Dá se v tangách sportovat?

1237
19.8.19 09:21

Pod leginy na sport doporučuji bezešvé kalhotky pohodlnější ho střihu. Tanga si na cvičení nikdy neberu. Ale já neřeším jak vypadám, hlavně si chci zamakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
19.8.19 09:22

Nos co ti je příjemné, já teda nikdy nikde nezkoumala co mají ostatní v satne za prádlo :D mě jsou klasická tanga nepohodlná a sportovat bych v nich nechtěla, pod leginy si radši vezmu nějaké bezešvé prádlo, aby nebylo vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 09:23

@Veronika37 Tak ja nosim jenom tanga uz xxx let a kalhotky nosim jen na spani..Klasicke spodary by mi hrozne vadily pod kalhotama, v leginach je to desny, kdyz se zarezavaji ty kraje, nevypada to hezky :) Prodavaji z ruzneho materialu, na cviceni mas nejlepsi nejaka bavlnena, tenka, ani nevi, ze je mas, ja nosim v 90% pohodlna, ne krajkova nebo nejak sexy, to je prakticke do postele :) Urcite to neni, ze by se zenske na satne nejak predvadely, ja to tak u sebe rozhodne tedy neberu, proste jsem zvykla a nelibi se mi, jak se kalhotky pod oblecenim rysuji a chapu, ze se to nelibi ani priteli a takhle hezky mile a taktne Te na to upozornil, rekl Ti to hezky a opravdu do fitka chapu, ze pod tema leginama je to mnohem vic videt, ze mu to je asi neprijemne :) Urcite to mysli dobre kvuli Tobe :)

• Citovat
  • Upravit
1818

Určitě nebudeš trapna :mrgreen: já zase nosím tanga denně. Zvykla jsem si na ně. A vzít si legíny s klasickými kalhotkami by mi vadilo. Taky s nimi cvičím. Ale jde hlavně o tvoje pohodlí. Jestli ti to je nepříjemné, tak to příteli řekni a na cvičení je nenos. :kytka: však si je může užít večer doma a ne ve fitku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
@Veronika37 píše:
Ahoj, poslední rok mám nového partnera, je o pár let mladší, než já.. přivedl mě ke sportu a hodně se mi zlepšila postava. Chodíme spolu běhat a do posilovny. Začínám se úměrně tomu i oblékat, chci dělat partnerovi radost na oplátku :) Teď za mnou ale přišel s tím, že mi legíny sice sluší (nejen ve fitku) ale že by mi více slušelo, kdybych pod ně nosila tanga. Než sem poznala jeho, neměla jsem je na sobě nikdy, na střední mě to nějak minulo a pak už jsem si připadala, že na to nemám postavu.. Teď si je beru občas, když mám upnuté šaty, legíny, nebo tak.. a jdeme spolu někam,,na rande". Je to nepohodlné, ale cítím se v nich sexy, tak mi to tak neva. Ale cvičit v nich? Nevím.. dá se na ně zvyknout, nebo dají se sehnat nějaké pohodlná i na sport?
Navíc s tím mám trochu i,,morální problém". Obvykle když sem viděla holku nebo ženskou, která má v šatně tanga, tak sem to brala jakože se tam jde spíš exhibovat, než že by šla cvičit… a teď o tom přemýšlím sama, nebudu v nich trapná? :D

Já bych si tanga na běhání teda nevzala. A ani by mi nebylo moc příjemné, aby mi partner kecal do výběru spodního prádla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.8.19 09:27

Na sport si beru normální bavlněné kalhotky. Určitě bych si od chlapa nenechala kecat do toho, v čem mám sportovat.
Zkus mu navrhnout, ať na sport tagy začne nosit tanga, jestli mu to bude pohodlné ;)

• Citovat
  • Upravit
4515
19.8.19 09:34

Ja nosím jen tanga už minimálně 10 let, klasické kalhotky max během ms na spaní. Pod leginy si nedokážu představit normální kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.8.19 09:43

Osobně by mi to bylo na sport nepříjemné. Nosím bezešvé kalhotky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21453
19.8.19 09:45

@Veronika37 Nejsi ty nejaka posedla/posedly tangama? Tri prispevky a vsechny o nich. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.8.19 09:46

Nosim jen tanga. aj na behani a cviceni. asi ne to o zvyku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
19.8.19 09:49
@malákráličice píše:
@Veronika37 Nejsi ty nejaka posedla/posedly tangama? Tri prispevky a vsechny o nich. :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
19.8.19 09:52
@lucenka píše:
Na sport si beru normální bavlněné kalhotky. Určitě bych si od chlapa nenechala kecat do toho, v čem mám sportovat.
Zkus mu navrhnout, ať na sport tagy začne nosit tanga, jestli mu to bude pohodlné ;)

Já bych mu rovnou nabídla mankini :mrgreen: :lol: někdy se až divím co si ženský nechaj nadiktovat :lol: hlavně nenosit to co je mi pohodlné ale to co chce partner abych se v tom předváděla ve fitku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.8.19 09:52

Bezešvá sportovní tanga jsou podle mě ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.8.19 09:56

Znám holky, co v tangách běhají i maraton, ale mně to je třeba velmi nepohodlné a taky volím bezešvé kaťky, případně triatlon se samozřejmě dává naostro.

• Citovat
  • Upravit
4164
19.8.19 10:10

@Mysticlipstick no vidíš to, a moje partnerka si nic jiného než tanga nevezme, když jde ven. Jiné kalhotky má jen na doma. Když je vedro, tak má jen tričko a nohavičkové kalhotky, protože zase chodit jen tak i před dětma v tangách se jí nechce. A navíc promiň ale když má chlap zájem o ženskou a její vzhled, tak je to snad dobře, než když ji nechá chodit v něčem co vidí, že to nevypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová