Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Suzzinka99 píše:
4 roky to byl vztah na dálku, vytrpel si dost on i já… Rozumíme si téměř ve všem stejné koníčky názory…
Píšeš, že jsi s partnerem 4 roky.Tady zase že 4 roky to byl vztah na dálku. Rozumím dobře tomu, že jste spolu ještě nikdy nebydleli? A že nyní zvažuješ, zda se k němu se synem nastěhuješ? A syn je jeho?
Opravdu se snažím zapomenout, jenže jakmile něco takového přijde, vyplaven to napovrch… Říkám si, že si asi za svou nedůvěru k němu mužů už sama, víte jak se to říká,,mas problém je to pouze o tobě a tvém problému"
@Suzzinka99 píše:
Ahojky občas si čtu vaše trápení a je mi líto co všechno my ženy prožívame, ted i já se na vas obracim pro radu či názor…
Jsem s partnerem 4 roky za tu dobu me podvedl, psal si s jinyma holkama většinou jsem mu na vše přišla, no a ted, když po me chce abych se k němu se synem nastěhovala zkratka aby mi mohl dokazat, že o nás skutečné stoji a zacli znova, jenze ja už mu 100% nevěřímale mam ho moc rada… No a ted tedy k tomu co me trapi, zamkl si telefon tak, ze se mu nezobrazi ani zprava proste nic jeho argument je,,nikdo mi nepise, ale kdyby snad nahodou tak to mam zamcene" už nevím co si myslet, jednoduše mě opiji rohlíkem…teda po tom všem co už bylo si to bohužel myslím…
Co vy na to? Děkuji za každou,,akci reakci"
Pokud mu neveris, nestehovala bych se k nemu a ani s nim znovu nezacinala. Neduvera ve vztahu vetsinou konci rozchodem, protoze se z toho tvori hadky.
Nicmene znam par lidi, co ma zamcenej telefon a nema co skryvat, ale znam taky par, co ho maji zamcenej kvuli tomu, ze skryvaji.
@Suzzinka99 píše:
Opravdu se snažím zapomenout, jenže jakmile něco takového přijde, vyplaven to napovrch… Říkám si, že si asi za svou nedůvěru k němu mužů už sama, víte jak se to říká,,mas problém je to pouze o tobě a tvém problému"
No je to tak. Jen si myslím, že zapomenout se fakt asi nedá, ale odpustit ano a dokud neodpustíš, tak to asi fakt nemá smysl. Na druhou stranu, jestli on kontroluje tebe, tak to máte doma rozehranou nějakou podivnou hru a té já tedy nerozumím. ![]()
Pokud mu hlavne neveris a nedokazala si mu odpustit. Je to pro tebe trapeni, po pravde.. asi by me nebavilo premysle neustale, kde je a co dela..
@Suzzinka99 píše:
Jsem mírné povahy takže se nehadam nikdy s nikým… Bohužel vim pokud bych já měla zamčený tel, on by se zbláznil… Ale pokud se to týká jeho je to vlastně ok
První co bych udělala, že bych si ho zamkla
i když v něm mám prd…
@j.a.n.i1 píše:
První co bych udělala, že bych si ho zamklai když v něm mám prd…
Taky mám zamčený telefon, z bezpečnostních důvodů samozřejmě. Manžel tedy heslo ví, ale ostatním se to může jevit „nebezepečně“.
Nestojím zrovna o to, aby ho někdo ukradl, provolal, platil a stáhl soukromé fotky. Tak se ho zeptej, proč má potřebu si ho zamykat a případně si ho taky zamkni.
Poznala jsem to na něm…, a pak ho na chytala jak ji píše zprávu
@jannina1 píše:
Já bych tedy takovou volovinu neřešila. Ať ho má zamklý třeba na 10 západů, věnuj se něčemu smysluplnějšímu
Já nejsem zakladatelka… a s cizím zamčeným telefonem problém nemám, ale do mého je taky každému prd, takže pokud partnerovi není, tak bych si rýpla. A rozhodně mi nepřijde jako volovina, pokud by měl partner problém s tím, že si zamykám telefon.
A on si s těma holkama jen psal? Nebo s nima i něco měl? Jinak pokud mu nevěříš, nestěhuj se, určitě si nech nějaký zadní vrátka. A pokud jemu vadí, že by sis telefon zamkla a on ho má zamčený, tak na tom bys asi taky měla zapracovat.
@Suzzinka99 píše:
Poznala jsem to na něm…, a pak ho na chytala jak ji píše zprávu
A zpráva dokazuje co? Já si píšu se spoustou lidí…