Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
za par dni se vracim po delsi dobe ze zahranici a hned po priletu si chci skocit do Malvika okouknout kocarky a popripade i kocarek objednat. Jen ted nevim, ktery vybrat - Joolz, Orbit, Stokke, Bugaboo nebo iCandy?
Pokud mate svoje zkusenosti, prosim, poradte.
Co od kocarku chci: funkcnost, jednoduchost, design…
Diky moc ![]()
To bohužel nevím, ale je hodně schvála na bugaboo, co tak čtu v diskuzích tady.
Ahoj zakladatelko, zkušenost mám s bugaboo chameleon a milovala jsem ho pro jeho variabilnost, nevím, zda-li jsou srovnatelné ty ostatní kočárky, neznám je. Bugaboo je dokonale ovladatelný kočárek do města, když dokoupíš zimní kola, je to teréňák, když odendáš ty přední, je to dvoukolák třeba na pláž..Je lehoučký a prostě krásně vypadá ![]()
Diky
procitam to tady a podle diskuzi bych mela asi 8 kocarku ![]()
Ahoj,tak ja take doporucuji Bugaboo. Jsem s nim maximalne spokojena, lehky,jednoduse ovladatelny kocarek! Hluboka korba prostorna. Sportak zatim nepouzivam,na ten dojde nekdy na jare…uz se tesim. A co je taky parada-barevne variace, muzete si ruzne nakombinovat barvu korbicky a boudicky, dokupovat a stridat…no proste parada. ![]()
Z těch co jsi tady napsala se mi nejvíc líbí ten první.Teď mě asi ukamenujou ale ten Bugaboo se mi fakt vůbec nelíbí.
![]()
Ahoj, my máme Stokke. Je ÚŽASNÝ! Prostě skvělý. Miluju jak je vysoký. Lehký, ovladatelný a přitom má nevšední vzhled. Když jdeme každý se otáčí. Lidi se ptají a obdivují
Je opravdu jiný. Perfektně se skládá, šup šup a je to. Dítě krásně z něj vidí není u země a nekouká lidem na zadky
Dívali jsme se i na Joolz, ale ten byl takový vachrlatý, takový nestálý a měl strašně malinkou hlubokou korbičku. Takže za mě odzkoušený Stokke ![]()
Jo a Bugaboo je celkem hezký, má hodně barev na výběr, ale mě se na něm moc nelíbí, že je strašně nízký. My jsme s manželem celkem vysocí, takže my bychom to nemohli. Ale má ho kamarádka a ta je s ním spokojená. Jen teda jezdí teď už ve sporťáku a co mě zarazilo, že říkala, že už přes ten fusak už není žádná slída nebo jak to říct
Ale jestli je to fakt to nevím. Tak má malého zababušeného vevnitř fusaku v dekách protože přeci jen ten fusak profoukne. ![]()
TeaTereza píše:
Jo a Bugaboo je celkem hezký, má hodně barev na výběr, ale mě se na něm moc nelíbí, že je strašně nízký. My jsme s manželem celkem vysocí, takže my bychom to nemohli. Ale má ho kamarádka a ta je s ním spokojená. Jen teda jezdí teď už ve sporťáku a co mě zarazilo, že říkala, že už přes ten fusak už není žádná slída nebo jak to říctAle jestli je to fakt to nevím. Tak má malého zababušeného vevnitř fusaku v dekách protože přeci jen ten fusak profoukne.
My jsme s manzelem taky celkem vysoci. Manzel ma skoro dva metry a je pravda,ze kdyz jede s Bugaboo, vypada jako kdyby si vezl pidihracku
.
Sype píše:
My jsme s manzelem taky celkem vysoci. Manzel ma skoro dva metry a je pravda,ze kdyz jede s Bugaboo, vypada jako kdyby si vezl pidihracku.
TeaTereza píše:Sype píše:
My jsme s manzelem taky celkem vysoci. Manzel ma skoro dva metry a je pravda,ze kdyz jede s Bugaboo, vypada jako kdyby si vezl pidihracku.
![]()
jojo je to tak…ale jinak je to hezký kočárek, škoda no..
Stokke se mi take libi.....jsou to proste kocarky, ktery se jen tak bezne na ulici nevidi. A urcite souhlasim s tim, jak jsou lehce ovladatelny a lehky…zadne 14ti kilove monstrum:-).