Přátelé

27262
5.5.09 11:48

Přátelé

Fandové skvělého sitcomu přijdte sem a pokecejme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
5.5.09 11:51

Ahoj, ja jsem sice velky fanda, mam doma vsechny serie, v tehotnestvi jsem to sledovala porad dokola, ale nejak nestiham si tady o tom pokecat. Ale kdyz tak nakouknu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.5.09 12:30

Tak Přátele jsem viděla tak 5× a pokaždý když můžu, zase se ráda kouknu. A čím novější epizody, tím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.5.09 12:40

hlásím se mezi velké fandy :-) doma všichni ví, že doba od 19.30 do 20.00 je prostě jen a jen pro Přátele a teď nově na mateřské doma i ráno od osmi a vůbec mi nevadí, když to vidím večer i ráno…snad bude mimčo podobný fanda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
5.5.09 12:47

já koukám na přátele večer v tv a přes den na dvd. Tuhleva se mě přítel ptal, když jsem se už po několikátý smála nějkýmu hlodu, kolikrát se tomu jako ještě budu smát, že on už ten díl vidí po třetí a pokaždý se mnou a já se pokaždý směju.
Jsou to mí drahoušové. Mimochodem koho máte nejraději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
5.5.09 13:01

Ahoj, taky Přátele ,,žeru´', každý den u nich uspávám prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.5.09 13:02

já koukám jen občas - nestíhám a favorit je Joey a Phoebe. Nevím, který víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.5.09 13:04

U mě je to Joey :-) jednoznačně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
5.5.09 13:06

Tak to bych se prihlasila do klubu, sice nebudu mit moc cas neco probirat, vlastne ani nevim jake dily ted v TV jsou, protoze v CR nebydlim, ale mam vsechny stazene na DVD, taky se na to muzu divat porad, jsme na to i se segrou dost ulitly, manza to nechape a vzdycky jen doda „sak uzs to videla 100krat“, ale ja se tomu stejne furt zubim. :lol:
Ja mam rada vsechny, i kdyz mozna nejvic Chandlera, i kdyz ROsse a Rachel taky. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2069
5.5.09 13:07

no vyborne, tak to mi mozna pomuzete rozlustit velkou zahadu. Manzel si pratele pousti tak trikrat do tydne, kdyz stiha, no a Emca ted u nekolika poslednich dilu ukazuje ze „vzadu je strasidlo“. Netusite, z jakyho dilu to muze mit, jestli tam bylo opravdu naky strasidlo nebo s cim si to mohla spojit? Manzel rikal, ze to ukazovala vzdycky v restauraci Central Perk, ale ted uz to ukazovala i u nich doma, no vubec nevim, tak pratelologove radte… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.5.09 13:09

U mě jsou favoriti Joye a Monika. Ta je střelená skoro jako já :wink: Ale jinak samozřejmě i Chandler :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
5.5.09 13:16

Handulinko
no jestli to není z toho dílu, jak tam má monika toho krocana na hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
5.5.09 13:41

Handulinka třeba považuje za strašidlo číšníka Gantera, on je takovej hodně blondatej až strašidelnej.
Mimochodem díl s krocanem na hlavě je super.
Já je zbožnuju všechny, ale nejvíc asi Phoebe a Chandlera, i když je to docela těžký rozhodnout. Moc nemusím Rachel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.5.09 13:53

Ahoj, já to sledovala pravidelně když jsem byla těhotná. Teď už to opakujou. Moc mě mrzelo, když to skončilo a všichni se odstěhovali do svýho… :cry:
Nevíte někdo jestli třeba náhodou netočí pokračování???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.5.09 13:56

Strašidlo bude krocan na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie