Chci od něj s dětmi odejít

Anonymní
2.6.24 22:31

Chci od nej s dětmi odejít

Ahoj holky, tohle je můj první anonymní příspěvek. K věci, mám partnera a poslední dobou to není mezi námi úplně růžové, on je hrozne náročný jednou je všechno v pořádku a pak mu jakoby přepne v hlave a je to úplně jiný člověk a vadí mu snad úplně všechno na světě včetně mě a děti. Bohužel děti nezmizí jen tak, já své syny miluji nadevše a uvažuji ze od partnera odejdeme. Bylo to pro vás náročné? On je jako celkem fajn chlap, když má dobrou náladu a všechno co má rad… bohužel mě došla trpělivost, protože nadává sproste v afektu mě i detem a hodně sprostě. Nad starším synem drží občas pěst, když se mu něco nelíbí. Bliká zkrátka červená kontrolka, teď byl na víkend pryč. Já chtěla ať si trochu urovná myšlenky odpočine si…
No jenže co čert nechtěl, jsem podle naprosto neschopna p*ca, protože nám v ložnici nevím z jakého důvodu praskl talirovy lustr a mladší syn (2roky) má na nožičce tři stehy… A on si mysli, ze jsem to udělala nějakým způsobem naschval a ze kdyby byl doma, tak se to rozhodne nestane… já se potřebovala fakt vypsat, nejde mi do hlavy, proč ten lustr spadl. Nevím jak tady byl dlouho, bydlíme v bytě po tchánovi. Proste jsem čekala od nej podporu a ne podpokopání nohou a jen vidím, jak je to falešný a zlý člověk. Prostě nevím co teď, zdali mu dát nůž na krk, ať si vyřeší všechny své problémy s nějakým odborníkem, protože si myslim, ze je to na konzultaci s odborníkem, nebo se sbalit a i s dětmi odejít? Protože za mě je tohle opravdu poslední kapka.. Já už dal nemůžu, nezvládám to. Jsem ve stresu, než přijde z práce s jakou zase přijde náladou. Já taky nejsem úplně perfektní, abych nekrivdila jen jemu, ale tohle si myslim nezasloužím… A hlavně moji chlapečci už vůbec ne.. omlouvám se za sloh, potřebovala sem to ze sebe dostat ven

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
2.6.24 22:38

A vis, co takovej chlap nauci syny? Presne to, co sam predvadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 22:41

@Tarjei
Hele on není úplně špatný chlap, nebo sem si jen pozdě sundala růžové brýle? Teď je to každý víkend téměř, co jsem s dětmi u rodičů, nebo někde pryč… nefunguje doma absolutně, jak by měl. Chová se jak 17 lety puberťák a ne otec dvou děti

• Citovat
  • Upravit
110
3.6.24 05:06

Holka je to špatný chlap, když se chová takhle. Já nechápu jak to můžeš napsat, že není špatný chlap po tvém úvodním příspěvku. Cholerickej blb. Já bych odešla, ale to musíš vědět sama co jsi ochotná tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.6.24 06:58

Rozvodem se ale nezačne chovat jako vzorný otec, ono to naopak může být horší, protože syny jistě bude normálně vídat, navíc bez tvého dohledu :? Jako ano, odejdi, pokud tě deptá, ale nedělej si moc iluze, že tvé děti nepřeberou jeho vzorce chování díky rozvodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
3.6.24 07:19

A ty děti jsou teda jeho nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.6.24 10:04
@Anonymní píše: Více

Je to spatnej chlap, ver mi. Je mi za par let pade, jsem podruhy vdana, Kdysi davno jsem zazila par let domaciho nasili. Myslim, ze jsem schopna docela dobre posoudit, kdo je spatnej chlap…je mi lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.6.24 11:00

Tak nikdo tě u něj nebude držet, taky bych nechtěla takového partnera, ale zas si to nemaluj tak jednoduše, že čapneš děti a už se nikdy neuvidíte. Na děti má stejné právo jako ty a budete se nějak muset domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
3.6.24 11:07

Není špatný chlap? 8o A jak podle tebe takový špatný chlap vypadá?

Nesnáší tě i s dětmi, je náladový, vyhrožuje pěstí. Jsi nervózní, s jakou náladou přitáhne domů, no úplný úžasňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.6.24 11:18

Doporučuji být nějakou chvilku trpělivá a sbírat důkazy, nahrávat nadávky(trochu nenápadně, ať mu to nedojde, na telefonu lze mít zapnutý nahrávání a zároveň být na internetu třeba). Zároveň doporučuji objednat sebe i děti k posudkovému psychologovi. Na to soudce kouká lépe, než na obyčejnou lékařskou zprávu. Tak, aby o tom nevěděl. Ideálně jet třeba sama s dětmi k rodičům na týden s tím, že potřebujete pauzu týden a během toho vyřešit i psychologa. Děti tam pošli předem, ať je prarodiče vyzvednou, ať jim nebrání tam jet na týden. Po tom posudku si stáhni zvukové záznamy. Nenechávej je v telefonu, posílej si je třeba na mail, který nezná a odeslaný mail smaž. Bude to náročný, ale je to lepší, než rovnou odejít. Je tak větší šance, že od něj budete mít opravdu klid, protože soud zajímají důkazy. Pokud teď prostě odejdeš, tak to může skončit klidně střídavkou. A zranění dítěte si nevyčítej. I moje dcera měla ve dvou letech dva stehy, protože šlápla v pyžamu na střep ze skleničky, která se zrovna rozbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.24 14:59

Jakmile to dojde do stádia, kdy se bojíš, co bude, až se vrátí z práce - je čas odejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.6.24 18:08

Asi dnes horsie chapem, ale on tam nebol ked ten luster spadol - je to tak?

Mozes si ty aj on mysliet co chcete, ale: Keby som prisiel domov a povies mi ze „spadol luster“ tak by som sa tiez prve opytal ci ste na nom viseli a hrali sa na opice. A neznamena to ze ti neverim, alebo ze podkopavam tvoju autoritu, proste je to normalna reakcia, nakolko lustre bezne sami od seba nepadaju. Niesi nahodou trochu precitlivela a afektovana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.6.24 18:21

Ja se teda rozvedla z jineho důvodu po 10ti letech. Ale jednou chlap me rict, ze jsem p. ča a neschopna a furt by mu neco vadilo, tak bych odesla, protoze to bude horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.6.24 16:32

Jestli chceš odejít, tak odejdi a neoddaluj to. Ztracené roky ti nikdo nevrátí. Můj názor. Já taky odešla příliš pozdě a ty roky se vrátit nedají. Škoda jich. Teď všechno dohanime a cítím, jak vyloženě mládnu. O vše se starám sama a mám neuvěřitelný klid. :palec:
Seber odvahu a jdi do toho. Někdo držet nad mým dítětem pěst, tak ho snad zabiju.
Apropo. Odešla jsem se třemi dětmi a dvěma psy. Když se chce, všechno jde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
4.6.24 16:40

A co tě drží?
peníze, bydlení?
děti nejsou jeho, že
hm.. tak to někdy dopadá…
postav se v prvé řadě na vlastní nohy, až pak hledej chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová