Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, zakladatelko… To není jednoduchá věc toto…
2 mil jsou docela velkej dluh.
Má přítel nějaký plán, jak to pořeší? ![]()
A co zvazit osobni bankrot? To by chtelo co nejdriv nejakyho dobryho financniho poradce, aby se to vyresilo. Drzim pesti, at se to vyresi.
Nejsem v podobny situaci, ale taky jsem pryc od rodiny, vsech pratel a mista, kde jsem vyrostla. Taky se mi moc styska, ale vim, ze doma bych nemela praci, bydlet bych musela u rodicu a delala to, co mne nebavi a stezi bychom si vydelali na slusny zivot. A tak jsem rada, ze jsem tady, mame sice hypoteku, ale taky z ceho ji splacet.
Ananta píše:
No, Beruško Teplice jsou taky mazec, jsou hezké, ale co se týká těch typů, tak na vjezdu tě vítá šlapka a na výjezdu feťák***:mrgreen:
ja uz jsem zvykla bohuzel odmalicka. tim, ze pochazim odkud pochazim, tak kdyz jedu za bejvalym na Moravu, tak se vsichni divi, proc nosim u sebe peprak i ve dne a nocnima busama po 8 zasadne nejezdim
zakladatelkotaky bych ho neopoustela, ja jsem sama a na spravnyho chlapa ne a ne natrefit, KAMCA ma pravdu, dneska je to skoro zazrak.
pokud je dobry otec, , milujici manzel., tak se proste budete muset ted nejak uskromnit, mam kamaradku, taky jedla bujonovou rejzi a ted maji vlastni hospudku a maji se ok.
kdyztak pisni SZ, jsem primo z USTI.je tu drsnejc jak na Morave,ale jak rikas, je tu levne bydleni a to je ten duvod proc tu hodne lidi zustava.
musite tahnout za jeden provaz.drzim palce at je vse ok.***
Příspěvek upraven 23.06.11 v 21:32
Kdyby to nebylo z podnikání, tak by šel zkusit osobní bankrot (ten se na dluhy z podnikání nevztahuje) takhle nevím, nikdy jsem nepodnikala, dvě mega není málo, asi bych zkusila konzultaci s právníkem co s tím a nebo do nějaké občanské poradny, dluhové poradny, v UL jsou, ale dělají spíš ty osobní bankroty.
Jinak kdyby mu dali exekuci, tak mu musí zbýt kolem 6000 Kč+ 1130 za vyživované dítě, ber to jen přibližně, podrobně to mám v práci. Mohl by jít na mateřsku a ty do práce… neznáme vaše možnosti. Na bohatý život to nevypadá. Trochu mi vrtá hlavou jak se dají udělat dvě mega dluhů ![]()
takovy dluh udelas snadno nebo i nekdo tobe, nez se vyspis. To bych neresila… jak… ted je treba resit jak z toho ven.
Neopustila bych ho. Rodice jsou starsi jak pises a on je ted tvoje rodina.
Penale jde pozastavit nebo aspon posnizovat domluvou o splatkovych kalendarich. Je ochotny o tom komunikovat? Pokud ano, mas pulku vyhrano, jsou chlapi co se uzavrou do sebe, propadnou depresi a nechaji ten dluh rust X let.
Chce to dobreho pravnika, ktery projde vsechny papiry, suzi jmeni jak tu nekdo psal, domluvi splatky a mozna se pokusi i o ten bankrot. Ale pokud mozno nekoho znameho / doporuceneho. Protoze to muze dopadnout, ze nezodpovednym pravnikem jen zvysite svuj dluh (platby jemu + neohlidane terminy splatek).
Tohle neni situace, co nejde zvladnout, i kdyby jen ryzi s kecupem.
Co jeho rodice? U nich se neda bydlet levneji?
Ahojky no já mám podobný trošku rozdílný problém. Přestěhovala jsem se z Chebu do Dětmarovic k příteli všechno bylo na začátku krásné jako pohádka. Strašně se mi tu líbilo ale pak jsem otěhotněla a v 10 tydnu potratila no a pak bylo další těhotenství a to se ani nevyvinulo. Tím to vše začalo. Strašně se mi stýská po rodičích chtěla bych se vrátit nazpátek ale přítel nemůže protože si s kamarádem vzali napůl rodiny barák a musí ho splácet 30 let. Jenže od minulých Vánoc jsem začala mít averzi na jeho spolubydlícího ale obrovskou. Jeho kamarád by měl bydlet v podkroví ale jelikož je barák v katastrofálním stavu tak má zateplené jen dva pokoje takže žije s náma dole ale k prací nahoře u sebe se vůbec nemá. Takže každý den co vstanu tak brečím už třetí den nejím a nevím co mám delat. Jsem zoufalá a nechci se rozcházet s přítelem ale ve třech žít nechci poraďte mi co mám dělat akorát se tu trápím a pořád jen brečím. ???????????????????????????????????? už je to neúnosné ????????????????????????????????