Ženy, chce se mnou něco mít?

2844
19.8.17 19:40

Mám pocit, že v okamžiku, kdy přestal mít zájem, tak u tebe stoupl v ceně a tím ho najednou chceš víc :nevim To je dost časté. Podle mě, kdyby ti dával najevo, že tě chce, tak ten zájem pořád nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
19.8.17 19:40

Připadá mi, že ti spíš začalo vadit, že už tě neuhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
19.8.17 19:41

@AnastazieB
Přesně…Mám stejný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.17 19:43

Dokud tě chtěl, tak trochu jsi s ním zametala. Teď jeho zájem opadl - možná časem, možná na tebe trochu změnil názor. A tebe to dráždí a chceš ho. :nevim: Dle mého z toho nic nebude :think: Jinak byste už dávno byli spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.17 19:46

A ještě k tomu jak píšeš, že není vzhledově tvůj typ, ale ASI by ti s ním bylo dobře. Na tomto se fungující vztah postavit nedá. Ta chemie by tam měla být od začátku :think: Nelam to přes koleno. Myslím, že až se ten pravý pro tebe objeví, poznáš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.8.17 19:48

:nevim: Kdybych byla ten chlap, myslela bych si, že moc žhavá do vztahu nejsi. Proč na rande taháš kámošku? A že není tvůj vizualní typ znamená, že jsi na blonďáky a on je brunet, nebo se ti fyzicky nelíbí? Podle mě by měla jít ruku v ruce fyzická i duševní přitažlivost. A kde nic není, ani smrt nebere.
A není moc přitažlivé chodit lísklá a pozdě na rande…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
19.8.17 19:51
@Pety2 píše:
Mám pocit, že v okamžiku, kdy přestal mít zájem, tak u tebe stoupl v ceně a tím ho najednou chceš víc :nevim To je dost časté. Podle mě, kdyby ti dával najevo, že tě chce, tak ten zájem pořád nemáš…

Vidím to stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.8.17 19:56

Myslím, že opravdová láska vypadá úplně jinak, takže tohle bych vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.8.17 20:10

Chces to co nemas a nechces co mas…tudiz kdyz byl, vlastne pro tebe uplne neni, ty cekas nadbihani, prisla chladna sprcha. Hele me jednou rekl kluk, nemuzes me posilat jako mic na fotbal s tim, ze ho nekdo kopne zpatky, protoze jednou proste pujde do branky, ale ty tam nebudes stat. a to mi pomohlo pochopit, ze toho kluka jen trapim a ferove jsme se rozesli…zarid se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.17 20:28

Pokud by mě chlap nepřitahoval fyzicky, ale bylo by mi s ním dobře tak bych byla nejradši, kdyby se z nás stali hodně dobří kamarádi bez fyzického kontaktu a v této rovině to prostě nechala. Psala bych si s ním, jezdila na výlety, chodila posedět nebo za kulturou, ale jako přátelé. Podle toho co píšeš máte hodně společného tak to spolu sdílejte jako kamarádi a netlačte to násilím do vztahu. Vztah se vám může za rok, dva rozpadnout a rozejdete se, ale přátelství může být na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.17 22:08

Mne to prijde cele nevyspele a neperspektivni, mam-li byt uprimna. Na tom bych nic nestavela, osudovy vztah vypada uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.8.17 22:33
@Anonymní píše:
Ahoj, holky. Prosím vás o názor. Známe se rok, seznámili jsme se přes jednu diskuzi, kde jsem se ptala po klucích určitého typu - kde je potkat. Mimo odpovědí jiných zareagoval i on, že někoho jako já už nějakou dobu hledá. Dlouho jsme si psali maily, no dle vyjadřování jsem dlouho tak inteligentního člověka nepotkala. Nakonec po cca 3 měsících padlo rozhodnutí, že ho navštívím, jelikož jsem se na rok stěhovala do ciziny.
Bydlí 100 ode mně, ujel mi bus, jela jsem stopem. Čekal na. mně skoro 2 hodiny, setkání bylo fajn, ale rozpačité. Usoudila jsem, že mě nepřitahuje. Nicméně jsme zůstali v kontaktu, píše, poslal mi i svoji psanou tvorbu, kterou asi moc nesdílí. Dost se mi i svěřoval. Trochu se odmlčel po mé vánoční návštěvě, kdy dorazil do mého města, kdy já dojela lísklá, značbě pozdě a nakonec jsem nevyšla s jeho přáteli a nečekaně odešla.
Pak se to ale zmátořilo a psaná komunikace se mnou v zahraničí se vrátila do pravidelného normálu. Po mém návratu mě tahal na několikadenní výlet, já ale byla na nule s financema a musela jsem odmítnout. A ani se mi tak nějak nechtělo, jelikož jsem měla pocit, že mě až moc uhání.
I potom jsme se však setkali, teď. Navštívila mne kamarádka ze zahraničí, chtěla navštívit jeho měsro. A já se nachytala při mnoho profichůdných věcech. Ač není vzhledově můj typ, máme toho hodně společného. Záleželo mi, jak budu vypadat. Strávil se mnou/s námi celý odpoledne. Bylo mi s ním dobře.
Jenže pak z místa setkání nešel s námj vyprovodit nás na bus, šel rovnou dom. Jakože pokec dobrý, ale ahoj pipi, víc se neobtěžuju.
Jenže mě dochází, že mi na něm záleží. Že ač to není můj vizuální typ, asi by mi s ním bylo dobře.
Co mám dělat?

Pokud tě on uháněl, tak neměl u tebe moc šancí, protože jsi si ho nevážila. Až ti ukázal, že se bez tebe obejde, tak se to jaksi otočilo. Nevím, jestli je to nějaká osudová láska, ale některé vztahy mají někdy zajímavý vývoj. Jestli k sobě patříte, tak se ještě setkáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
20.8.17 07:52
@Anonymní píše:

Usoudila jsem, že mě nepřitahuje.

..ač to není můj vizuální typ, asi by mi s ním bylo dobře.
Co mám dělat?

Najít si toho, kdo tě bude přitahovat, nestačí je to, že se k tobě někdo chová hezky, musí tam být i přitažlivost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí