Dcera se chová divně

8
2.6.24 21:28

Dcera se chová divně

Ahoj holky dcera 17 let se poslední dobou chová zvláště jedeme v autě venku je 18-20 stupňů a ona sedí vedle mě v mikině a když se jí zeptám jestli jí není horko řekne že jí je naopak zima a ještě si zapne výhřívání sedačky na max (3 stupěn ). Takhle se nikdy nechovala. Poradíte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8743
2.6.24 21:33

Puberta, revolta, hádka s kamarádkou, s klukem, hormony, počínající nemoc, oblíbená mikina, vtípek… pokud se úzkostlivě nevyhýbá nošení krátkého rukávu, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.24 21:43
@Midaku píše: Více

Jo tu mikinu už chápu ale duet mi nejde dohlavy ta vyhřívaná sedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 21:44

Z čeho máš obavy? U nás se pacientky takto „halí“ pokud mají poruchu prijnu potravy či se sebepoškozuji. :oops:

• Citovat
  • Upravit
4153
2.6.24 21:45

Presne - bud anorexie nebo potrebuje ukryvat ruce - drogy, sebeposkozovani. A nebo extremne nespi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.24 21:48
@tini píše: Více

Je to slušná holka učí se dobře má přítele tak proč by brala drogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
2.6.24 21:59

Jo, v jedny ruce ma zabodlou strikacku s pernikem a v druhy ma zapichlou buchnu s herakem. Co se ji zkusit zeptat znovu, proc je ji zima. Sedadlo na trojku, takovym autem jsem snad nikdy nejel, leda taxalem. V patek mi ridic jmenem Vasyl zrejme ukradl penezenku, Bolt mi poradil, at kontaktuji policii. S*ru na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
2.6.24 22:01
@Nikča499 píše: Více

ona je němá? že by ses jí třeba zeptala, proč je jí zima?
a dnes sis kvůli tomu založila účet na emiminu? zvláštní,
ty jsi ta Nikča? maminky si obvykle neříkají Nikča, také žádnou padesátiletou Nikču neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
2.6.24 22:02

za vás se ve škole neučily čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
2.6.24 22:07

Neblbne jí štítná žláza? Tam ta zimomřivost a únava je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.24 22:09
@Veveří píše: Více

Asi jí vemu k doktorce aby se na ní koukla.
Ta štítná žláza mě nenapadla děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.24 22:12

No, já třeba i teď, když je tepleji, tak si ráda zapnu v autě vyhřívání na nejvyšší stupeň (taky to mám na trojku) :mrgreen: mám prostě ráda ten pocit, když to hřeje…

Jinak u kamarádky se touto zimomřivostí projevila špatná funkce štítné žlázy. Také nosila ve vyšších teplotách mikinu a dost často ji byla zima…

Asi záleží, zda to u tvé dcery je jen přechodný stav, kdy mohou bláznit hormony etc. Záleží..možností se nabízí více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
2.6.24 22:13

Pro me je kolem tech 20 stupňů teda taky na mikinu. Tu sedacku bych rekla, ze zapla schválně, jako rebelii. Jinak u nas bezne sedi tretina tridy v mikinach, i kdyz je venku 30a slunko pere do tridy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.6.24 22:16
@kudrata_indianka píše: Více

To mě taky napadlo že jí je příjemné když to hřeje, v zimě to chápu ale v létě to mě vrtá hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
2.6.24 22:19

Taky si to pouštím na úroveň 3. Když ostatní pouští ochlazování zádele, já ještě topím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová