Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ![]()
Mamky, co si představíte, když se řekne „kočárek není do terénu“?
Chci X-lander XV 09, ale teď pořád poslouchám že trojkolka je hrůza, že kolečka vepředu jsou mrňavý
Bydlíme teda na vesnici, ale že bychom to měli nějaké šílenosti, to ne
V ulici něco jako betonová cesta (nejrovnější to teda není, spíš takovej ten starej typ), podle vody je cesta, není to tak, že jedem někde po trávě prostě
Ale máme tu velkou náves, která je velká a je tam pěkná asfaltka. Co myslíte?
Já si teda myslím, že nebude problém
Zvlášť když se za rok chceme stěhovat do města, nechci teda žádnej teréňák - navíc se mi čtyřkolky nelíbí a větší kolečko vepředu taky ne ![]()
Poradíte? Máte taky trojkolku na vesnici? ![]()
Díky!
![]()
Pro mě terén znamená, že s kočárkem jezdím po polních a lesních cestách, ve sněhu, v blátě, … to, že je někde kus cesty betonový, by pro mě terén tedy rozhodně nebyl
![]()
Já přidám fotku, jak to vypadá u té vody
Je to spíš takové štěrkovo/prašné
Jako když naprší, tak bahno je, ale právě kvůli tomu chci přední kolečka bez něčeho, kde se bude zachytávat bahno
A tento kočárek nic takového nemá, takže se mi děsně líbí ![]()
Hele ja mam ted nove Quinny buzz, trikolku, malicky kolecka. naprosto ,,nevhodny,, do snehu, terenu atd a reknu ti ze se s tim jezdi uplne uzasne, je lehouckej, krasne po tom snehu klouze a i kdyz nemam zacvaknuty predni kolecka tak se to ve snehu nijak neprotaci ![]()
Tak super, já pořád říkám, že to tu tak hrozný není, ale někdo mi do toho vždycky kecá a vede si svojí ![]()
gabi.design píše:Janinna23 píše:A beztak do toho kecají ti, co tříkolku ani nemají.
Tak super, já pořád říkám, že to tu tak hrozný není, ale někdo mi do toho vždycky kecá a vede si svojí
Já tříkolku taky nemám, mám fakt teréňák, ale do těchhle podmínek bych vyrazila snad i s golfkami ![]()
gabi.design píše:Janinna23 píše:A beztak do toho kecají ti, co tříkolku ani nemají.
Tak super, já pořád říkám, že to tu tak hrozný není, ale někdo mi do toho vždycky kecá a vede si svojí
No přesně tak
A hlavně mi tříkolky přijdou fakt o moc hezčí ![]()
To bys koukala, co kolikrát zvládám s kočárkem za terény:-) Tahle hladká cesta je prd terén. Leda by byla rozbahněná s půlmetrovýma hlubokýma vyjetýma kolejema:-)
bumbinka píše:gabi.design píše:Já tříkolku taky nemám, mám fakt teréňák, ale do těchhle podmínek bych vyrazila snad i s golfkamiJaninna23 píše:A beztak do toho kecají ti, co tříkolku ani nemají.
Já si taky říkám, že to není takovej děs
Neřeknu kdybych to brala čárou přes pole ![]()