Chci moc?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.17 11:54

Chci moc?!

Zdravím vás milé dámy
Jsem 20-ti letý „muž“ a s mojí přítelkyní budeme třetím rokem (přítelkyně 18let). Jako na začátku každého vztahu bylo vše krásné. Každý to známe. Můj dotaz se ale týká sexu. Z počátku našeho vztahu jsme měli sex i 2× denně. Průměr se ovšem pohyboval na 1-2× za tři dny. Nyní se ovšem náš průměr rapidně snížil. Sex máme jednou, maximálně dvakrát do týdne. Přítelkyni to stačí. Říká, že jí to zkrátka nebaví. Mně to ale nestačí. Nejraději bych aspoň jednou denně. Zkouším ji přesvědčit o krásách a zábavnosti sexu všemi možnými způsoby, ale marně. Co s tím? Masturbace mou touhu neuspokojuje a milenka nepřipadá v úvahu. Děkuji za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1528
21.8.17 11:57

POdle mého názoru „moc“ nechceš. V tvém věku to tak často bývá, ta každodenní potřeba sexu. Zažila jsem to…
Jako radu bych ti poradila, aby sis našel jinou dívku, protože máte zřejmě rozdílnou apetenci v sexu. Hlavně, ať tě nedokope do manželství, to bys na tom byl ještě hůře a brzy rozvedený. Prostě jak to neklape v sexu - pryč. Zvláště v mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
21.8.17 11:59

Jestli ji to stačí asi s tím nic neudělaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
21.8.17 12:00

@Myší ocásek Nic, buď si zvyknout nebo najít jinou přítelkyni, není příliš pravděpodobné, že by se sexuální touha přítelkyně nějak výrazněji zvýšila… to, že je to na záčatku vztahu častější, je normální, ale ve většině případů to opravdu nebývá dlouhodobým standardem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.8.17 12:03

Podle mě nechceš moc. Jsme s manželem už nějaký rok, máme skoro čtyřměsíční dvojčata a až na pooperační absenci si stále užíváme denně.
Měla jsem partnera, kterému to stačilo 1-2× týdně a málem jsem zešílela…každý to má holt jinak, pokud nedokážeš slevit, budeš si asi muset najít partnerku, která to bude mít stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.8.17 12:05

Pokud jí to moc nebaví, zřejmě asi nezažila orgasmum…
v 18ti letech opravdu není normální, pokud ji nebaví sex. :think:

• Citovat
  • Upravit
59349
21.8.17 12:08

@Myší ocásek no počítej že to bude čím dál horší tak popřemýšlej jak to chceš do budoucna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
21.8.17 12:13

A vy spolu bydlíte, nebo kde by jste to každý den provozovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.8.17 12:15

Též sem takový problém měla cca po 3 letem vztahu že sem sex nechtěla vůbec přítele to mrzelo kvůli tomu jsme se i často hádali :roll: ale pak to odpadlo a teď bych mohla klidně 3× denně :lol: s partnerem jsme teď 6 let. Buď to přejde nebo ne :nevim: ale mě to potlačovala antikoncepce tak sem ji vyměnila a teď úplně vysadila 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.8.17 12:15

Je nutné si uvědomit, že její frekvence chtění sexu je naprosto normální a pokud na ni budeš tlačit, akorát se jí zprotivíš. Jí to nebaví častěji, tebe zase ručně. Zkus se zaměřit na něco jiného než na sex. Jak jsi na tom s trávením volného času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
21.8.17 12:27

Každý to má nastavené jinak a vynutit se to nedá. Většinou to chlapi chtějí víc, jak ženy. Můj by taky mohl denně, mě by to stačilo tak 1× za 2 týdny. Máme nějaký kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
21.8.17 12:31

Každý to má jinak, a pokud jste každý jiný, nedá se nic dělat. Měla jsem přítele, který to chtěl denně, a to jsem málem zešílela já, nechtěla jsem, byla jsem unavená, a hnusilo se mi to čím dál víc s ním. Teď mám přítele máme to tak 3× týdně a jsme spokojený oba. Holt je potřeba najít kompatibilního partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 12:33

@smurfka Orgasmus má v 95% případů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.8.17 12:37
@pohledmuze píše:
Taky si myslim, zalezi jaky ma starosti a povinnosti(skola, brigady, rodina…) Ne kazdy ma i v 18 cas jen na sex.

Já ti nevim, studovala jsem dvě vysoké, živila se sama a s radostí a chutí jsme se s manželem milovali denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.8.17 12:48
@pohledmuze píše:
Lidi jsou ruzni, nekdo kdyz ma starosti, tak to resi sexem, nekdo na nej nema ani pomysleni. :think: Ale asi v tom bude hrat roli i to ze jsou spolu 3 roky, uz jsou okoukani no. :think:

Samozřejmě, já chápu, že někomu to stačí 2× do týdne, každý to máme jinak, ale přijde mi ubohé to svádět na to, že pracuji nebo mám rodinu, tím to neni. Já mám doma malá dvojčata, vím, co to je mít děti a nespat, být urvaná a zoufalá, k tomu z domova prakticky od porodu pracuji. Ale prostě mám sex ráda a potřebuji ho často, manžel to má stejně. Dokonce stíháme sportovat, žít společenským životem a cestovat. Občas mám pocit, že náš den má víc hodin, když slyším, jak někdo nemá na nic čas.
Těžko říct jestli zakladatelova partnerka prostě jen není moc náruživá nebo je někde chyba (mohla by být, když řekne, že ji sex nebaví) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí