Chci vratit cas, blaznim

Anonymní
19.8.19 16:39

Chci vratit cas, blaznim

Hezke odpoledne, potrebuji se sverit a hlavne vedet, jestli jste na tom nekdy nekdo byli obdobne. V sobotu prijel nas znamy z ciziny, sli jsme odpoledne posedet do hospody, trochu se to zvrtlo, kecali jsme a hodne pili a prisli jsme s manzelem domu v jednu hodinu rano a znamy uz zas odjel a uvidime ho zas tak za rok nebo dele. A mne je uz od vcera od rana hrozne ouzko. Strasne me bavilo s nim sedet a kecat a celkove proste pro me super den a ted kdyz koukam na fotku ze soboty, tak je mi smutno, chci vratit cas.Nic me nebavi, jsem bez energie a snad budu i odpocitavat dny do pristiho srpna. Vubec nevim kdy to prejde, ale uz aby to bylo, protoze me fakt nic nebavi a jsem uplne prejeta. Zamilovana do nej nejsem, je uz starsi, jen me ten den tak strasne moc bavil…Stalo se vam toto nekdy? A za jak dlouho to preslo? Moc dekuji za odpoved :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
19.8.19 16:51

Chod se bavit i jindy, než jednou za rok. A buď ráda, že jsi to mohla zažít. Má tě to nabíjet, ne vysávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 16:56
@Halamka píše:
Chod se bavit i jindy, než jednou za rok. A buď ráda, že jsi to mohla zažít. Má tě to nabíjet, ne vysávat.

Ja chodim docela casto, ale tohle se mi stalo poprve.

• Citovat
  • Upravit
4367
19.8.19 17:25

Rozumím, že je ti smutno. Ale musíš si z toho vzít to dobré. Ona je také otázka, zda by to bývalo takové pokaždé, kdyby to bylo často. Takže je lepší si užívat toho příjemného pocitu než smutnit… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
19.8.19 17:52

To se stane ;) Byl to hezký den a buď za to ráda, buď za to vděčná a tím dnem si baterky dobij na dobu dopředu, neutápěj se v tom :D Je hezký že máte takového kamaráda a že si to všechno takhle hezky sedlo! Já mám z takových setkání vždycky moc hezký pocit ještě nějakou dobu, nechci vrátit čas, ale beru si z toho do reálného času. Já jsem ale poměrně akční a asi i šťastlivec, mně se takové hezké dny stávají docela často, nebývá to takový svátek. Jen je potřeba nesedět doma na zadku, ale jít zážitkům naproti ;)
Takže končím - jdu posedět s přáteli na zahrádku :potlesk: :D
PS: To „smutno“ ale znám, u mě to ale vždy souvisí se srdíčkem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.8.19 18:32

Jeee, to se mi vyjimecne taky stává, nekdy u mimoradnych, nekdy u beznych situaci (typu nakup na trhu se synkem). Rozdychej a zbyde krasna vzpominka, pri ktere se sevre :srdce: je to super, clovek ma pocit, ze zije :lol:

• Citovat
  • Upravit
137
19.8.19 19:11

Dneska samý anonymy a styl psaní stejný. Že by se jen někdo nudil a vytvářel vymyšlený příběhy? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 19:12
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
19.8.19 19:25
@laskazakleta píše:
Dneska samý anonymy a styl psaní stejný. Že by se jen někdo nudil a vytvářel vymyšlený příběhy? :think: :lol:

Tyhle jsou neškodné :lol:

• Citovat
  • Upravit
36556
19.8.19 19:46
@Anonymní píše:
Hezke odpoledne, potrebuji se sverit a hlavne vedet, jestli jste na tom nekdy nekdo byli obdobne. V sobotu prijel nas znamy z ciziny, sli jsme odpoledne posedet do hospody, trochu se to zvrtlo, kecali jsme a hodne pili a prisli jsme s manzelem domu v jednu hodinu rano a znamy uz zas odjel a uvidime ho zas tak za rok nebo dele. A mne je uz od vcera od rana hrozne ouzko. Strasne me bavilo s nim sedet a kecat a celkove proste pro me super den a ted kdyz koukam na fotku ze soboty, tak je mi smutno, chci vratit cas.Nic me nebavi, jsem bez energie a snad budu i odpocitavat dny do pristiho srpna. Vubec nevim kdy to prejde, ale uz aby to bylo, protoze me fakt nic nebavi a jsem uplne prejeta. Zamilovana do nej nejsem, je uz starsi, jen me ten den tak strasne moc bavil…Stalo se vam toto nekdy? A za jak dlouho to preslo? Moc dekuji za odpoved :srdce:

Znám. To přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová