Zamčený telefon a nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
2.2.14 20:08

@jajda32 Aha, takze podle sebe soudim tebe. Ja netvrdim, ze ji nezahyba, ale opak s jistotou taky nemuze tvrdit nikdo z nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.14 21:25
@Sepishka píše:
@jajda32 Aha, takze podle sebe soudim tebe. Ja netvrdim, ze ji nezahyba, ale opak s jistotou taky nemuze tvrdit nikdo z nas.

No přesně tak… Jistota to není rozhodně, to neříkám. Ale taky vím, v jakých situacích jsem si hlídala mobil. Teď to třeba vůbec neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
2.2.14 21:41
@jajda32 píše:
No přesně tak… Jistota to není rozhodně, to neříkám. Ale taky vím, v jakých situacích jsem si hlídala mobil. Teď to třeba vůbec neřeším.

No a to je právě ono, když ho má někdo zamčený furt, tak to nikomu divný nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.14 22:00
@j.a.n.i1 píše:
No a to je právě ono, když ho má někdo zamčený furt, tak to nikomu divný nepřijde…

To je jasný. právě proto jsem se ptala, zda to tak měl vždycky a pokud ano, tak bych to vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.2.14 22:03
@j.a.n.i1 píše:

Partner má taky tel. zaheslovanej, ale heslo znám, to je ten rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
2.2.14 22:12
@1.zizi píše:
Netolerovala bych mu to v zadnem pripade…ja chlapovi projizdim telefon celkem bezne a klidne i pred nim :mrgreen: ten svuj mam samozrejme taky k dispozici…

8o 8o Proč proboha??? Když tam nemáš co objevit (předpokládám, že by tě tam jinak nepustil), proč mu ho teda lustruješ? Ty brďo, já bych tě hnala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.2.14 22:40
@Camael píše:
8o 8o Proč proboha??? Když tam nemáš co objevit (předpokládám, že by tě tam jinak nepustil), proč mu ho teda lustruješ? Ty brďo, já bych tě hnala!

Jéžiš co z toho všichni děláte takovou kovbojku, u někoho je prostě normální, že si partneři „půjčují“ a pročítají mobily, já zase nechápu proč by to mělo někomu vadit, leda, že bych měla před přítelem nějaké tajnosti, to pak jo, to se ten mobil blbě půjčuje 8) ale jinak s tím nemám žádné problémy. Když mi někdo píše, tak přítel kolikrát přiběhne a čte mi tu sms přes rameno :mrgreen: a když někdo píše jemu, tak se ho taky ptám kdo mu píše, proč by jsme měli mít nějaké tajnosti, když máme čisté svědomí 8) Prostě jsme jen zdravě zvědaví :lol:

• Citovat
  • Upravit
14
2.2.14 23:27
@Sonarka píše:
Jéžiš co z toho všichni děláte takovou kovbojku, u někoho je prostě normální, že si partneři „půjčují“ a pročítají mobily, já zase nechápu proč by to mělo někomu vadit, leda, že bych měla před přítelem nějaké tajnosti, to pak jo, to se ten mobil blbě půjčuje 8) ale jinak s tím nemám žádné problémy. Když mi někdo píše, tak přítel kolikrát přiběhne a čte mi tu sms přes rameno :mrgreen: a když někdo píše jemu, tak se ho taky ptám kdo mu píše, proč by jsme měli mít nějaké tajnosti, když máme čisté svědomí 8) Prostě jsme jen zdravě zvědaví :lol:

Tak já tedy rozhodně nemám co skrývat, ale nepřijde mi normální, aby mi partner projížděl telefon nebo mi předčítal moje došlé zprávy, to samé platí obráceně. Nezlobte se, ale nepřipadá mi to normální, vadilo by mi to a uráželo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.2.14 23:33
@Camael píše:
8o 8o Proč proboha??? Když tam nemáš co objevit (předpokládám, že by tě tam jinak nepustil), proč mu ho teda lustruješ? Ty brďo, já bych tě hnala!
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.2.14 00:14
@JackieD píše:
Tak já tedy rozhodně nemám co skrývat, ale nepřijde mi normální, aby mi partner projížděl telefon nebo mi předčítal moje došlé zprávy, to samé platí obráceně. Nezlobte se, ale nepřipadá mi to normální, vadilo by mi to a uráželo by mě to.

No budiž, každý jsme jiný. Mně to teda nevadí, ani mě to nijak neuráží :D Mě zase vadí jiný věci - třeba kdyby si přítel přede mnou schovával či zamykal mobil :roll:

• Citovat
  • Upravit
6388
3.2.14 07:40
@Sonarka píše:
No budiž, každý jsme jiný. Mně to teda nevadí, ani mě to nijak neuráží :D Mě zase vadí jiný věci - třeba kdyby si přítel přede mnou schovával či zamykal mobil :roll:

like

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 08:11

No abych řekla pravdu, tak 100%chlapů co znám a mají milenky tak u nich pozoruji, že mají zamčený telefon. A třeba používají trapnou výmluvu, aby tam nelezly děti. /děti mají třeba už větší a mají své telefony/ Manželky samozřejmě kod neznají. Protože se nechají dobře oblbnout. A pokud ten tvůj dělá scény když si ho zamkneš ty, tak je to jasné. Podle sebe soudím tebe. Takže pokud tam něco má na co nemáš přijít, takt o samé očekává od tebe. 8)

• Citovat
  • Upravit
2183
3.2.14 08:24
@Sonarka píše:
No budiž, každý jsme jiný. Mně to teda nevadí, ani mě to nijak neuráží :D Mě zase vadí jiný věci - třeba kdyby si přítel přede mnou schovával či zamykal mobil :roll:

Jestli nebylo lidem líp, když ty mobily nebyly, co? :lol:

To když chtěl člověk napsat milence, tak musel vytáhnout péro a papír, sesmolit dopis, zalepit obálku, koupit známku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.2.14 08:24

Lézt do mobilu dle mne nemá cenu a nedělá se to.
Aby mi někdo, byť partner, lezl do telefonu, by mi bylo nepříjemné z toho důvodu, že třeba ani nechci, aby si četl, co si píšu s kamarádkami atd., je to prostě soukromí…
Rozumný zadaný člověk si přece ty nekalé věci z mobilu po přečtení/odeslání stejně hned smaže, ne??? Anebo si to zařídí jinak, třeba si telefon zamkne atd.

Zakladatelko, u vás je problém v tom, že ti přítel už v minulosti lhal a podváděl a proto mu, celkem zákonitě, nevěříš. Já hlásám názor, že zůstat s partnerem po jeho zradě by měl jen ten, kdo za tím vším dokáže udělat tlustou čáru a dále se k tomu vůbec nevracet, ani ve své mysli. Což dokáže hrozně málo lidí. Podle mě ses s ním měla rozejít už tenkrát po zjištění toho lhaní a podvádění, takhle se to s tebou pořád táhne, ty nevěříš, on kličkuje a je to naprd. V tom vztahu pořád nevěříš a podezíráš a nemůže ti v něm být dobře… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42
3.2.14 09:07

Ma ho zamčený delší dobu respektive už dost dlouho jen tím, že mu ho skutečně nekontroluju jsem o tom nevěděla…
Nicméně není pro mě snadné zapomenout, ale říkám si jestli to v kazdem vztahu nedopadne stejně… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí