Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi by mě zajímalo, proč se přítel v dluzích ocitnul. Pokud to sype do automatů, tak bych prchla. Pokud se mu třeba nepodařilo podnikání, tak bych si řekla, že v dobrém i zlém… A nějak vydržela. Ty už ho nemáš ráda?
Souhlasim s Gladys,vim ze je hrozne mit dluhy a jeste horsi je v nich zit a dennodenne se bat co bude,chapu te…jses daleko od domova,a nemas ani pratele ani rodinu na blizku,hele pokud chces pisni sz dam ti kontakt(pokud take bude chtit na super zenskou)muzete se skamaradit!drzim moooc paleccccccccccccckyyyyyyyy ![]()
Máš ho ráda?Má snahu pracovat?Je to jinak hodnej člověk,táta,partner?
Pokud je problém jen fin. tak ho neopouštěj.Najít dnes dobrého chlapa je skoro nemožné.Navíc vše se muže změnit pokud má snahu.Já ještě před 10 lety jedla několik měsícu jen rejži s kečupem proto že sem na nic neměla a pak se vše obrátilo a máme uplně vše ..
Jak už je napsáno nademnou.Pokud nehraje a jen se dostal do nějaké pasti měla by si při něm stát
Pouze kvuli financni tisni bych pritele take neopustila(pokud by to samozrejme jinak klapalo) Jestli se snazi pracovat a sve dluhy platit, snazila bych se nejakym zpusobem pomoci… (nejaky privydelek a tak - i kdyz vim, ze s mimi bez pratel a rodiny to jde tezko!!!)
Jak mas hypoteku resenou??? Co byt prodat a vratit se do Ovy i s pritelem??? Na to se diva jak? Nechtel by odejit? Pises, ze tady (v Ostrave) mas rodinu - nekdo by Vam do zacatku nepomohl?
zakladatelko, myslim ze ti rozumim
resim neco podobneho, akorat ze my jsme se odstehovali do UK
financne na tom nejsme nijak dobre,manzel je dobry partner i otec, ale ja touzim po svem povolani, rodine, pratelich apod.ja se citim jako outsider-coz i jsem, on pracuje ve sve profesi, ja bc.delam uklizecku.. reseni nemam, tez se v tom jen placam, tak pisu jen, ze nejsi sama a moc ti drzim palce…tez zvazuji plusy a minusy, to dobre i zle, to co chce on a co citim ja…atd… takze ti preji klidnou hlavu pri rozhodovani ci spise pri reseni situace…treba se najde jeste jine reseni, nez jen ho opustit a odstehovat se ![]()
zakladatelko jsem z USTI, bydlela jsem i na Morave, napis mi SZ
rozumim ti az moc.....
Tak Ústí je Bronx a hodně chlapů tady ještě neslezlo ze stromu, hodně feťáků, gamblerů, kriminálníků a všelijakých mafiánů. Taky jsem se sem přestěhovala z Moravy za přítelem, dá se tu docela levně žít, koupila jsem si byt, nemám ani hypotéku, bydlím v dobré čtvrti. Být tebou, tak asi fakt počkám až budeš moc do práce a pak bych situaci řešila buď odchodem zpět a nebo bych žila sama a pracovala v UL. Předpokládám, že dluhy má přítel na sebe a byt máš ve vlastnictví ty.
Ananta píše:
Tak Ústí je Bronx a hodně chlapů tady ještě neslezlo ze stromu, hodně feťáků, gamblerů, kriminálníků a všelijakých mafiánů. Taky jsem se sem přestěhovala z Moravy za přítelem, dá se tu docela levně žít, koupila jsem si byt, nemám ani hypotéku, bydlím v dobré čtvrti. Být tebou, tak asi fakt počkám až budeš moc do práce a pak bych situaci řešila buď odchodem zpět a nebo bych žila sama a pracovala v UL. Předpokládám, že dluhy má přítel na sebe a byt máš ve vlastnictví ty.
a co teprve Teplice
zlaty Usti ![]()
No, Beruško Teplice jsou taky mazec, jsou hezké, ale co se týká těch typů, tak na vjezdu tě vítá šlapka a na výjezdu feťák, pracovala jsem tam dva roky. Já už tady jsem 10 let, vztah samozřejmě nevyšel, ale opravdu vzhledem k cenám bytů se tady dalo ještě před pár lety hodně dobře začít a i na tom vydělat. Já jsem teda původně z Jeseníku.
nepíšeš nic podrobnějšího, ono jsou dluhy a dluhy. Pokud jsou dluhy způsobené automaty, ignorací složenek, nezaměstnaností a nehledání si práce… tak bych jednoznačně prchla, jinak záleží na situaci. Pokud by ale dluhy byly dost vysoké, bylo by od věci abyste zůžili společné jmění, jinak jseš totálně v háji, protože bys platila dluhy rovným dílem.
Holky,je mě úplně do breku…do dluhů ho dostal bohužel dostal bývalý společník,ale platit musí on. Penále narůstají neuvěřitelnou rychlostí. Kdyby to byly automaty,tak není co řešit.
Nejradši bych byt prodala /ten je můj/,ale rodiče mají malý byt a už nám se sestrou zrušili děts.pokoj a udělali si ložnici:)
Mám ho ráda,moc
Jen mám teď strach,stýská se mi,mám obavy,že nebudu mít ani na cestu k rodičům (ti už jsou starší,aby cestovali za mnou)
Děkuji všem za podporu a názory!
anonymní a to by si ho v tom nechala uplně samotného?Píšeš že je dobrý otec.Snaží se.Podle mě by byla hloupost ho opustit.Važ si toho že máš doma správného chlapa a vydrž chvilku bídu.Klidně se přestěhujte společně do menšího k rodině,ale když on je v tom nevinně tak by si měla držet při něm.
Kamča.dalmatinka píše:
anonymní a to by si ho v tom nechala uplně samotného?Píšeš že je dobrý otec.Snaží se.Podle mě by byla hloupost ho opustit.Važ si toho že máš doma správného chlapa a vydrž chvilku bídu.Klidně se přestěhujte společně do menšího k rodině,ale když on je v tom nevinně tak by si měla držet při něm.
k mým rodičům to opravdu nejde,vím,že bych měla držet při něm,jen mám strach a obavy. Ten dluh je ke 2MIO…
ynax píše:
nepíšeš nic podrobnějšího, ono jsou dluhy a dluhy. Pokud jsou dluhy způsobené automaty, ignorací složenek, nezaměstnaností a nehledání si práce… tak bych jednoznačně prchla, jinak záleží na situaci. Pokud by ale dluhy byly dost vysoké, bylo by od věci abyste zůžili společné jmění, jinak jseš totálně v háji, protože bys platila dluhy rovným dílem.
proto se neženu do vdávání
potřebuju se svěřit,tak aspon anonymně zde..Kvůli přítelovi sem se odstěhovala přes celou republiku do Ústí.Jelikož jsou tu levné byty,tak jsem si vzala před 3 roky vzala hypotéku jen na své RČ,abychom nemuseli platit podnájem. Před rokem se nám narodil syn. Jenže teď zjištuji jaké má přítel obrovské,ale fakt obrovské finanční problémy a já mám prostě strach,že neutáhneme byt,složenky,dítě..Já mám pouze rodičák. Jako táta je super,ale prostě si říkám,že jsem neopustila VŠE v Ostravě,abych žila v takových sračkách.Jo,je to sobecké,ale mě se prostě stýská po domově,přátelích,rodičích a pořád dokola si říkám,že jsem udělala chybu se odstěhovat. Jenže teď jsem tu jako ve vězení,mám jen pitomý rodičák,vrátit je teď asi nereálné…neměla bych kde bydlet. Asi budu muset počkat až budu vydělávat a ted se jen třepat,jak to vše dopadne.Obávám se,že tyto dluhy nadělají hodně problémů v našem vztahu.Co byste dělaly?