Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ať tvůj manžel ošuka tvoji matku a ty můžeš tchána. Ať jste si kvit.
Tyhle chutě na šuk v rámci rodiny jsou pro mě naprosto nepochopitelný, přijde mi to úplně zcestný…
Všude tam, kde to neudrželi v přijatelných mezích, to skončilo totální katastrofou a rozkladem celé rodiny. Bych si nechala zajít chuť, i kdyby ten tchán byl Brad Pitt.
@Betty MacDonald píše:
Tyhle chutě na šuk v rámci rodiny jsou pro mě naprosto nepochopitelný, přijde mi to úplně zcestný…
Všude tam, kde to neudrželi v přijatelných mezích, to skončilo totální katastrofou a rozkladem celé rodiny. Bych si nechala zajít chuť, i kdyby ten tchán byl Brad Pitt.
Tak to pozor, kdyby to fakt byl Brad Pitt, tak tam platí jiný pravidla. ![]()
Připomnělo mi to seriál Svatby v Benátkách. Kde otec pingloval synovi přítelkyni a ještě ji otěhotnil. Sice se „milovali“ ALE zničili naprosto VŠECHNO rodiny vztah otce syna atd.
A už vidím jak tě tchán bude ohmatávat a davat pusy..a ty se pitomě chichotat…
Proč je tak složité v dnešní době mít jenom manžela a prostě vykašlat se na nevěru?;)
@karkarka píše:
Tak to pozor, kdyby to fakt byl Brad Pitt, tak tam platí jiný pravidla.
Moc rozumny, pořid si s ním bráchu Tveho manžela, s manzelem si pořid dcerku a tihle dva ať to potom dají doromady, protože, co je doma, to se počítá. To stihnete mezitím, co tchyne je v lazich, nebo má noční, nebo se vecne ryje v zahonech na zahradce atd.
Tenhle typ diskuze se tu objevuje v pravidelnych intervalech a je to vždycky jedna a ta sama „voslovina“.
Já bych doporučovala polévat pohlaví vlažnou vodou. Třeba to pomůže.
@xavierka píše:
Své vlastní, ne tchánovo… ![]()
@xavierka píše:
@xavierka píše:
Své vlastní, ne tchánovo…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale musím. Vždycky jsem byla na starši chlapy. Když jsem kdysidávno byla sama, měla jsem na sex staršího muže.
No ale k věci. Hrozně mě vzrušuje manželův táta, tedy můj vlastní tchán. Jemu se taky líbím. Když prijedeme na návštěvu, objíma mě, dává mi pusy, u toho sáhne na zadek, kouká na mě a vždycky mi řekne jak jsem krásná. Občas mi i zavolá aby se zeptal, jak se mám. Možná to dělá, protoze mě má rád jako synovo ženu. Možná se mu líbím. Ale mě hrozně vzrušuje představa se s ním pomilovat. Vím že nemůžu, manželi nechci nikdy ublížit. Ale ta touha je neskutečná. Má někdo podobnou zkušenost? Cítím se blbě.
Pokud by to byla pravda, tak představa, že dědek nade mnou slintá, osahává mě, dává mi pusy a sahá na zadek a tchýně s manžílkem na to čumí, je strašná. ![]()
A pokud přes toto chování, které bude mít ke všem ženám (jsou takoví chlapi ošmatávači) u Tebe vítězí nad manžílkem, tak je jasné, že s ním to je o ničem.
@g.sandova píše:
@Betty MacDonald Pitta bych asi povolila…
To je na dlouhou diskuzi ![]()
Příspěvek upraven 06.06.22 v 07:43
@Annabela11 píše:
A tchýně te nebalí? já bych je prubla oba
Tchyně je v lázních. Jen počkej, brzy ji bude tchán nosit růžové karafiáty k posteli.
Asi už je uzavřena klasifikace. I když se mi to zdá brzo.