Zamčený telefon a nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
4.2.14 16:50
@Camael píše:
@Sonarka
No vždyť o tom žádná, přesto mu nemusím slepičit úplně všechno, pardon, sdílet. Kterýho chlapa zajímá, co jsem probírala s kámoškou u kafe? A pokud jo, tak je on drbna, navíc kámoška ti to určo nesvěřuje s tím, že to s ním budeš probírat doma. Mně připadá, že to naopak hrotíš ty, vždyť se vůbec nevylučuje mít partnera za parťáka, mít v něm spřízněnou duši, a přesto si uchovat svoje soukromí. Ani spřízněná duše mi nepoleze do mého soukromého mailu, telefonu, do dopisů, to je o úctě k tomu druhému. Ani ta blízká kámoška tohle nedělala, nebude mi to dělat ani partner, ani já jemu. Ctíme se, nemusíme mít toho druhého pod absolutní kontrolou. ;)

No v podstatě máš pravdu. Jen my to zkrátka máme trochu jinak, každý má hranice soukromí někde jinde a my dva se známe a věříme si vzájemně natolik, že není problém, aby ten druhý např. otevřel dopis pro toho druhého, nebo mu přečetl smsku - např. minule jsem se koupala a přítel za mnou přišel s mým mobilem, že mi psala babička a jestli to chci přečíst - tak mi to přečetl, nebo když kontroluje svůj email, tak mu řeknu ať jukne i na můj a řekne mi co tam mám, nebo mu na fejsu měním profil. obrázek, přidávám fotky pač on to neumí, on zase koukne na můj, co je nového a pod :D Vyhovuje nám to takhle, nemáme s tím problém, ale jak říkám, každý má ty hranice jinde ;)

• Citovat
  • Upravit
40270
4.2.14 17:00

@Sonarka
Ale jo, tohle naprosto chápu, však jsem tvrdila, že když se zeptá, nemám problém, samozřejmě osobní informace dál nepouštím, ale tenhle rozpor vznikl kvůli pár nešťastným formulacím typu, že mezi partnery soukromí nepatří, nebo že někdo běžně projíždí něčí telefon a čte mu přes rameno (to psala ta druhá), to mi prostě přijde přes čáru. Takhle, jak to popisuješ teď, to zní úplně jinak. Jen teda maily a FB máme každej svůj a hesla neznáme, přeci jen tam nemám pod kontrolou, kdyby tam lezl, a právě tam třeba máme hafo konverzací s kámoškama, co číst nemusí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.2.14 17:52
@Camael píše:
@Sonarka
Ale jo, tohle naprosto chápu, však jsem tvrdila, že když se zeptá, nemám problém, samozřejmě osobní informace dál nepouštím, ale tenhle rozpor vznikl kvůli pár nešťastným formulacím typu, že mezi partnery soukromí nepatří, nebo že někdo běžně projíždí něčí telefon a čte mu přes rameno (to psala ta druhá), to mi prostě přijde přes čáru. Takhle, jak to popisuješ teď, to zní úplně jinak. Jen teda maily a FB máme každej svůj a hesla neznáme, přeci jen tam nemám pod kontrolou, kdyby tam lezl, a právě tam třeba máme hafo konverzací s kámoškama, co číst nemusí. :)

S tím soukromím jsem to blbě napsala, v podstatě jsem to myslela tak, jak jsem popsala výše s tím mobilem, emailem atd. A to že mi přítel čte přes rameno - ano občas taky, ale zase kdybych se ohradila, nechal by toho, ale nevadí mi to nijak zvlášť a pak on má tak trochu důvod mít obavy, v minulosti jsem si psala s někým, s kým to zrovna nebylo vhodné :oops: No a ještě k těm kamarádkám, většinu přátel máme společných, takže ho taky zajímá co dělá ta a ta a jak se má a tak, samozřejmě detaily vynechávám, ani by ho to nezajímalo :D

• Citovat
  • Upravit
40270
4.2.14 17:59

@Sonarka
No to ten můj se taky zajímá a já nechápu, co ho na tom jako chlapa baví, a často nevím, co říct, protože to nejsem schopná interpretovat tak, abych něco neproflákla, a říkám si, co vybrat z těch našich plků, co by ho tak zajímalo. :D A s tím, že má důvod, tak když jste to vyřešili, měl by to brát jako uzavřenou věc a spíš dát najevo, že ti už věří, tohle musí být nepříjemný i tobě. Myslím takovej lehkej projev nedůvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.2.14 14:50
@Camael píše:
@Sonarka
No to ten můj se taky zajímá a já nechápu, co ho na tom jako chlapa baví, a často nevím, co říct, protože to nejsem schopná interpretovat tak, abych něco neproflákla, a říkám si, co vybrat z těch našich plků, co by ho tak zajímalo. :D A s tím, že má důvod, tak když jste to vyřešili, měl by to brát jako uzavřenou věc a spíš dát najevo, že ti už věří, tohle musí být nepříjemný i tobě. Myslím takovej lehkej projev nedůvěry.

Tak já myslím, že tohle už v něm asi zůstane, ač už jsem 3 roky čistá a s tím dotyčným jsem ani nic tenkrát neměla, ale červíček ho asi bude hlodat pořád. Jinak on si ty sms nečte, jen jukne kdo píše, případné se zeptá..i když ona je pravda, že se ptal a občas kouknul kdo mi píše i předtím, je asi takovej typ zvědavej, jako já :D Ale říkám, neřeším to, akorát teda, kdybych si chtěla najít milence měla bych jaksi smůlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
5.2.14 15:40

@Sonarka
I milenec se v telefonu může jmenovat Jana. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.2.14 15:45
@Sonarka píše:
kdybych si chtěla najít milence měla bych jaksi smůlu :lol:

Neklesej na mysli, Sonarko :D Jak si hledali milence / milenky třeba naši prarodiče? Bez mobilu a internetu, ha?
A taky to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.2.14 20:53
@Camael píše:
@Sonarka
I milenec se v telefonu může jmenovat Jana. :D

Janča se „jmenoval“ ten se kterým jsem si tehdy psala :lol: Ale přítel to stejně prokoukl, neb mu bylo divné, že jsem za měsíc napsala přes 400 sms do ciziny ( on tehdy bydlel v Anglii ) takže fakt nenápadné :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.2.14 20:55
@Anonym X píše:
Neklesej na mysli, Sonarko :D Jak si hledali milence / milenky třeba naši prarodiče? Bez mobilu a internetu, ha?
A taky to šlo :mrgreen:
:palec: jo jo neklesám :D
  • Citovat
  • Upravit
40270
5.2.14 23:16

@Sonarka
:mrgreen: :mrgreen: No, pravda, nebudeš mistr krycích manévrů.. Tohle by asi neuhádal nikdo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 05:51
@Sonarka píše:
Tak já myslím, že tohle už v něm asi zůstane, ač už jsem 3 roky čistá a s tím dotyčným jsem ani nic tenkrát neměla, ale červíček ho asi bude hlodat pořád. Jinak on si ty sms nečte, jen jukne kdo píše, případné se zeptá..i když ona je pravda, že se ptal a občas kouknul kdo mi píše i předtím, je asi takovej typ zvědavej, jako já :D Ale říkám, neřeším to, akorát teda, kdybych si chtěla najít milence měla bych jaksi smůlu :lol:

A ty si myslíš, že všichni, kdo mají milence/milenky…to mají v telefonech??? :mrgreen:
Nejjednoduší způsob, jak skrýt nevěru je domluvit se, že si budeme psát pouze když nebudu s partnerem, tj. pouze když já nebo on jsme v zaměstnání. A vše potom vymazat.
A pokud mám partnera, který je natolik drzý, že kontroluje měsíční výpisy volání ( :poblion: ), tak prostě druhou simku + první odstavec. Inteligentní člověk podvádí tak, že mu šmírující polovička v mobilu či PC nemá co najít.

Jinak já partnera nepodvádím, a současný přítel by si ani nedovolil mi něco prohledávat. Ale když jsem podváděla manžela (mimo jiné chorobný žárlivec, co vše šmíroval), nikdy na to nepřišel a nikdy mi nic v telefonu ani v PC nenašel. Druhá SIM a druhá mailovka, o kterých nevěděl a jasná dohoda s milencem. Jen hlupák po sobě nesmaže stopy. ;)

Proto tvrdím, že šmírování v tel. a korespondenci nemá cenu ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.2.14 08:19

@káťa tak já zprávy mazala, ale ten výpis byl podpásovka, já tenkrát doufala, že budu zrovna doma až to přijde a nenápadně to schovám, pač on už měl jisté podezření - stále se mě ptal jestli mu něco nechci říct a jestli se něco neděje, tak jsem věděla, že po tom výpisu půjde.. :? Ale asi je dobře, že to našel zavčas, dokud k ničemu nedošlo, sice ho to sebralo, ale měl ještě šanci s tím něco udělat a taky udělal, náš vztah to paradoxně posílilo a zlepšilo, začali jsme se oba více snažit..předtím jsem měla pocit, že mě bere už jen jako kamarádku, což mi i potom potvrdil, že to tak bylo a teprve po tomhle si uvědomil, že mě nechce ztratit ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.2.14 08:22
@Camael píše:
@Sonarka :mrgreen: :mrgreen: No, pravda, nebudeš mistr krycích manévrů.. Tohle by asi neuhádal nikdo. :mrgreen:

Tak pro příště vím :D Ale snad už to nebude potřeba, zatím jsem spokojená ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.2.14 08:36
@Sonarka píše:
@káťa tak já zprávy mazala, ale ten výpis byl podpásovka, já tenkrát doufala, že budu zrovna doma až to přijde a nenápadně to schovám, pač on už měl jisté podezření - stále se mě ptal jestli mu něco nechci říct a jestli se něco neděje, tak jsem věděla, že po tom výpisu půjde.. :? Ale asi je dobře, že to našel zavčas, dokud k ničemu nedošlo, sice ho to sebralo, ale měl ještě šanci s tím něco udělat a taky udělal, náš vztah to paradoxně posílilo a zlepšilo, začali jsme se oba více snažit..předtím jsem měla pocit, že mě bere už jen jako kamarádku, což mi i potom potvrdil, že to tak bylo a teprve po tomhle si uvědomil, že mě nechce ztratit ;)

A to on ti normálně otevřel tvůj dopis???

• Citovat
  • Upravit
2183
6.2.14 08:43
@káťa píše:
Jen hlupák po sobě nesmaže stopy. ;)

To je sice pravda, ale po přečtení několika diskusních fór bych pomalu řekl, že hlupáků je mezi námi asi většina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí