Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ja jsem sice velky fanda, mam doma vsechny serie, v tehotnestvi jsem to sledovala porad dokola, ale nejak nestiham si tady o tom pokecat. Ale kdyz tak nakouknu. ![]()
Tak Přátele jsem viděla tak 5× a pokaždý když můžu, zase se ráda kouknu. A čím novější epizody, tím lepší.
hlásím se mezi velké fandy
doma všichni ví, že doba od 19.30 do 20.00 je prostě jen a jen pro Přátele a teď nově na mateřské doma i ráno od osmi a vůbec mi nevadí, když to vidím večer i ráno…snad bude mimčo podobný fanda ![]()
já koukám na přátele večer v tv a přes den na dvd. Tuhleva se mě přítel ptal, když jsem se už po několikátý smála nějkýmu hlodu, kolikrát se tomu jako ještě budu smát, že on už ten díl vidí po třetí a pokaždý se mnou a já se pokaždý směju.
Jsou to mí drahoušové. Mimochodem koho máte nejraději?
já koukám jen občas - nestíhám a favorit je Joey a Phoebe. Nevím, který víc ![]()
Tak to bych se prihlasila do klubu, sice nebudu mit moc cas neco probirat, vlastne ani nevim jake dily ted v TV jsou, protoze v CR nebydlim, ale mam vsechny stazene na DVD, taky se na to muzu divat porad, jsme na to i se segrou dost ulitly, manza to nechape a vzdycky jen doda „sak uzs to videla 100krat“, ale ja se tomu stejne furt zubim. ![]()
Ja mam rada vsechny, i kdyz mozna nejvic Chandlera, i kdyz ROsse a Rachel taky. ![]()
no vyborne, tak to mi mozna pomuzete rozlustit velkou zahadu. Manzel si pratele pousti tak trikrat do tydne, kdyz stiha, no a Emca ted u nekolika poslednich dilu ukazuje ze „vzadu je strasidlo“. Netusite, z jakyho dilu to muze mit, jestli tam bylo opravdu naky strasidlo nebo s cim si to mohla spojit? Manzel rikal, ze to ukazovala vzdycky v restauraci Central Perk, ale ted uz to ukazovala i u nich doma, no vubec nevim, tak pratelologove radte… ![]()
U mě jsou favoriti Joye a Monika. Ta je střelená skoro jako já
Ale jinak samozřejmě i Chandler ![]()
Handulinko
no jestli to není z toho dílu, jak tam má monika toho krocana na hlavě ![]()
Handulinka třeba považuje za strašidlo číšníka Gantera, on je takovej hodně blondatej až strašidelnej.
Mimochodem díl s krocanem na hlavě je super.
Já je zbožnuju všechny, ale nejvíc asi Phoebe a Chandlera, i když je to docela těžký rozhodnout. Moc nemusím Rachel.
Ahoj, já to sledovala pravidelně když jsem byla těhotná. Teď už to opakujou. Moc mě mrzelo, když to skončilo a všichni se odstěhovali do svýho… ![]()
Nevíte někdo jestli třeba náhodou netočí pokračování???