Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@G12
Tak nějak to říkal Dušek ve Čtyřech dohodách: Když my říkáme: Miluju tě, budeme spolu až do konce života, slyší (tuším) indiáni: Jsem šutr, který se ti právě pověsil na krk a už se mě nikdy nezbavíš. ![]()
Jé, tak já mám taky zamčený telefon heslem, zatím nikdy můj telefon nepotřeboval, má svůj
a já ho mám zamčený jen kvůli tomu, aby mi tam nelezlo dítě anebo vlastně ani nevím proč, ale ta funkce tam je a já ji využívám a milence fakt nemám ![]()
@Anonym X píše:
Tebe bych chtěl mít domaPříspěvek upraven 02.02.14 v 14:22
Stejně bys měl za chvíli kufry přede dveřma, protože nedáváš mobil k nahlédnutí ![]()
@1.zizi píše: …a na smsky se ho ptam pokazde, kdo mu napsal, protoze si s nikym moc nepiseme…
Ok, a můžu se teda optat proč? Co tě na tom taky zajímá?
mně by to hrozně otravovalo a to si nemáme důvod nevěřit.
@WontTell píše:Čímž je jasný a) že mě dost nemiluješ, jinak bych o tobě věděla VŠECHNO, b) určitě máš milenku, to je jasný!!!
Stejně bys měl za chvíli kufry přede dveřma, protože nedáváš mobil k nahlédnutí
@WontTell píše:
Stejně bys měl za chvíli kufry přede dveřma, protože nedáváš mobil k nahlédnutí
jo
![]()
@Camael píše:
Ok, a můžu se teda optat proč? Co tě na tom taky zajímá?mně by to hrozně otravovalo a to si nemáme důvod nevěřit.
tebe, ale Tebe doma nemam
![]()
Neduvera je konecna ve vztahu. jestli te ale bavi zit v nejistote a domyslet si, co treba dela a s kym si pise, tak hura do toho.
byt tebou tak se ho proste zeptam, proc zamyka telefon a ze te to vede k urcitym uvaham. podle jeho reakce uvidis.
@1.zizi
ok, když vás to baví, psát si jen s tchánovcema, tak to potom jo…
@1.zizi píše:
tebe, ale Tebe doma nemam![]()
To bylo jen doplnění, mě zajímalo, co tě vede k tomu mít komplet přehled o jeho komunikaci se světem?
@G12
jojo, proto taky miluju ten přiblblý citát na svatebním oznámení: Odteď už nejsme já a ty, ale jen my.. ![]()
dalsi, co neumi cist