Zamčený telefon a nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
2.2.14 14:39

@Suzzinka99
Mám zkušenost, že nikdo si nehlídá a nezamyká mobil, pokud nemá co skrývat. To je prostě fakt no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
2.2.14 14:40

@jajda32 Mozna proto, zes nezazila, jaky to je, kdyz ti nekdo neduveruje a neustale te podezira…Nekdo to holt resi tim, ze odevzda veskery svoje soukromi do rukou partnera a jinej se naopak sekne a zacne si hledat svoje tmavy kouty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.2.14 15:07
@Suzzinka99 píše:
E] @jajda32 píše:
Jako že najednou, když ses rozhodla přistěhovat, si zamkl telefon a ještě si nastavil, aby nijak nepípal, když mu přijde zpráva? Nebo to tak měl vždycky? Jestli to měl vždycky, neřešila bych a snažila se důvěřovat.
Jestli to udělal teď nově, tak je podle mě jasné proč.
To ja pravě nevím, vetšinou jsem mu vše,,zbastila" ale tohle už mi přijde zvláštní, přece když chci aby mi druhy důvěřoval takové věci nedělám…

Mě spíše zaráží fakt, že kdyby jsi si ty zamkla mobil, tak by byl oheň na střeše. To má jako znamenat co? To, že on si může dělat co chce a ty jen to, co ti dovolí on? Tak to tedy není dobré… co myslíš?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.2.14 15:16
@1.zizi píše:
Netolerovala bych mu to v zadnem pripade…ja chlapovi projizdim telefon celkem bezne a klidne i pred nim :mrgreen: ten svuj mam samozrejme taky k dispozici…

Joo to my děláme taky :mrgreen: Zakladatelko mrzí mě to, ale ten tvůj se asi nezmění, bude to jen horší až s ním budeš bydlet, proto bych se k němu určitě nestěhovala. Někde na tebe čeká lepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.2.14 15:18
@jajda32 píše:
@Suzzinka99
Mám zkušenost, že nikdo si nehlídá a nezamyká mobil, pokud nemá co skrývat. To je prostě fakt no.
:palec: tak tak..
  • Citovat
  • Upravit
42
2.2.14 15:29

Není snadné uvěřit mu, ale i přesto mi vždy něco uvnitř mě řekne abych věřila…
Ach jo mozna jsou to jen malichernosti co ja tada řešim pro ti tomu co se děje kolem nás jenže pokud se neco děje opakovaně není už snadne jen tak mavnout rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.2.14 15:41
@Suzzinka99 píše:
Ach jo mozna jsou to jen malichernosti co ja tada řešim pro ti tomu co se děje kolem nás jenže pokud se neco děje opakovaně není už snadne jen tak mavnout rukou…

Neřekla bych, že jsou to malichernosti..já bych s ním být nemohla, mám ráda svůj klid v duši as ním bych ho asi nikdy nenašla :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
2.2.14 15:57
@jajda32 píše:
@Suzzinka99
Mám zkušenost, že nikdo si nehlídá a nezamyká mobil, pokud nemá co skrývat. To je prostě fakt no.

nemám problém kdykoliv ukázat partnerovi mobil, když požádá ale je jen má věc jestli si ho zamknu nebo ne.. už jen kvůli dětem aby se neproklikaly na nějakou placenou aplikaci a nevolaly do Austrálie..
přestava že mi partner nevěří natolik že má potřebu mě kontrolovat mě teda pocitem bezpečí ve vztahu nenaplňuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.14 16:34
@Suzzinka99 píše:
E] @jajda32 píše:
Jako že najednou, když ses rozhodla přistěhovat, si zamkl telefon a ještě si nastavil, aby nijak nepípal, když mu přijde zpráva? Nebo to tak měl vždycky? Jestli to měl vždycky, neřešila bych a snažila se důvěřovat.
Jestli to udělal teď nově, tak je podle mě jasné proč.
To ja pravě nevím, vetšinou jsem mu vše,,zbastila" ale tohle už mi přijde zvláštní, přece když chci aby mi druhy důvěřoval takové věci nedělám…

Zamykat si nedobytně telefon rozhodně není normální!!! Zvlášť doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.14 16:36
@Suzzinka99 píše:
Ach jo mozna jsou to jen malichernosti co ja tada řešim pro ti tomu co se děje kolem nás jenže pokud se neco děje opakovaně není už snadne jen tak mavnout rukou…

Zakladatelko, nestěhuj se k němu a najdi si někoho normálního…budeš bohužel zklamaná :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.2.14 16:40

Proboha ženy, jak ze sebe můžete pořád nechat dělat blbce, nechat si něco nakazovat a neustále se ponižovat a věřit blábolům! Já jsem taky jednou v životě udělala ze sebe debila, jelikož jsem narazila na prvotřídního hajzla, každej si tu hubu musí namlít sám. Kdybych ale v té době narazila na e-mimino, možná by se škody na mém srdíčku trochu minimalizovali :hug: Držte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taková jedna...
2.2.14 17:06

Necetla jsem prispevky ostatnich, ale napadlo nekoho, ze to co si s kym pise je jeho vec a taky toho druheho? Ja sd kolikrat kamaradce v sms sverim s myma osobnima starostma a desne by mi vadilo, ze to cte jeji manzel :think:

• Citovat
  • Upravit
101759
2.2.14 17:09

@Taková jedna… Většinu nenapadlo… ale jsou tu i tací, co považují telefon za soukromý a nevadí jim, ani když je zamčený. Já osobně ani netuším, zda ho partner má zamčený nebo ne, do styku s ním přijdu pouze když zvedám hovory od našich společných známých (jiné neberu), když ho tu někde nechá ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
2.2.14 18:06

@Taková jedna… tak u tebe se tomu nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.14 18:51
@Sepishka píše:
@jajda32 Mozna proto, zes nezazila, jaky to je, kdyz ti nekdo neduveruje a neustale te podezira…Nekdo to holt resi tim, ze odevzda veskery svoje soukromi do rukou partnera a jinej se naopak sekne a zacne si hledat svoje tmavy kouty.

Právě že jsem to zažila, akorát že ta, co něco skrývala jsem byla já. Tak si to přesně dovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí