Nevrlost - nedostatek sexu

Anonymní
19.8.17 15:26

Nevrlost - nedostatek sexu

Ahoj,(prosím o zachování anonymu, jinak smazat :kytka: )
ani nevím, jak to vlastně napsat, jde o tohle: je mi 24 a žiji společně se svým přítelem, náš sexuální život je (pro mne) naprosto v pořádku, ani přítel si nestěžuje, alespoň mně ne, že :mrgreen:. Problém je v tom, že i když o sex není nouze, já mám pořád tak nějak málo :?, to samo o sobě takový problém není, ale s tím spojené chování. Když „to“ nemám, jsem protivná, nic mne nebaví, jsem i na něj taková nepříjemná, i když není vůbec žádný důvod. Snažím se to krotit, ale občas to prostě nejde a mě to pak šíleně mrzí :? a celkově mě štve, že mi hormony a „to dole“ řídí takhle život :mrgreen:. Co s tím? (Odpovědi typu „najdi si milence“ nechci, děkuji ;) jak jsme psala, v sexu si sedíme a přítele miluju). Nemám se třeba zeptat gynekologa na nějaké prášky? Prostě aby mi to nějak srazilo hladinu hormonů, nebo co já vím :mrgreen: „svépomoc“ mi taky neraďte, ta občas uleví, ale mně ani tak nejde o ten orgasmus jako takový, prostě chci sex, klidně i bez „O“ :andel:.
Je tady někdo. kdo něco podobného řešil (myslím samozřejmě ženu :lol: ) a úspěšně vyřešil? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
19.8.17 15:44
@Anonymní píše:
ani nevím, jak to vlastně napsat, jde o tohle: je mi 24 a žiji společně se svým přítelem, náš sexuální život je (pro mne) naprosto v pořádku, ani přítel si nestěžuje, alespoň mně ne, že :mrgreen:. Problém je v tom, že i když o sex není nouze, já mám pořád tak nějak málo :?, to samo o sobě takový problém není, ale s tím spojené chování. Když „to“ nemám, jsem protivná, nic mne nebaví, jsem i na něj taková nepříjemná, i když není vůbec žádný důvod. Snažím se to krotit, ale občas to prostě nejde a mě to pak šíleně mrzí :? a celkově mě štve, že mi hormony a „to dole“ řídí takhle život :mrgreen:. Co s tím? (Odpovědi typu „najdi si milence“ nechci, děkuji ;) jak jsme psala, v sexu si sedíme a přítele miluju). Nemám se třeba zeptat gynekologa na nějaké prášky? Prostě aby mi to nějak srazilo hladinu hormonů, nebo co já vím :mrgreen: „svépomoc“ mi taky neraďte, ta občas uleví, ale mně ani tak nejde o ten orgasmus jako takový, prostě chci sex, klidně i bez „O“ :andel:.
Je tady někdo. kdo něco podobného řešil (myslím samozřejmě ženu :lol: ) a úspěšně vyřešil? :mavam:

To nemá řešení. Jedině tak, že bys to mohla dělat profesionálně. Byla bys spokojená a ještě by za to byly peníze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.17 15:45
@Anonymní píše:
Je tady někdo. kdo něco podobného řešil (myslím samozřejmě ženu :lol: ) a úspěšně vyřešil? :mavam:

Chápu té, mám to stejne. Jen tedy nemám řešení, spíše co to jde, tak s pritelem a když nejde s nim, tak sama( milence rozhodne nechci ) snažím se to krotit tím, ze si dávám úkoly atd co musím zvládnout a více práce, ať na to tolik nemyslím. A hormony se snažím ovládat a hlavně na pritele být milá ať má na veškerý servis ať mám větší chuť na milování se mnou ;-)
Takže jakýkoliv typ uvítám, krom toho co dělám. Někdy nadřízenosti silim a dělám se denně aj 4×.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.17 15:59

Měla jsem to stejně. Až když jsme se milovali 4× denně, cítila jsem se uspokojená. A teď? :lol: Máme 2 děti a teď je to naopak manžel, komu sex chybí, protože mě se jeho potřeba velmi snížila. Stačí mi bohatě 2× týdně a to se ještě musím nechat přemlouvat. Asi jsem moc nepomohla :lol: jen píšu, co pomohlo mě. A jsem ještě mladší, než si ty, takže věkem to nemám :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.17 16:02
@Anonymní píše:
Měla jsem to stejně. Až když jsme se milovali 4× denně, cítila jsem se uspokojená. A teď? :lol: Máme 2 děti a teď je to naopak manžel, komu sex chybí, protože mě se jeho potřeba velmi snížila. Stačí mi bohatě 2× týdně a to se ještě musím nechat přemlouvat. Asi jsem moc nepomohla :lol: jen píšu, co pomohlo mě. A jsem ještě mladší, než si ty, takže věkem to nemám :)

A ty myslíš, ze se ta chuť snížila díky tomu zes rodila( byla těhotná) nebo ze mas děti a tudíž jiné starosti?
Proč už tolik sexu nechceš?
Jak to dává manžel? Když byl od tebe na něco zvyklý

• Citovat
  • Upravit
2468
19.8.17 16:18

Tak na tohle odpověď nemám, mám stejný „problém“, pořád mám narážky a stačí, aby kolem mě přítel prošel bez trička a je vymalováno :lol: O to víc, že přes týden je pracovně pryč.
Svépomoc mi taky moc nepomáhá, prostě potřebuju chlapa :mrgreen: Podle mě na to lék asi není, možná časem, až přibyde starostí - práce, děti - tak to tu chuť trochu utlumí ;) Já jsem zvědavá, jaký to bude po porodu, teď jsem v 35. tt a celé těhotenství se nic nezměnilo, ani v prvním trimestru, kdy jsem celý dny problila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 16:32

Jsem stejně stará jako ty a můj manžel má úplně mizernou potřebu sexu. Když jsme spolu začali, bylo to tak jednou za týden. Po tom jednou za 14 dní. Momentálně jsme spolu za poslední rok spali 6×, možná 7×. Musím si postěžovat a pak teda se přemůže, ale co ti mám povídat, stojí to za prd. Nejdřív jsem bývala z nedostatku podrážděná jako ty, poslední půl rok už procházím opravdovou manželskou krizí. Teď už vnímám manžela spíš jako bratra, spojuje nás jen dítě. Teď jsem si našla milence. Proto ti radím, mluvte o tom spolu a snažte se najít nějaký kompromis. Ať váš vztah nepřeroste v jednu velkou frustraci, jako u nás. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.17 16:42
@Anonymní píše:
A ty myslíš, ze se ta chuť snížila díky tomu zes rodila( byla těhotná) nebo ze mas děti a tudíž jiné starosti?
Proč už tolik sexu nechceš?
Jak to dává manžel? Když byl od tebe na něco zvyklý

Kvůli porodu vůbec né, ani žádné starosti nemám. Spíš jsem pořád velmi unavená. Největší chuť mám ráno, ale příležitost mít sex máme až po 22 hodině večer a to už většinou usínám v sedě. Jsem i méně vzrušená a občas mě sex i bolí, dře. Ne, že bych vyloženě nechtěla, ale momentálně upřednostňuji spánek.

Manžel to snáší špatně. Aby byl spokojený, potřeboval by sex nejlépe denně. Ale teď je rád, když ho máme 2× týdně, někdy ani to ne :oops: Po delší době už je podrážděný, ale naštěstí na mě nijak extra netlačí. Doufám, že až alespoň starší syn nastoupí do školky, budu se cítit lépe a zase se náš sexuální život trochu zlepší.

• Citovat
  • Upravit
727
19.8.17 16:58
@Anonymní píše:

můžu se zeptat, jak probíhá tvůj všední den? Moc si nedovedu představit, kde tam nacpeš 4× sex 8o Já třeba ráno vstanu, hodinku si jdu zaběhat, zaveslovat, nebo prostě cokoliv sportovního, pak jsem v práci, po práci většinou něco podnikám(ať už zase sport nebo kultura), domů se dostanu tak kolem 22-23 hodiny, kdy si ještě proletím maily a připravím poznámky a podklady na další den a do postele upadám polomrtvý kolem jedné ráno a mezi šestou a sedmou zase vstávám. Takže u nás doma „TO“ máme tak 2× 3× do týdne - jindy na to zkrátka není čas ani chuť. Popravdě ženská, která by neměla na práci nic jiného, než sedět doma na zadku, z nudy si hrát s vibrátorem a čekat, než dojdu z práce, aby si vrzla, by se mi tedy hodně rychle zajedla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.8.17 17:15
@Kobliha51 píše:
To nemá řešení. Jedině tak, že bys to mohla dělat profesionálně. Byla bys spokojená a ještě by za to byly peníze.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 17:31

@Michal1986
tak my měli kdysi dávno v začátcích taky klidně 4×. Než jsme šli spát, tak 2×, pak jsme se vzbudili třeba ve 3 ráno a zase 2×..

Myslim, že s tím moc nenaděláš. Co si leda zkusit dát dohromady bylinkama hormony? Třeba něco jako gynex nebo kontryhel? Se mnou si hormony taky pěkně zahrávají. Týden před ovu bych nic jinýho nedělala, těsně kolem ovu se kvůli tomu ani nemůžu soustředit na práci a týden po ovu nemám na sex ani pomyšlení. Chlap by ale mohl pořád, takže neshody u nás vznikají zásadně po ovu :?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.8.17 17:41

To jsem na vas svobodne bezdetne damy s apetitem zvedava tak po triceti, idealne kolem ctyrictky, kdy budete mit sexapetit nejvetsi. Radim poridit si do budoucna zajicka, i kdyz je fakt, ze po tricitce budete vycucane doslova z deti, takove kojeni funguje jako tlumic chuti naprosto spolehlive… ;) pokud vas uz ted pritel neuspokoji, radim porozhlidnout se jinde a pritele rozhodne nedeklasovat na manzela… :think: :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
106465
19.8.17 17:45
@Michal1986 píše:
můžu se zeptat, jak probíhá tvůj všední den? Moc si nedovedu představit, kde tam nacpeš 4× sex 8o Já třeba ráno vstanu, hodinku si jdu zaběhat, zaveslovat, nebo prostě cokoliv sportovního, pak jsem v práci, po práci většinou něco podnikám(ať už zase sport nebo kultura), domů se dostanu tak kolem 22-23 hodiny, kdy si ještě proletím maily a připravím poznámky a podklady na další den a do postele upadám polomrtvý kolem jedné ráno a mezi šestou a sedmou zase vstávám. Takže u nás doma „TO“ máme tak 2× 3× do týdne - jindy na to zkrátka není čas ani chuť. Popravdě ženská, která by neměla na práci nic jiného, než sedět doma na zadku, z nudy si hrát s vibrátorem a čekat, než dojdu z práce, aby si vrzla, by se mi tedy hodně rychle zajedla :?

já v tom problém nevidím…ráno, večer je klasika a pak dle programu po příchodu z práce třeba..ve volném dni v pruběhu dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.8.17 17:46
@Michal1986 píše:
můžu se zeptat, jak probíhá tvůj všední den? Moc si nedovedu představit, kde tam nacpeš 4× sex 8o Já třeba ráno vstanu, hodinku si jdu zaběhat, zaveslovat, nebo prostě cokoliv sportovního, pak jsem v práci, po práci většinou něco podnikám(ať už zase sport nebo kultura), domů se dostanu tak kolem 22-23 hodiny, kdy si ještě proletím maily a připravím poznámky a podklady na další den a do postele upadám polomrtvý kolem jedné ráno a mezi šestou a sedmou zase vstávám. Takže u nás doma „TO“ máme tak 2× 3× do týdne - jindy na to zkrátka není čas ani chuť. Popravdě ženská, která by neměla na práci nic jiného, než sedět doma na zadku, z nudy si hrát s vibrátorem a čekat, než dojdu z práce, aby si vrzla, by se mi tedy hodně rychle zajedla :?

Tak tebe bych mit doma nechtela, misto skani po ranu radeji vesla nebo behani, no dekuju pekne… :P jo a deti asi nemate co? Protoze jinak uz bys byl davno vymenen za nekoho, venujici se rodine a predem radim pri planech na rodinu a deticky postupne ubrat z aktivit, abys po porodu nebyl neprijemne prekvapen… ;) :

• Citovat
  • Upravit
7939
19.8.17 17:46
@Michal1986 píše:

Musis to brat individualne, pro me by zase dvakrat tydne bylo vazne malo a to se muj svet opravdu netoci kolem sexu a nesedim doma na zadku ;).
Nicmene ctyrikrat denne day by day je pro me sci-fi :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí