Nevím, co s ním je - problém s manželem

Anonymní
2.2.14 14:44

Nevím, co s ním je

Ahoj holky a možná i muži. Potřebuji se dobrat k tomu, proč se manžel chová tak, jak se chová. Až do čtvrtku se choval normálně, měl docela dobrou náladu, byl i milý ke mně. Jenže ve čtvrtek jsem měla pravidelné tvrdnutí břicha, musela jsem do nemocnice. Odvezl mě do nemocnice a tam taky nevypadal nějak jinak co se týče chování. V pátek za mnou po práci přijel na návštěvu a to vypadal dost unaveně, jen mě zarazilo, že místo toho, aby si se mnou povídal vytáhl mobil a kdybych mu něco neřekla, tak by si tam klidně listoval v mobilu a ani se nezajímal o to, jak se cítím. Včera pro mě přijel do nemocnice a byl divný, 2× odbočil jinam, než měl. Ptala jsem se ho, co se děje, že je nějaký bez nálady. Prý nespal pořádně večer a je ještě unavený. Doktorka mi nařídila klidový režim doma, ale stejně ho nemám. Jeho ani nenapadlo mi s něčím pomoct, nebo vyjádřit zájem o malého. Celý víkend sedí u počítače rozhodně ho nenapadlo aby mi s něčím pomohl, když jsem se o tom zmínila, tak říkal, že mě prý upozorňoval, že bude chtít před operací odpočívat a nebude nic dělat. Já peru pro malého oblečení, chystám si pro případ nouze věci do porodnice a on se stará jen sám o sebe. Říkal mi, že by byl raději, kdybych byla s holkama u své mamky, aby tu mohl být sám po operaci a měl klid. Chápu, že chce mít klid před operací, jenže mně taky hrozí předčasný porod (dnes 32. týden) a jeho zajímá jen jeho vlastní zdravotní stav. Do toho mi říkal, že mu připadá jako vynucování aby mi psal když jsem v nemocnici. Já jsem prostě ráda za každou jeho zprávu a on jen řekne, že to má cítit sám a ne jako povinnost mi psát. Jenže aby to necítil jako povinnost, tak to by mi taky nenapsal třeba i týden kdybych tam ležela. Přemýšlím, proč se od doby mého příjezdu z nemocnice chová chladně, pusu mi nedá… začínám v tom vidět špatné věci. Místo toho, aby se zajímal o mně a malého se zajímá jen o internet, počítač a ty jeho zbraně. Mám pocit, že mě začal ignorovat a nejradši by si žil sám pro sebe. Nejradši bych se sebrala a byla u mamky třeba měsíc. Evidentně mu má a od holek přítomnost vadí. A jestli budu u mamky, nejraději bych mu taky nenapsala nic a pokud bych rodila dřív, tak bych ho snad u porodu ani nechtěla s jeho chováním. Připadá mi, že se ani na malého netěší a to tak chtěl být u porodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
2.2.14 14:48

Nepochopila jsem na jakou operaci má on jít a kdo jsou holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Tak jako tu lepsi verzi bych videla to, ze mate oba nervy na pochodu a ty jeste hromony k tomu. ty jsi nervozni z obav z predcasneho porodu a urcite uz jsi i unavena. on je asi nervozni ze sve operace a do toho se pravdepodobne boji i o tebe (chlapi to vetsinou nereknou, spis se zacnou chovat jak posuci…).
byt tebou tak se fakt sbalim a jedu na par dni k mamce. procisti se vzduch, odpocinete si od sebe a jesti on ma operaci, tak by ti stejne nepomahal, i kdyby chtel, takze proc si nedat par dni pauzu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606

Nepíšeš jakou operací, ale třeba je mimo z toho, že se mu blíží… on to asi není zrovna fajn pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.2.14 14:49
@jenny.fields píše:
Nepochopila jsem na jakou operaci má on jít a kdo jsou holky?

predpokladam, ze uz maji nejake deti doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
2.2.14 14:50

Oba dva toho máte ažaž a on se uzavřel, a řeší to tak nějak sám v sobě, zkus s ním hodit řeč,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.2.14 14:50

Ty máš před porodem, on má před operací, jste na tom stejně. Jenomže chlapi jsou bábovky, takže se toho nejspíš bojí mnohem víc. On tě vozí do nemocnice a chodí na návštěvu, ale přitom on se chce taky cítit jako chudáček, chce abys ho obskakovala a starala se o něj, když bude mít tu operaci :-)
Jestli ti s ničím nepomáhá a tebe to vysiluje, tak se sbal a jeď k mamce, tam budeš mít klid a nepolezete si s mužem na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.2.14 14:51
@Ali-Ali píše:
predpokladam, ze uz maji nejake deti doma.

Jenže je nějak nezmiňuje, kde byly, když byla v nemocnici atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
2.2.14 14:51

Unor, depka, spousta zvratu pred vama. Nevidela bych v tom nic zvlastniho, ale chapu, ze to je pro vas narocny a pro tebe pod palbou hormonu jeste daleko vic. Vydrz, rozdejchate to a zase bude lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.2.14 14:53

Jdi k mame chlap ma pravdu… ty se nervujes zbytecne… a chlap pred operaci / mrtvy chlap… nic vic za tim nehledej… kor kdyz je od prirody sobec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.2.14 14:54

@jenny.fields píše že neprojevil zájem o malého pak zase holky…nějak nechápu kolik těch dětí zakladatelka má :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.14 14:54

@jenny.fields: Holky jsou naše dcery, obě byly u babiček v době mého pobytu v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
8959
2.2.14 14:55

Záleží, co za operaci ho čeká. Ale ty taky zrovna neoplýváš zájmem o jeho zdravotní stav. Prostě jste oba přešlý a oba máte „své“ starosti a nějak už ani jednomu z vás nezbývá síla na řešení problému toho druhého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 15:02

@Lejaa: Asi to vidím stejně jak si to napsala. Mně taky nikdo neutěšoval před operací žlučníku, taky jsem se s tím musela sama „sžít“. Popsala jsem mu jak probíhala operace u mě a jak to bude mít po své operaci. Ale nevím, co jiného bych mu k tomu měla říct, popřeju mu samozřejmě hodně štěstí než tam zítra pojede.

• Citovat
  • Upravit
6868
2.2.14 15:12

Počkej až bude v nemocnici on, to bude zase on chtít ať jsi na drátě…já to měla podobně, pupek a přítel šel na operaci, podotýkám, že úplnou banalitu. 3 dny před nástupem jsem tu slyšela jak určitě umře, do nemocnice jsem musela jet s ním, za 2 dny šel domů a v den operace nejsou návštěvy, tak jsem za nim nejela. Volal mi, psal mi,…a kdyby by jsi ho pak viděla doma, no ubožáček největší. :roll:
Prostě ti chlapi, to je bez komentáře. ;)
Drž se, všechno dobře dopadne a ty si to bez něho doma uží. A schválně bych mu napsala jenom po narkoze, ať ví jaké to je. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí