jsi asi neměla na mysli porody jejich dětí, ne? Těch zas tolik nebude.
Těch bývá cca 2 - 3.
@vendulka72
Ty jsi krásná ukázka, jak někdy prostě nejde oponovat.
@Camael píše:šak já oponuju
@vendulka72Ty jsi krásná ukázka, jak někdy prostě nejde oponovat.
@Camael píše:
![]()
No ty vole, ty jsi stíhačka, manipulátor a majetnická příšera v jednom!
A sakra jsem odhalena
Jen doufám, že mě neodhalí přítel
Tím soukromým jsem myslela, že neuznávám tajnosti typu milenka, či milenec a další „nepodstatné“ věci ![]()
@Camael píše:
@1.zizi @Sonarka
Chtěla bych slyšet ty vaše dva nejlepší kamarády v hospodě, jak kámošům líčí: Hele, ta moje, to ti je kámoška, já vím přesně, kdy menstruuje ona i Lída, protože si o tom píšou, a přece není potřeba to tajit.Ti z vás musí být nadšení!
Nezáviď
![]()
@Anonym X píše:
Já si zas neumím představit, že manželka mě vyzve (nebo já jí) k předložení mobilu ke kontrole
To sis jí špatně vychoval
Ne vážně, myslela jsem to tak, že si zkrátka říkáme téměř vše, ani jeden toho druhýho menutíme s pistolí u hlavy
Je pro nás přirozené se vzájemně svěřovat, kdyby mi přítel někdy naznačil, že mu to vadí, přestala bych s tím samozřejmě a bylo by to tak i naopak. To není tak, že bychom se nerespektovali, my se respektujeme a takhle jak to máme to vyhovuje nám oběma. Co je špatného na tom být si s někým blízký a vše s ním sdílet, tedy téměř vše
Takový skorodvojčata ![]()
@Sonarka píše:
Tím soukromým jsem myslela, že neuznávám tajnosti typu milenka, či milenec a další „nepodstatné“ věci
Ono by to chtělo vyjasnit si pojmy, do soukromí patří i jiné neškodné věci, ne jen ty negativní, co tu uvádíš.
@Camael píše:
Ono by to chtělo vyjasnit si pojmy, do soukromí patří i jiné neškodné věci, ne jen ty negativní, co tu uvádíš.
No já když se řekne soukromí, tak si představím takový svůj klid, zkrátka to své co si chráním před cizími lidmi, ale určitě ne před svým přítelem a svými dětmi, oni patří do mého světa a v jejich případě slovo soukromí postrádá svůj smysl. Žiju s nimi, sdílím s nimi nic víc, nic míň ![]()
@Sonarka
Promiň, ale mně to zní jak vystřižený z románu Rosamunde Pilcher. Takže svým dětem vyprávíš vše, co se ti honí hlavou? Vše s nimi sdílíš? No nazdar! To by měl můj puberťák radost, kdybych s ním sdílela, jak fajn jsme si to užili, když byl na lyžáku. Ale co bych to tajila, přeci se máme rádi, tak jaké soukromí, šup, pěkně to nasdílet.
To samé příteli? Sdílíš i to, co ti svěří ostatní? ![]()
@Camael píše:
@SonarkaPromiň, ale mně to zní jak vystřižený z románu Rosamunde Pilcher. Takže svým dětem vyprávíš vše, co se ti honí hlavou? Vše s nimi sdílíš? No nazdar! To by měl můj puberťák radost, kdybych s ním sdílela, jak fajn jsme si to užili, když byl na lyžáku. Ale co bych to tajila, přeci se máme rádi, tak jaké soukromí, šup, pěkně to nasdílet.
To samé příteli? Sdílíš i to, co ti svěří ostatní?
Ty to moc hrotíš a přeháníš, takhle to není
Jestli jsi někdy měla kámošku, který si mohla říct vše a ona tobě také, společně jste se smáli i plakali, prožívali a řešili různé věci, situace a lidi, tak přesně tak to mám já s mým přítelem
Možná je to trochu zvláštní a u partnerů neobvyklé, ale já bych to jinak mít nechtěla, potřebuji mít v partnerovi víc než jen milence, potřebuji v něm mít i spřízněnou duši
Ať si kdo chce, co chce myslí a říká ![]()
@Sonarka
No vždyť o tom žádná, přesto mu nemusím slepičit úplně všechno, pardon, sdílet. Kterýho chlapa zajímá, co jsem probírala s kámoškou u kafe? A pokud jo, tak je on drbna, navíc kámoška ti to určo nesvěřuje s tím, že to s ním budeš probírat doma. Mně připadá, že to naopak hrotíš ty, vždyť se vůbec nevylučuje mít partnera za parťáka, mít v něm spřízněnou duši, a přesto si uchovat svoje soukromí. Ani spřízněná duše mi nepoleze do mého soukromého mailu, telefonu, do dopisů, to je o úctě k tomu druhému. Ani ta blízká kámoška tohle nedělala, nebude mi to dělat ani partner, ani já jemu. Ctíme se, nemusíme mít toho druhého pod absolutní kontrolou. ![]()