Chci to pochopit a vstŘebat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
21.8.17 10:00

Chci to pochopit a vstrebat

Ahojte,
ja uz tu nekolikrat psala a resila furt stejny problem a sice jsem se uz vykecala kamaradum, ale stejne to porad ve mne je, potrebuju zenske prijmave postredi, pochopeni. Konecne se veci daly do pohybu a ja se stehuju. Ziju/zila jsem s hroznym chlapem co mi byl neverny s prostitutkou, manipuloval mnou apod. Ted jeste vyslo, ze je to muz dvou tvari, ze mne rikal jak se mnou chce bydlet a ma me rad a dopisoval si s jinou zenou (jeho virtualni partnerka), ktere o mne rikal hnusne veci, vysmival se mi. Krom toho je to clovek absolutne nepouzitelny pro zivot. V 56 letech a zije si jen ve snove a virtualni realite a to ze ma v realnem zivote babu, ktera ho mela rada, mu bylo absolutne u pr… Zazila ste nekdo neco podobneho? Treba sem ho nekolikrat narkla z nevery, on rikal, ze jsem uzarlena a pak vyslo najevo, ze me podvadel-s prostitutkou a citove s 2 zenami…Proste.. nemuzu to furt rozdychat, nejhorsi vztah jaky sem kdy mela. To vztahy, kdy sem se rozchazela jen protoze jsme meli kazdy jinou zivotni cestu byly oproti tomuto med.
Zdravim Vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
21.8.17 10:04

Podobnou zkušenost naštěstí nemám, ale od takového chlapa rychle pryč :-( Už to, že je mu tolik a chová se takhle, svědčí o jeho nevyzrálosti. Nemůžeš se na něho spolehnout, několikrát zklamal, navíc s prostitutkou!! Bála bych se, aby mi domů něco nedonesl. S takovým se vážně nezahazuj a ani netrap, on za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.17 10:10
@Emka1990 píše:
Podobnou zkušenost naštěstí nemám, ale od takového chlapa rychle pryč :-( Už to, že je mu tolik a chová se takhle, svědčí o jeho nevyzrálosti. Nemůžeš se na něho spolehnout, několikrát zklamal, navíc s prostitutkou!! Bála bych se, aby mi domů něco nedonesl. S takovým se vážně nezahazuj a ani netrap, on za to nestojí.

Vsak se taky bojim a jdu zitra na testy pohl chorob, tak doufam!!! ze to dopadne dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.8.17 10:15

@Andreaaa7
Ber to takhle, muzes byt rada, ze jsi nasla v sobe hrdost a odhodlani a odesla od nej.
Musis si rikat, ze te nic lepsiho nemohlo potkat. Aspon neztracis svuj drahoceny cas v zivote s takovym de.ilem.
Sice je to spatna zkusenost, ale porad zkusenost.
Obrat tvar ke slunci a vsechny stiny budou za tebou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 10:19

Zažila, do dneška si říkám jak jsem byla hloupá a nechala se manipulovat. On mě podváděl a mě posílal na psychiatrii že se mám léčit že jsem paranoidní :roll: 3 roky jsem to trpěla. Pak jsem se sešla s jednou jeho milenek a to mi tak rozsvítilo oči, že jsem to okamžitě ukončila. Vstřebala jsem to asi po půl roce. Teď jsem šťastně vdaná a díky předchozímu vztahu si teď moc vážím toho co mám ted :srdce:

• Citovat
  • Upravit
40
21.8.17 10:28
@Anonymní píše:
Zažila, do dneška si říkám jak jsem byla hloupá a nechala se manipulovat. On mě podváděl a mě posílal na psychiatrii že se mám léčit že jsem paranoidní :roll: 3 roky jsem to trpěla. Pak jsem se sešla s jednou jeho milenek a to mi tak rozsvítilo oči, že jsem to okamžitě ukončila. Vstřebala jsem to asi po půl roce. Teď jsem šťastně vdaná a díky předchozímu vztahu si teď moc vážím toho co mám ted :srdce:

Jo, to jsme zazily fakt podobne. Mne taky jednou rekl, ze jsem nemocna…a slaba chudinka. Asi jako ze to nikdy nezvladnu odejit od nej…idot fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
21.8.17 10:58

Jo, stalo se mi to, sice tam nefigurovala prostitutka, ale podváděl a lhal v jednom kuse, byla jsem tehdy dost mladá, bez zkušeností a hrozně zamilovaná, tak jsem v tom zůstávala roky, než jsem konečně dostala rozum :lol: Ta hořkost ve mně byla docela dlouho, i když už jsem pak měla nový spokojený vztah, ale nemá cenu si tyhle pocity v sobě pěstovat. Uvidíš, že až se těch negativních věcí z minulosti zbavíš, odpustíš jemu i sobě, tak se ti velmi uleví, jako když se z tebe zvedne těžká deka ;) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.8.17 11:27

Taky jsem měla takové debila - možná ještě horší. Nepodváděl mě sice s prostitutkama, ale s kamarádkama a známýma ano.Do toho mnou manipuloval, mlátil mě a psychicky deptal. Odstěhovala jsem se od něj po půl roce, ale ještě další rok a půl u něj sem tam přespala apod. Dneska jsem ráda, že jsem se ho dokázala zbavit a do smrti mu budu přát, aby se mu tohle všechno vrátilo! Říká se, že člověk nemá druhému přát nic zlého, ale tomuhle to přeju! A to nejsem jediná, která takhle trpěla…Je to zmetek a ten tvlj taky. Buď ráda, že sji se ho zbavila a těš se na klidný život s někým, kdo si tě bude vážit a mít rád jenom tebe - ne i další ženské!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí