Přátelé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27262
5.5.09 13:56

Martasaja určitým nepřímým pokračováním byl seriál Joey, ale ten mi přišel poměrně slabý, zkrátka mě nechytl za srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.5.09 13:58

jooo, to bude vonco, krocan, urcite, to jsem zahlidla, dikyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
5.5.09 14:02

Nazdarek, tak se hlasim k fanouskum… mam to nahrane na DVD jak v cestine tak v ENG - sice ted oboje rozpucovane, ale jde to v TV. Ja mam nejradsi Chandlera… a nejvic trpim, kdyz vidim Rosse… takovej bulik snad ani nemuze existovat… no co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.5.09 14:06
lleennttiillkkaa píše:
Martasaja určitým nepřímým pokračováním byl seriál Joey, ale ten mi přišel poměrně slabý, zkrátka mě nechytl za srdce

Jo tak to jsem už vůbec nezachytila… A to tam hraje ten původní Joey?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
5.5.09 14:08

martasaja jojo hraje, já vím, že jednou to dávali na čt1 asi před 3-4 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
5.5.09 14:08

Moje nejoblíbenější postava je Fíííííbííííí :lol:
Nejvíc se mi líbí, že je prostě upřímná a praštěná prostě freee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.5.09 14:11

JO, tak tenhle seriál můžu taky pořád. :lol: Ještěže to furt opakují. Koukám večer i ráno. :oops:
Miluju je všechny. Nejvíc asi Phoebe, ta je dobře střelená. A Monica mi teda někdy svou pořádkumilovností leze na nervy, asi to bude tím, že úklid nepatří mezi moje hobby. :wink:
Zbožňuju díl s vánočním pásovcem a pak „Vběhl sem mýval…“ - to je Jak se Joey učil lhát. To už se u nás doma zažilo.
A strašidlo teda nevím…Třeba vidí prcek něco co mi ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.5.09 14:12

Pořád přemýšlím, koho z nich mám nejraději. Asi všechny, oni jsou totiž každej jinej.
Ale nejvíc mě pobaví Phoebe, na všechno má odpověď a co slovo, to perla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.5.09 14:18

Ještě je dobrá ta: „Ach - můj - božééé!!!“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
5.5.09 14:19

martasaja ta se jmenuje Janice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
5.5.09 15:47

Tady se hlásí další nadšenec! :lol: Každý den je sledujeme s manželem i s dcerou. Často prošvihneme večerníčka, zato Přátele jen výjimečně :oops: :lol:

ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu se rozhodnout, kterýho z nich mám nejradši - asi podle nálady … každý má prostě něco do sebe :)
mám doma na pc prvních 10 dílů v angličtině a od kolegyně mám slíbený i všechny zbývající díly, je to o zvyk, ale rozumým jim (nejhůř je rozumět Rossovi), přesto český dabing mi připadá často lepší než originál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
5.5.09 16:41

Ahoj.Tak já se taky hlásím…Přátele zbožňuju.Mám všechny díly na dvd a v těhotenství jsem si je pouštěla pořád dokola…Jsou tam takový hlášky,že se na to dá koukat pořád.Koho mám nejradši?To je těžký,každej má něco do sebe,ale asi nejmíň ze všech Rosse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.5.09 17:12

Rosse taky nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
5.5.09 18:02

Tak sem já musím taky :lol:

Mě na přátele „svedla“ švagrová asi před deseti lety.A od té doby to sleduju pokaždé,když to u nás běží.

Můj favorit je asi Chandler.Ten mě vždycky dostane.Ale jinak jsou prostě všichni dobří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.5.09 18:21

Jé, já Přátele taky můžu… Taky už jsem to viděla několikrát. A úplně nejlepší mi to přijde v originále - mnohem líp tak vynikne spousta vtipů a slovních hříček… Třeba ten díl, jak Rachel volá Rossovi na záznamík, že už na něho kašle (když je do něho zamilovaná, ale on chodí s Julie a chce si s ní pořídit kočku) a říká mu „I'm over you.“ A on to pak poslouchá a ptá se „You're over me? When were you under me?“ To je prostě nepřeložitelné! :lol: :lol: :lol:

Jinak je těžké říct, koho mám nejradši, možná Phoebe… Každý má něco do sebe… Rosse náhodou můžu, já jsem na takové nesmělé intelektuálské typy :lol: :lol: :lol: a když má zrovna dobrý účes (ne moc přerostlé vlasy), tak je k sežrání :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí