Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hlásíme se dvakrát. Já i moje 17 letá dcera Přátele milujeme!!! Večer má manža nejraději zprávy a je chudák odstrčen do pokojíku, protože tady jdou Přátele a přes to vlak nejede.
Dcera má nejraději Rachel a já Phoebe.
Angua píše:
„I'm over you.“ A on to pak poslouchá a ptá se „You're over me? When were you under me?“ To je prostě nepřeložitelné!![]()
![]()
Tak na tuhle hlášku už jsem asi zapomněla a fakt stojí za to ![]()
Ale Janice : Oooohhh my Goooood!
To taky nemá chybu ![]()
Přátelé taky můžu. Taky jsme se dívali, když šli předposledně. Vytáhli jsme malou z vany přímo k telce na „pžáteue“, jak tomu říkala
Teď jak se to opakuje a já jsem to náhodou přepla, tak Emi hlásila - „mámo sejiáu“
![]()
Já mám odjakživa nejraději Rosse - taky jsem na ty nesmělé intelektuály
Hrozně jsem jim držela palce, ať jim to s Rachel vyjde a pak jsem propásla poslední díl 10.série - chápete to???
Museli mi to povykládat!
Souhlasím, že Rossovi je v originále nejhůř rozumět. Když jsem byla v Anglii, tak to tam dávali a já jsem svému oblíbenci prd rozuměla ![]()
Seriál proste milujem!!!! Možem ho sledovať zas a znovu!
Sledujem v originále, a mám rada všetky postavy, ťažko vybrať koho viac, sú tak rozdielni.
Napr. Monica, s tou svojou poriadkumilovnosťou - napadla mi scéna, kedy ešte chodí s Richardom, a v posteli ho poučuje: (niečo v zmysle) „Tomorrow I'll show you how to set clock to my time.“ A on na to vyvalený: "I thought… we all… share time…:?: "
![]()
Joye je proste na zjedenie, Chandler má dokonalý humor, Ross vyzerá slaďúčko, Rachel je vždy dokonale upravená a Phoebe je pohodárka… ![]()
Já mám znám jejich originální hlasy jenom ze sountracku. Jinak ten seriáln sleduju odjakživa v češtině a na angličtinu bych si nezvykla a stejně bych jí nerozuměla ![]()
Jinak já mám ráda ty díly, kde se třeba vyskytuje Bruce Willis, nebo jak si Fííbíí povídá s trojčatama, když jsou ještě ve zkumavce, teda na petriho misce.
lleennttiillkkaa píše:
Jinak já mám ráda ty díly, kde se třeba vyskytuje Bruce Willis, nebo jak si Fííbíí povídá s trojčatama, když jsou ještě ve zkumavce, teda na petriho misce.
JJ to s Phoebe a petriho miskama patří k nejlepším scénám!
No a další nesmrtelná hláška u nás v rodině (kterou naštěstí nikdo v okolí nechápe) je když směrem k manželovi pronesu významným tónem … „Jedna, dva, tři, dva, čtyři, sedm, sedm, sedm!!!!“ no prostě jak Monika ukazovala Chandlerovi na obrázku erotogenní zóny
a na konci dílu přiběhla ta jeho a volala na ní DĚKUJU ![]()
ahojky fandové přátel, taky je miluju už se těším, jak budou pokračovat v Las vegas, Rachel s namalovanýma fousama
![]()
Jasně a tajná svatba Rachel a Rosse a jak Monika štípala modrou mikinu ![]()
jooo paní Rossová a pan Rachel, ale až vystřízliví, jo a Ross s namalovaným kočičím obličejem, prej mňauuu
![]()
Tak jsem si pustila 9 serii a zkoukla díl, jak si Joey nechá vytrhat obočí:D přesně takhle je na tom moje sestřenice, taky vždycky zkučí a cuká a div, že si nechá vytrhat obě:D
Tady nějaké zajímavosti o serálu
http://www.csfd.cz/…zajimavosti/
A včera opět má oblíbená scéna,,jak přivodit dokonalý orgasmu" acelkově stál včerejší díl za to.
Můj muž se mě vždycky ptá, pokolikátý se tm vtipům už směju a kolikrát ještě budu.
Jo včera to bylo zase kvalitní - tyhle retrosestřihy obvykle nemám ráda, ale tady to je skvělá vyjímka
Ale tu svatbu zase obrečím, jako vždycky ![]()