Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, máte tento kočárek? A jaká je vaše zkušenost co se týče sněhu a terénu? Děkuji
Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?
Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIXPěknej
Nemám, ale kola jsou nafukovací, že? Tak to by asi neměl být problém
Sníh zvládnou i menší kolečka plastová, ozkoušeno na našem
A tyhle mi připadají vcelku velká, tak podle mě nebude problém ![]()
EDIT: tak teď čtu, že jsou plastová
Jestli teda koukám na správnou verzi. Ale ta velikost by mě uklidnila, přijde mi dost bytelný a tak ![]()
Přijde mi, že je dost jakoby odkrytej, ale kola mi byla být OK. Holky, ale já kočárky vůbec vybírat neumím. Mám snad pátý(při obou dětech) naposledy jsem si koupla I,COO, je naprosto božíííí, ale těžký teda strašně a vůbec nejde dobře skládat do auta, ale do sněhu a do větru a co se místa týče, naprostý bombarďák.
Paradni kocarek do terenu, jsem velmi spokojena. I kdyz zavejema asi neprojedes lehce ![]()
MACA24, prosím tě a když je sníh, tak jede se s chiccem normálně? Ptám se proto, že nedávno jsme byli se známými na výšlapu a oni měli Cortinu a na jejich kola, které byli plastové ( přijdou mi hodně podobné jak chicco) se jim lepil sníh,ale šíleně, že jsme nikam nedošli… a to by manžel nerozchodil ![]()
My ted máme Espiro Atlantic s nafuk. kolečkaˇma a projedem všude, ale já bych pro druhé mimčo strašně chtěla jíný kočárek, ať je změna.
A do Chicca jsem se zamilovala
.