Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
koukáte někdo na chirurgy??? Taky vás naštvalo, že to prima opět usekla a příští týden i ten další bude nějakej film
Vím teda, jak tahle pátá série skončí, ale prostě je to takovej můj večerníček ve čtvrtek večer ![]()
já je sleduju pravidelně a nědokážu si bez nich čtvrtek představit. tak jako ve středu Hotel Babylon na jedničce.
a kdy je budou dávat znovu?
To nevím, kdy je budou dávat znova. Přišla jsem na to úplnou náhodou, když jsem se chtěla v programu podívat, o čem to bude příští týden.
Ale našla jsem je tady ke koukání - http://iserialy.sk/…inika-grace/
Tak na ně budu koukat přes net, i když tahle pátá série je tam s titulkama…
Nebyl snad je daj zas po prádninách s tímhle mě štvali i minule.Useknou to v polovině.A nejde v jiný čas?No jdu se na to podívat
Ahoj taky se ráda podívám, ale bohužel jen když už manžl spí,jeho tento seriál nebaví a radši na jedničce sleduje pořad s Míšou Jílkovou a pak Poker.
No holky, ale po pravdě, kdo by chtěl čekat do konce prázdnin, já teda ne, když jsem si přečetla trošku, co se tam stane…
Tak teď mám zkaženou náladu
Čtvrtek bez Chirurgů nedovedu představit.
Sharane - děkuji za odkaz, jdu začít koukat hned.
Tak jsem dneska dokoukala poslední díl ![]()
Četla jsem, že se natáčí nové díly a v Americe je začnou dávat koncem září… stejně si budeme muset počkat
![]()
P.S. - až se budete koukat, tak se nelekejte, že se to po 72 minutách koukání zastaví a napíše vám to, že musíte 55 minut čekat… Bohužel to je jediná nevýhoda toho koukání po internetu ![]()
Jj v Americe momentálně (asi před dvěma týdny) proběhlo velkolepé dvouhodinové finále se šílenými a infarktovými zvraty a čeká nás letní pauza
. A Prima koukám jako obvykle usekla vysílání v půlce série… neskutečný…
Já na to tedy kvůli tomu šílenýmu dabingu koukat nemůžu.
A víte někdo, jak to dopadne?? Já na ně koukám taky, budou mi chybět, ale na tom netu se to dá-i když po kouskách, tak se koukám ![]()