Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chod se bavit i jindy, než jednou za rok. A buď ráda, že jsi to mohla zažít. Má tě to nabíjet, ne vysávat.
@Halamka píše:
Chod se bavit i jindy, než jednou za rok. A buď ráda, že jsi to mohla zažít. Má tě to nabíjet, ne vysávat.
Ja chodim docela casto, ale tohle se mi stalo poprve.
Rozumím, že je ti smutno. Ale musíš si z toho vzít to dobré. Ona je také otázka, zda by to bývalo takové pokaždé, kdyby to bylo často. Takže je lepší si užívat toho příjemného pocitu než smutnit… ![]()
To se stane
Byl to hezký den a buď za to ráda, buď za to vděčná a tím dnem si baterky dobij na dobu dopředu, neutápěj se v tom
Je hezký že máte takového kamaráda a že si to všechno takhle hezky sedlo! Já mám z takových setkání vždycky moc hezký pocit ještě nějakou dobu, nechci vrátit čas, ale beru si z toho do reálného času. Já jsem ale poměrně akční a asi i šťastlivec, mně se takové hezké dny stávají docela často, nebývá to takový svátek. Jen je potřeba nesedět doma na zadku, ale jít zážitkům naproti ![]()
Takže končím - jdu posedět s přáteli na zahrádku
![]()
PS: To „smutno“ ale znám, u mě to ale vždy souvisí se srdíčkem. ![]()
Jeee, to se mi vyjimecne taky stává, nekdy u mimoradnych, nekdy u beznych situaci (typu nakup na trhu se synkem). Rozdychej a zbyde krasna vzpominka, pri ktere se sevre
je to super, clovek ma pocit, ze zije ![]()
Dneska samý anonymy a styl psaní stejný. Že by se jen někdo nudil a vytvářel vymyšlený příběhy?
![]()
@laskazakleta píše:
Dneska samý anonymy a styl psaní stejný. Že by se jen někdo nudil a vytvářel vymyšlený příběhy?![]()
Tyhle jsou neškodné ![]()
@Anonymní píše:
Hezke odpoledne, potrebuji se sverit a hlavne vedet, jestli jste na tom nekdy nekdo byli obdobne. V sobotu prijel nas znamy z ciziny, sli jsme odpoledne posedet do hospody, trochu se to zvrtlo, kecali jsme a hodne pili a prisli jsme s manzelem domu v jednu hodinu rano a znamy uz zas odjel a uvidime ho zas tak za rok nebo dele. A mne je uz od vcera od rana hrozne ouzko. Strasne me bavilo s nim sedet a kecat a celkove proste pro me super den a ted kdyz koukam na fotku ze soboty, tak je mi smutno, chci vratit cas.Nic me nebavi, jsem bez energie a snad budu i odpocitavat dny do pristiho srpna. Vubec nevim kdy to prejde, ale uz aby to bylo, protoze me fakt nic nebavi a jsem uplne prejeta. Zamilovana do nej nejsem, je uz starsi, jen me ten den tak strasne moc bavil…Stalo se vam toto nekdy? A za jak dlouho to preslo? Moc dekuji za odpoved
Znám. To přejde…
Hezke odpoledne, potrebuji se sverit a hlavne vedet, jestli jste na tom nekdy nekdo byli obdobne. V sobotu prijel nas znamy z ciziny, sli jsme odpoledne posedet do hospody, trochu se to zvrtlo, kecali jsme a hodne pili a prisli jsme s manzelem domu v jednu hodinu rano a znamy uz zas odjel a uvidime ho zas tak za rok nebo dele. A mne je uz od vcera od rana hrozne ouzko. Strasne me bavilo s nim sedet a kecat a celkove proste pro me super den a ted kdyz koukam na fotku ze soboty, tak je mi smutno, chci vratit cas.Nic me nebavi, jsem bez energie a snad budu i odpocitavat dny do pristiho srpna. Vubec nevim kdy to prejde, ale uz aby to bylo, protoze me fakt nic nebavi a jsem uplne prejeta. Zamilovana do nej nejsem, je uz starsi, jen me ten den tak strasne moc bavil…Stalo se vam toto nekdy? A za jak dlouho to preslo? Moc dekuji za odpoved