Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JoJo svatbu a narození dvojčat, u toho řvu jako želva a ještě když se pfoebe loučí s trojčatama po porodu…
Pratele muzu kdykoliv a kdekoliv. Kdyz jedu jednou za cas Student Agency, tak se tesim na Pratele v originale ![]()
Kdyz jsem rodila a mela bolesti asi tri dny a jen se valela doma v posteli, tak jsme si k tomu s muzem pustili, jak rodila Rachel a uplne jsem ji v tom dlouhym porodu chapala
![]()
S muzem milujeme tu scenu, kdy si Joey zkousi roli devatenactiletyho pubertaka a Joey se pta: " tak co, mam 19? A Chandler rika: Jiste, pokud je na stupnici od 1 do 10 pro nejvetsiho blbce, tak mas urcite 19" ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Jůůů včera byl jeden z mých nejoblíbenějších dílů.....
včera byl super Ross, jak chlastal tu margaritu
![]()
stejně mě štve, že s Rachel nezůstali spolu..když se jim narodilo mimčo.. ![]()
jojo, včerejší díl byl fakt super!
![]()
A máme po srandě…, teda po Přátelích. Pěkně jsem si opět u posledního dílu zaslzela…Teda předtím ještě, když se narodila dvojčata…
A taky mohli dát místo nich třeba Krok za krokem a ne tu uječenou „Chůvu“.
Co já teď budu mít za večerníčka? ![]()
mno jo já u toho fnukám pokaždý když vidím poslední a předposlední díl. Krok za korkem je super, ale chůva není marná, dá se na ní koukat, hlavně na babičku jettu(nevím jak se to píše).
Po dlouhý době jsou zpět koukáte?
Já se přiznám, že ne. Koukám na cinemě na Jsem do tebe blázen, ale po skončení vždycky přepnu na primu a kus přátel ještě stihnu.
Na deprese, špatný nálady jsou PŘÁTELÉ nejlepšíííí:-)
Miluju všechny díly ![]()
Tak dnes jsem přepla náhodou na Smíchov a Přátelé.. jsem je neviděla snad od té doby co jsem byla v tom. A zrovna série, kdy je Rachel těhotná.
tu mám ráda. Je možný, že je to už 11 let co natočili poslední sérii? Letí to jak blázen a jsou z nich už pomalu 50. letý starouši, i když LeBlanc a Anistonka asi fakt ne. ![]()
zrovna pratelujeme, s pritelem si to poustime porad dokola
ted jsem u 4 serie kdy phoebe bude cekat bratrovi deti
![]()