Jak být dominantní?

Anonymní
2.2.14 14:40

Jak být dominantní?

Prosím o radu, přítel chce abych občas byla dominantní. Chce být v té podřízené pozici, kdy se ho žena zmocní a vezme si ho. Jenže já úplně netuším jak na to aby to bylo to pravé a jeho s ptát nechci. On sám je dost dominantní jak v práci, tak i v milování ale vím že touží po tom aby on byl v té podřízené roli. BDSM už je moc, ale něco na hranici by snesl… poraďte mi čím ho překvapit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21904
2.2.14 14:44

Zavazat oci a pouta na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.2.14 14:51
@Anonymní píše:
Prosím o radu, přítel chce abych občas byla dominantní. Chce být v té podřízené pozici, kdy se ho žena zmocní a vezme si ho. Jenže já úplně netuším jak na to aby to bylo to pravé a jeho s ptát nechci. On sám je dost dominantní jak v práci, tak i v milování ale vím že touží po tom aby on byl v té podřízené roli. BDSM už je moc, ale něco na hranici by snesl… poraďte mi čím ho překvapit?

:lol: Tohle ale tak nějak nejde naučit, to vychází z povahy.. Já jsem převelice dominantní člověk - když na mě chlap zařve, tak zařvu ještě víc.. Dokážeš něco takového?
Když budu chuť mít sex a můj muž ne, tak byly doby, kdy by měl smůlu, prostě si ho vezmu.. Třeba bude v kuchyni něco dělat, či mi povídat nějakou ptákovinu, a já si opět všimnu, jakou má sexy pusu, tak prostě půjdu, opřu ho o zeď, začnu líbat, rozepnu poklopec a je mi lautr putna, co si o tom myslí on.. - ta dominance je o tom, že bereš a neptáš, nemá to souvislost s nějakým ubližováním či tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 14:57

My jsme celkem dominantní myslím oba i když co se týká sexu tak s ním jsem raději v té podřízené roli já… svazování vím že se mu líbí, to už jsem zkoušela… budu ráda za další typy jak ho potěšit :oops: :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
2.2.14 15:01

To se nenaučíš, s tím se rodíš. Pokud to v tobě není tak je to těžký.

• Citovat
  • Upravit
10726
2.2.14 17:21
@Damael píše: :lol: Tohle ale tak nějak nejde naučit, to vychází z povahy.. Já jsem převelice dominantní člověk - když na mě chlap zařve, tak zařvu ještě víc.. Dokážeš něco takového?
Když budu chuť mít sex a můj muž ne, tak byly doby, kdy by měl smůlu, prostě si ho vezmu.. Třeba bude v kuchyni něco dělat, či mi povídat nějakou ptákovinu, a já si opět všimnu, jakou má sexy pusu, tak prostě půjdu, opřu ho o zeď, začnu líbat, rozepnu poklopec a je mi lautr putna, co si o tom myslí on.. - ta dominance je o tom, že bereš a neptáš, nemá to souvislost s nějakým ubližováním či tak..

tak já nevím, jestli zrovna nutit někoho do sexu, když se mu nechce, je projev dominance, podle mě teda ne.

jinak ještě - nemyslím si, že dominance v povaze sousisí s tím, že je člověk dominantní i v sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.2.14 18:05

Proč se tak bojíš BDSM, když píšeš, že jste zkoušeli svazování - to je taky součástí BDSM - aneb to není jen o nějakém mlácení ;) Takže se neboj na netu zapátrat po nějaké BDSM tématice, najdeš inspirace spoustu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.2.14 18:06

@tasa
Co je podle tebe projev dominance?
Nevím, jak to mají jiní lidé, já jsem dominantní, což znamená, že jsem dominantní za každé situace (dominantní = prosazující se), čili je jedno, zda v práci, v tanci nebo při sexu. V běžném režimu s tím umím do určité míry pracovat, ve stresu u mě míra dominance extrémě stoupá, dokud nevyřeším situaci a neodstraním stresor. Ovšem nevím, jak to mají ostatní dominantní lidé a je pravdou, že někdo může při sexu umět zahrát dominantní roli, ač to jinak v povaze nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.22 18:56

Dobrý večer. Potřeboval bych poradit ohledně toho že přítelkyně chce ať jsem dominantní. V normálním životě jsem dominantní (nenechám si nic líbit a stojím si za tím) ale v sexuálním životě je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
12.3.22 19:00
@negra píše:
tak já nevím, jestli zrovna nutit někoho do sexu, když se mu nechce, je projev dominance, podle mě teda ne.jinak ještě - nemyslím si, že dominance v povaze sousisí s tím, že je člověk dominantní i v sexu

Bývá to přesně opačně…převelice dominantní muž mě stran sexu o něco takového požádal, a ne, díky.
A to byl problém, hlavně pro mě…submisivní chlap mi prostě přijde sexy jako stará žínka na mytí.

• Citovat
  • Upravit
1102
14.3.22 12:38

Zkus se inspirovat na nějakém péčku s dominami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.24 10:41

Já měla za život jen jednoho partnera se kterým jsme si hrozně rozuměli v sexu on byl dominantní já submisivní i když jsme měli oba vztah stejně nás to k sobě táhlo a vždy se k sobě vracíme sexuálně.

• Citovat
  • Upravit
322
16.8.24 10:53

Spousta věcí se dá vymyslet…
Stačí že ho vezmeš za ruku, a řekneš, že dnes bude podle tebe, a ty rozhoduješ co a jak bude. Předem příprav židli, a stačí koupit zapínací pásky. Posáď ho na židli, a svaž páskami rice a nohy. Nebude špatný abys měla sexy prádlo na sobě, ale aby to neviděl, třeba ještě něco nahoře. Až bude svázán, sundaš to, co skrývalo tělo s prádlem. Dále můžeš dělat co chceš, orálně, jít nahoru, sama kontroluješ celý proces, a rozhoduješ jak rychle to bude, kdy si udělá a TD. Můžeš i něco říkat provokativního. Hlavně buď jistá v tom, co děláš, a užívej si to, je to hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
16.8.24 11:06
@Velkypan píše: Více

Reaguješ na deset let starý dotaz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
16.8.24 11:11

Dominantním se být nenaučíš, s tím se člověk rodí. Myslím tu opravdovou dominanci nebo naopak submisivitu, nikoli něco hraného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí