Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky dcera 17 let se poslední dobou chová zvláště jedeme v autě venku je 18-20 stupňů a ona sedí vedle mě v mikině a když se jí zeptám jestli jí není horko řekne že jí je naopak zima a ještě si zapne výhřívání sedačky na max (3 stupěn ). Takhle se nikdy nechovala. Poradíte mi
Puberta, revolta, hádka s kamarádkou, s klukem, hormony, počínající nemoc, oblíbená mikina, vtípek… pokud se úzkostlivě nevyhýbá nošení krátkého rukávu, neřešila bych to.
@Midaku píše: Více
Jo tu mikinu už chápu ale duet mi nejde dohlavy ta vyhřívaná sedačka
Z čeho máš obavy? U nás se pacientky takto „halí“ pokud mají poruchu prijnu potravy či se sebepoškozuji. ![]()
Presne - bud anorexie nebo potrebuje ukryvat ruce - drogy, sebeposkozovani. A nebo extremne nespi
@tini píše: Více
Je to slušná holka učí se dobře má přítele tak proč by brala drogy
Jo, v jedny ruce ma zabodlou strikacku s pernikem a v druhy ma zapichlou buchnu s herakem. Co se ji zkusit zeptat znovu, proc je ji zima. Sedadlo na trojku, takovym autem jsem snad nikdy nejel, leda taxalem. V patek mi ridic jmenem Vasyl zrejme ukradl penezenku, Bolt mi poradil, at kontaktuji policii. S*ru na to.
@Nikča499 píše: Více
ona je němá? že by ses jí třeba zeptala, proč je jí zima?
a dnes sis kvůli tomu založila účet na emiminu? zvláštní,
ty jsi ta Nikča? maminky si obvykle neříkají Nikča, také žádnou padesátiletou Nikču neznám
Neblbne jí štítná žláza? Tam ta zimomřivost a únava je.
@Veveří píše: Více
Asi jí vemu k doktorce aby se na ní koukla.
Ta štítná žláza mě nenapadla děkuju.
No, já třeba i teď, když je tepleji, tak si ráda zapnu v autě vyhřívání na nejvyšší stupeň (taky to mám na trojku)
mám prostě ráda ten pocit, když to hřeje…
Jinak u kamarádky se touto zimomřivostí projevila špatná funkce štítné žlázy. Také nosila ve vyšších teplotách mikinu a dost často ji byla zima…
Asi záleží, zda to u tvé dcery je jen přechodný stav, kdy mohou bláznit hormony etc. Záleží..možností se nabízí více.
Pro me je kolem tech 20 stupňů teda taky na mikinu. Tu sedacku bych rekla, ze zapla schválně, jako rebelii. Jinak u nas bezne sedi tretina tridy v mikinach, i kdyz je venku 30a slunko pere do tridy.
@kudrata_indianka píše: Více
To mě taky napadlo že jí je příjemné když to hřeje, v zimě to chápu ale v létě to mě vrtá hlavou
Taky si to pouštím na úroveň 3. Když ostatní pouští ochlazování zádele, já ještě topím ![]()