Jedna korbička, dva podvozky

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
15.2.12 14:52

Jedna korbička, dva podvozky

Zdravím všechny diskutérky,
jsem ve fázi výběru kočárku, čekám již třetí pdítko a vybírám kočárek. Chci koupit trojkolku (ruční brzda a aretovací přední kolo podmínkou) a zároveň golfky (do města bydlím v centru Prahy). Mám takovou představu, že by k oběma podvozkům měla pasovat jedna korbička. Trávím totiž část týdne mimo Prahu na vesnici (Křivoklátsko, kde je dost náročný terén, lesy, louky). Zatím mám ve výběru jediný kočár a to Peg Perego GT3 a k tomu golfky Pliko. Budu ráda i za další tipy.
Přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
15.2.12 14:55

Další tip neporadím, mám přesně tuhle variantu a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
15.2.12 15:42

Kristiáno,
mluvíš mi z duše. Mám 1.dítko, tak jsem bez zkušeností kočár vybírala asi 2 měsíce s tím, že bydlím na okraji Prahy, kde je náročný terén a zároveň jezdím často do centra (nákupy, lékaři, úřady). Takže potřebuji kočár jak do terénu, tak do města. A takový kočár v podstatě NEEXISTUJE. Myslím, že jsi to trefila.Bylo by super, kdyby existovaly 2 podvozky na 1 korbu/sportovní nástavbu. Jinak jsme odsouzeny mít 2 kočáry. Já si pořídila kočár s aretovacími předními pidi kolečky a ačkoliv mi prodejce tvrdil opak, v terénu neprojede. Takže jsem v bazaru dokoupila ještě jeden kočár za 1000 Kč na odrasení v terénu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
15.2.12 15:47

A u Maxi cosi to nejde? Nebo třeba X lander, teď na to koukám http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65262
15.2.12 15:49

Další tip nemám…měla jsme to jako ty..PP GT3 a Pliko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
15.2.12 15:55

Cam Cortina do terénu + Pulsar jako golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.2.12 16:05

podivej se na Gesslein, myslim ze F4 buggy ma hlubokou korbu, co jde i na ostatni kocarky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
15.2.12 16:08

U Chicca to také jde http://www.mall.cz/…-trio-living?… tady jsou golfky a pak je možné koupit i sporťák, na který půjde ta korbička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.2.12 16:12

Jeste to jde u Inglesiny (ale to neni trojkolka), jsem se tu docetla. :)

• Citovat
  • Upravit
172
15.2.12 16:15

ahojik já mám x-lander jednu korbičku. A mám podvozek do města s možností aretací. A pak do terénu bez aretace s odpruženýma kolama. A jsem spokojená.
A x.lander má i trojkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
15.2.12 16:49

Já to takhle měla u Bébécaru,dva podvozky,jedna korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
15.2.12 17:15
AnastazieB píše:
U Chicca to také jde http://www.mall.cz/…-trio-living?… tady jsou golfky a pak je možné koupit i sporťák, na který půjde ta korbička…

To je nějaký divný odkaz, tam je jeden podvozek a klasická trojka autosedačka-hluboká korba-sporťák… navíc ty kola do terénu fakt nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
15.2.12 17:41
MartinaIrena píše:
AnastazieB píše:
To je nějaký divný odkaz, tam je jeden podvozek a klasická trojka autosedačka-hluboká korba-sporťák… navíc ty kola do terénu fakt nejsou

To je golfkový podvozek (aspoň mi to tak připadá) a je možné koupit i normální Chicco sporťák. Ten odkaz je jen pro ilustraci (hledala jsem důkaz, že korba jde na golfky). Jinak s tím kočárkem nemám zkušenost, jen jsem hledala, jestli to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
15.2.12 20:01

Taky jsem měla gt3 a pliko.možná by to šlo i u TFk, buggster a joggster tuším. Asi i u Ingesiny, a možná i u jané, třeba solo reverse a jané slalom reverse, ale to jen tipuji,podle fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
15.2.12 20:48

Buggster a Joggster určitě jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie