Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michal1986 píše:
můžu se zeptat, jak probíhá tvůj všední den? Moc si nedovedu představit, kde tam nacpeš 4× sexJá třeba ráno vstanu, hodinku si jdu zaběhat, zaveslovat, nebo prostě cokoliv sportovního, pak jsem v práci, po práci většinou něco podnikám(ať už zase sport nebo kultura), domů se dostanu tak kolem 22-23 hodiny, kdy si ještě proletím maily a připravím poznámky a podklady na další den a do postele upadám polomrtvý kolem jedné ráno a mezi šestou a sedmou zase vstávám. Takže u nás doma „TO“ máme tak 2× 3× do týdne - jindy na to zkrátka není čas ani chuť. Popravdě ženská, která by neměla na práci nic jiného, než sedět doma na zadku, z nudy si hrát s vibrátorem a čekat, než dojdu z práce, aby si vrzla, by se mi tedy hodně rychle zajedla
Mně by se zase rychle zajedl chlap s podobným programem… to je na kamarádku s benefity a ne vztah
@Kobliha51 píše:
To nemá řešení. Jedině tak, že bys to mohla dělat profesionálně. Byla bys spokojená a ještě by za to byly peníze.
Asi tak
![]()
Nebo pak ten milec
![]()
Mám to stejný, jen v chlapským vydání. Mám chuť dost často a když to pár dní nemám, tak jsem strašně nevrlej a protovnej, přitom manželka je hodná. Samoobsluha trochu uleví, ale je to nebe a dudy. U nás ji ukecám tak párkrát do měsíce, někdy ale čekám třeba i dva - tři tejdny. Vůbec nevím, co s tím. Jsem protivnej i sám sobě, jak mě to ovlivňuje. Co s tím?!
Anonym Franta
@Venetia píše:
Mně by se zase rychle zajedl chlap s podobným programem… to je na kamarádku s benefity a ne vztah
Napodobne, jen doufam ze tenhle zazrak nema doma zenusku a dve ratolesti…
![]()
@Hanka1 píše:
Napodobne, jen doufam ze tenhle zazrak nema doma zenusku a dve ratolesti…![]()
![]()
![]()
no taky doufám…snad má nějakou vytíženou manažerku a sportovkyni jinak si to nedokážu představit… v takovém harmonogramu se snad nedá stihnout ani rande
@Venetia píše:
no taky doufám…snad má nějakou vytíženou manažerku a sportovkyni jinak si to nedokážu představit… v takovém harmonogramu se snad nedá stihnout ani rande
S manzelem jsme byli ctyri roky bez deti, oba jsme sportovali, on vic a ja zas rada kafickovala a kulturnila s kamaradkama, pres to na sebe jsme meli vzdy casu hromadu, i kdyz on v te dobe vic nez slusne rozjizdel karieru a travil na muj vkus dost casu v praci, jet doma systemem jako zminovany @Michal1986 tak by to byl brzy exmanzel, deti nedeti…
![]()
@LLump píše:
No dámy, co si to dovolujete? Pán je zjevně dle svého popisu minimálně ředitelem zeměkoule, ne-li přímo manažerem vesmíru, a vy napíšete tohle??? Máte obdivně vzdychat a padat k nohám
Tak ja myslim, ze vychazime i z veku v nicku. Pokud kolem tricitky ma sex dvakrat tydne, bala bych se, ze v petactyriceti to budu znat jen z archivnich videi, momentek a zablesku pameti
.
@Anonymní píše:
Mám to stejný, jen v chlapským vydání. Mám chuť dost často a když to pár dní nemám, tak jsem strašně nevrlej a protovnej, přitom manželka je hodná. Samoobsluha trochu uleví, ale je to nebe a dudy. U nás ji ukecám tak párkrát do měsíce, někdy ale čekám třeba i dva - tři tejdny. Vůbec nevím, co s tím. Jsem protivnej i sám sobě, jak mě to ovlivňuje. Co s tím?!Anonym Franta
Fanousi a vi o tom vubec tvoje zena, ze mas malo sexu doma? Nebo si doma protivny a nerudny, po nocich lestis konzoli a divis se, ze s protivnym chlapem doma zenska pak nema chut na nejake eroticke hratky a dovadeni?
Pomuzes ji doma s detma, aby vecer nebyla unavena? ![]()
@vonajebohyne píše:
Tak ja myslim, ze vychazime i z veku v nicku. Pokud kolem tricitky ma sex dvakrat tydne, bala bych se, ze v petactyriceti to budu znat jen z archivnich videi, momentek a zablesku pameti.
Chachaaa to je presny
aneb staci-li mu to ve triceti dvakrat tydne, tak za patnact let to bude dvakrat do mesice s bidou… ![]()
@Hanka1 píše:
Fanousi a vi o tom vubec tvoje zena, ze mas malo sexu doma? Nebo si doma protivny a nerudny, po nocich lestis konzoli a divis se, ze s protivnym chlapem doma zenska pak nema chut na nejake eroticke hratky a dovadeni?Pomuzes ji doma s detma, aby vecer nebyla unavena?
Ty jsi na hlavu
Samozřejmě, že to ví. Doma pomáhám se vším, vařím, jsem s dětma, uklízím, živím rodinu, chodíme na obědy, kulturu, do přírody… jenže jí sex nebaví. Vůbec. Prý ji to nikdy samo nenapadne.
Fanouš
@Hanka1 píše:
Chachaaa to je presnyaneb staci-li mu to ve triceti dvakrat tydne, tak za patnact let to bude dvakrat do mesice s bidou…
Ono to nemusi byt spatne, pokud se nasli dva, kteri maji stejne potreby. Ale priznavam, ze pokud nebyly deti, prislo by mi to jako relativne nizka frekvence.
Ale proti gustu..znas to
?
@Venetia píše:
a co je tedy vztah? Přijít domů, zakukat si, pak do večera koukat na seriály, pak si zase zakukat a jít spát?
Jsem ve vztahu kdy mi chybí sex dlouhodobě…už 5 nebo 6 let
Chtela bych tak 3 krát týdně a manželovi stačí jednou za týden nebo dva
Dá se na to zvyknout..
Valerie
@Michal1986 píše:
a co je tedy vztah? Přijít domů, zakukat si, pak do večera koukat na seriály, pak si zase zakukat a jít spát?
A myslis, ze vztah je, ze rano vypadnes a vratis se v jedenact v noci
?
@Anonymní píše:
Ty jsi na hlavuSamozřejmě, že to ví. Doma pomáhám se vším, vařím, jsem s dětma, uklízím, živím rodinu, chodíme na obědy, kulturu, do přírody… jenže jí sex nebaví. Vůbec. Prý ji to nikdy samo nenapadne.Fanouš
Tak to ses v tom pripade na hlavu ty, ze si nenajdes milku na sex
![]()
Predpokladam, ze sex ji nebavil vzdycky, presto sis ji vzal…
no kazdy sveho stesti… ![]()