Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když necháš svýho manžela pichat tvou ségru nebo nějakou kámošku kost, tak by neměl být problém ![]()
Simtě jestli je to pravda, tak si najdi jiného starého chlápka na zahýbání, tchána nech na pokoji. Tohle je pro mě jak incest.
Znicis manzelovi zivot. Nejen, ze prijde o zenu, do smrti bude nenavidet vlastniho rodice. Znicis celou rodinu, vsechno, nenechas kamen na kameni. Tohle neni neveta, tohle je obludna zrudnost. Chudak tvuj manzel, tohle si nezaslouzi ani nepritel.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale musím. Vždycky jsem byla na starši chlapy. Když jsem kdysidávno byla sama, měla jsem na sex staršího muže.
No ale k věci. Hrozně mě vzrušuje manželův táta, tedy můj vlastní tchán. Jemu se taky líbím. Když prijedeme na návštěvu, objíma mě, dává mi pusy, u toho sáhne na zadek, kouká na mě a vždycky mi řekne jak jsem krásná. Občas mi i zavolá aby se zeptal, jak se mám. Možná to dělá, protoze mě má rád jako synovo ženu. Možná se mu líbím. Ale mě hrozně vzrušuje představa se s ním pomilovat. Vím že nemůžu, manželi nechci nikdy ublížit. Ale ta touha je neskutečná. Má někdo podobnou zkušenost? Cítím se blbě.
Jako vážně??? To jsi tak škaredá ženská, že si ani nejsi schopná sehnat nějakého milence v důchodu? ![]()
Příspěvek upraven 05.06.22 v 22:13
Touhy uz jsem mela v zivote ruzne
. Pokud zustane jen u tuzeb, tak za me si klidne tuz
. Me vzdycky prekvapi, jak jsou vsichni ctnostni, ze ani skulinkou myslenku nepusti
. Od sahani na zadek a jinych naznaku bych se ale kvapem distancovala.
@Hobitka píše:
Touhy uz jsem mela v zivote ruzne. Pokud zustane jen u tuzeb, tak za me si klidne tuz
. Me vzdycky prekvapi, jak jsou vsichni ctnostni, ze ani skulinkou myslenku nepusti
. Od sahani na zadek a jinych naznaku bych se ale kvapem distancovala.
Tak ctnostná být nemusíš. Ale sex s tchánem, tchyní, švagrovou, švagrem, sestřenicí, bratrancem atd. je prostě prasárna a to se fakt nedělá a ani se o tom neuvažuje. Já mám třeba bratrance, kterého strašně obdivuju, za to, jaký je, co dokázal. Kdyby to nebyl můj bratranec a byla bych nezadaná, tak je to přesně ten typ chlapa, do kterého se zamiluju, fyzicky i mentálně by mě hrozně přitahoval. Ale jak je to rodina, tak si ani nepřipustím, že bych na něco takového měla myslet. Tohle je prostě TABU!
@Wilík píše:
Když necháš svýho manžela pichat tvou ségru nebo nějakou kámošku kost, tak by neměl být problém
Idealne matku, jeho tchyni.
Manzelovi a jeho matce prijde normalni, ze ti jeho otec saha na zadek a dava pusy?
Zamysli se jestli by Ti ten zásun stál za zničené manželství a zbořenou rodinu…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale musím. Vždycky jsem byla na starši chlapy. Když jsem kdysidávno byla sama, měla jsem na sex staršího muže.
No ale k věci. Hrozně mě vzrušuje manželův táta, tedy můj vlastní tchán. Jemu se taky líbím. Když prijedeme na návštěvu, objíma mě, dává mi pusy, u toho sáhne na zadek, kouká na mě a vždycky mi řekne jak jsem krásná. Občas mi i zavolá aby se zeptal, jak se mám. Možná to dělá, protoze mě má rád jako synovo ženu. Možná se mu líbím. Ale mě hrozně vzrušuje představa se s ním pomilovat. Vím že nemůžu, manželi nechci nikdy ublížit. Ale ta touha je neskutečná. Má někdo podobnou zkušenost? Cítím se blbě.
Co na to říká manžel a tchyně? ![]()
@Anonymní píše:
A tchýně te nebalí? já bych je prubla oba ![]()