Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
ja uz tu nekolikrat psala a resila furt stejny problem a sice jsem se uz vykecala kamaradum, ale stejne to porad ve mne je, potrebuju zenske prijmave postredi, pochopeni. Konecne se veci daly do pohybu a ja se stehuju. Ziju/zila jsem s hroznym chlapem co mi byl neverny s prostitutkou, manipuloval mnou apod. Ted jeste vyslo, ze je to muz dvou tvari, ze mne rikal jak se mnou chce bydlet a ma me rad a dopisoval si s jinou zenou (jeho virtualni partnerka), ktere o mne rikal hnusne veci, vysmival se mi. Krom toho je to clovek absolutne nepouzitelny pro zivot. V 56 letech a zije si jen ve snove a virtualni realite a to ze ma v realnem zivote babu, ktera ho mela rada, mu bylo absolutne u pr… Zazila ste nekdo neco podobneho? Treba sem ho nekolikrat narkla z nevery, on rikal, ze jsem uzarlena a pak vyslo najevo, ze me podvadel-s prostitutkou a citove s 2 zenami…Proste.. nemuzu to furt rozdychat, nejhorsi vztah jaky sem kdy mela. To vztahy, kdy sem se rozchazela jen protoze jsme meli kazdy jinou zivotni cestu byly oproti tomuto med.
Zdravim Vas
Podobnou zkušenost naštěstí nemám, ale od takového chlapa rychle pryč
Už to, že je mu tolik a chová se takhle, svědčí o jeho nevyzrálosti. Nemůžeš se na něho spolehnout, několikrát zklamal, navíc s prostitutkou!! Bála bych se, aby mi domů něco nedonesl. S takovým se vážně nezahazuj a ani netrap, on za to nestojí.
@Emka1990 píše:
Podobnou zkušenost naštěstí nemám, ale od takového chlapa rychle pryčUž to, že je mu tolik a chová se takhle, svědčí o jeho nevyzrálosti. Nemůžeš se na něho spolehnout, několikrát zklamal, navíc s prostitutkou!! Bála bych se, aby mi domů něco nedonesl. S takovým se vážně nezahazuj a ani netrap, on za to nestojí.
Vsak se taky bojim a jdu zitra na testy pohl chorob, tak doufam!!! ze to dopadne dobre!
@Andreaaa7
Ber to takhle, muzes byt rada, ze jsi nasla v sobe hrdost a odhodlani a odesla od nej.
Musis si rikat, ze te nic lepsiho nemohlo potkat. Aspon neztracis svuj drahoceny cas v zivote s takovym de.ilem.
Sice je to spatna zkusenost, ale porad zkusenost.
Obrat tvar ke slunci a vsechny stiny budou za tebou
.
Zažila, do dneška si říkám jak jsem byla hloupá a nechala se manipulovat. On mě podváděl a mě posílal na psychiatrii že se mám léčit že jsem paranoidní
3 roky jsem to trpěla. Pak jsem se sešla s jednou jeho milenek a to mi tak rozsvítilo oči, že jsem to okamžitě ukončila. Vstřebala jsem to asi po půl roce. Teď jsem šťastně vdaná a díky předchozímu vztahu si teď moc vážím toho co mám ted ![]()
@Anonymní píše:
Zažila, do dneška si říkám jak jsem byla hloupá a nechala se manipulovat. On mě podváděl a mě posílal na psychiatrii že se mám léčit že jsem paranoidní3 roky jsem to trpěla. Pak jsem se sešla s jednou jeho milenek a to mi tak rozsvítilo oči, že jsem to okamžitě ukončila. Vstřebala jsem to asi po půl roce. Teď jsem šťastně vdaná a díky předchozímu vztahu si teď moc vážím toho co mám ted
Jo, to jsme zazily fakt podobne. Mne taky jednou rekl, ze jsem nemocna…a slaba chudinka. Asi jako ze to nikdy nezvladnu odejit od nej…idot fakt
Jo, stalo se mi to, sice tam nefigurovala prostitutka, ale podváděl a lhal v jednom kuse, byla jsem tehdy dost mladá, bez zkušeností a hrozně zamilovaná, tak jsem v tom zůstávala roky, než jsem konečně dostala rozum
Ta hořkost ve mně byla docela dlouho, i když už jsem pak měla nový spokojený vztah, ale nemá cenu si tyhle pocity v sobě pěstovat. Uvidíš, že až se těch negativních věcí z minulosti zbavíš, odpustíš jemu i sobě, tak se ti velmi uleví, jako když se z tebe zvedne těžká deka
Držím palce ![]()
Taky jsem měla takové debila - možná ještě horší. Nepodváděl mě sice s prostitutkama, ale s kamarádkama a známýma ano.Do toho mnou manipuloval, mlátil mě a psychicky deptal. Odstěhovala jsem se od něj po půl roce, ale ještě další rok a půl u něj sem tam přespala apod. Dneska jsem ráda, že jsem se ho dokázala zbavit a do smrti mu budu přát, aby se mu tohle všechno vrátilo! Říká se, že člověk nemá druhému přát nic zlého, ale tomuhle to přeju! A to nejsem jediná, která takhle trpěla…Je to zmetek a ten tvlj taky. Buď ráda, že sji se ho zbavila a těš se na klidný život s někým, kdo si tě bude vážit a mít rád jenom tebe - ne i další ženské!!