Přátelé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
5.5.09 18:27

Ahoj, hlásíme se dvakrát. Já i moje 17 letá dcera Přátele milujeme!!! Večer má manža nejraději zprávy a je chudák odstrčen do pokojíku, protože tady jdou Přátele a přes to vlak nejede.

Dcera má nejraději Rachel a já Phoebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.5.09 18:31
Angua píše:
„I'm over you.“ A on to pak poslouchá a ptá se „You're over me? When were you under me?“ To je prostě nepřeložitelné! :lol: :lol: :lol:

Tak na tuhle hlášku už jsem asi zapomněla a fakt stojí za to :lol:

Ale Janice : Oooohhh my Goooood! :lol: To taky nemá chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
5.5.09 18:39

Přátelé taky můžu. Taky jsme se dívali, když šli předposledně. Vytáhli jsme malou z vany přímo k telce na „pžáteue“, jak tomu říkala :lol: :lol: Teď jak se to opakuje a já jsem to náhodou přepla, tak Emi hlásila - „mámo sejiáu“ :lol: :lol:

Já mám odjakživa nejraději Rosse - taky jsem na ty nesmělé intelektuály :oops: Hrozně jsem jim držela palce, ať jim to s Rachel vyjde a pak jsem propásla poslední díl 10.série - chápete to??? 8O Museli mi to povykládat!

Souhlasím, že Rossovi je v originále nejhůř rozumět. Když jsem byla v Anglii, tak to tam dávali a já jsem svému oblíbenci prd rozuměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.5.09 18:44

Seriál proste milujem!!!! Možem ho sledovať zas a znovu! :-) Sledujem v originále, a mám rada všetky postavy, ťažko vybrať koho viac, sú tak rozdielni.

Napr. Monica, s tou svojou poriadkumilovnosťou - napadla mi scéna, kedy ešte chodí s Richardom, a v posteli ho poučuje: (niečo v zmysle) „Tomorrow I'll show you how to set clock to my time.“ A on na to vyvalený: "I thought… we all… share time…:?: " :lol: :lol: :lol:

Joye je proste na zjedenie, Chandler má dokonalý humor, Ross vyzerá slaďúčko, Rachel je vždy dokonale upravená a Phoebe je pohodárka… :-)

• Citovat
  • Upravit
27263
6.5.09 12:10

Já mám znám jejich originální hlasy jenom ze sountracku. Jinak ten seriáln sleduju odjakživa v češtině a na angličtinu bych si nezvykla a stejně bych jí nerozuměla :oops:
Jinak já mám ráda ty díly, kde se třeba vyskytuje Bruce Willis, nebo jak si Fííbíí povídá s trojčatama, když jsou ještě ve zkumavce, teda na petriho misce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
6.5.09 12:59
lleennttiillkkaa píše:
Jinak já mám ráda ty díly, kde se třeba vyskytuje Bruce Willis, nebo jak si Fííbíí povídá s trojčatama, když jsou ještě ve zkumavce, teda na petriho misce.

JJ to s Phoebe a petriho miskama patří k nejlepším scénám!

No a další nesmrtelná hláška u nás v rodině (kterou naštěstí nikdo v okolí nechápe) je když směrem k manželovi pronesu významným tónem … „Jedna, dva, tři, dva, čtyři, sedm, sedm, sedm!!!!“ no prostě jak Monika ukazovala Chandlerovi na obrázku erotogenní zóny :-) a na konci dílu přiběhla ta jeho a volala na ní DĚKUJU :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.5.09 13:08

sandrik jj to je taky super u toho slzím smíchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.5.09 13:10

Jo erotogenní zóny, to nemá chybu :lol: :lol: :lol: a nebo Joyeho „jak je“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
6.5.09 13:54

ahojky fandové přátel, taky je miluju už se těším, jak budou pokračovat v Las vegas, Rachel s namalovanýma fousama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.5.09 13:57

Jasně a tajná svatba Rachel a Rosse a jak Monika štípala modrou mikinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
7.5.09 08:41

jooo paní Rossová a pan Rachel, ale až vystřízliví, jo a Ross s namalovaným kočičím obličejem, prej mňauuu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.5.09 10:32

Tak jsem si pustila 9 serii a zkoukla díl, jak si Joey nechá vytrhat obočí:D přesně takhle je na tom moje sestřenice, taky vždycky zkučí a cuká a div, že si nechá vytrhat obě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.5.09 11:29

Tady nějaké zajímavosti o serálu
http://www.csfd.cz/…zajimavosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.6.09 14:12

A včera opět má oblíbená scéna,,jak přivodit dokonalý orgasmu" acelkově stál včerejší díl za to.
Můj muž se mě vždycky ptá, pokolikátý se tm vtipům už směju a kolikrát ještě budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.6.09 16:26

Jo včera to bylo zase kvalitní - tyhle retrosestřihy obvykle nemám ráda, ale tady to je skvělá vyjímka :wink: Ale tu svatbu zase obrečím, jako vždycky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí