Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martasaja určitým nepřímým pokračováním byl seriál Joey, ale ten mi přišel poměrně slabý, zkrátka mě nechytl za srdce
jooo, to bude vonco, krocan, urcite, to jsem zahlidla, dikyyy ![]()
Nazdarek, tak se hlasim k fanouskum… mam to nahrane na DVD jak v cestine tak v ENG - sice ted oboje rozpucovane, ale jde to v TV. Ja mam nejradsi Chandlera… a nejvic trpim, kdyz vidim Rosse… takovej bulik snad ani nemuze existovat… no co…
lleennttiillkkaa píše:
Martasaja určitým nepřímým pokračováním byl seriál Joey, ale ten mi přišel poměrně slabý, zkrátka mě nechytl za srdce
Jo tak to jsem už vůbec nezachytila… A to tam hraje ten původní Joey?
martasaja jojo hraje, já vím, že jednou to dávali na čt1 asi před 3-4 lety.
Moje nejoblíbenější postava je Fíííííbííííí ![]()
Nejvíc se mi líbí, že je prostě upřímná a praštěná prostě freee
JO, tak tenhle seriál můžu taky pořád.
Ještěže to furt opakují. Koukám večer i ráno. ![]()
Miluju je všechny. Nejvíc asi Phoebe, ta je dobře střelená. A Monica mi teda někdy svou pořádkumilovností leze na nervy, asi to bude tím, že úklid nepatří mezi moje hobby. ![]()
Zbožňuju díl s vánočním pásovcem a pak „Vběhl sem mýval…“ - to je Jak se Joey učil lhát. To už se u nás doma zažilo.
A strašidlo teda nevím…Třeba vidí prcek něco co mi ne… ![]()
Pořád přemýšlím, koho z nich mám nejraději. Asi všechny, oni jsou totiž každej jinej.
Ale nejvíc mě pobaví Phoebe, na všechno má odpověď a co slovo, to perla ![]()
Tady se hlásí další nadšenec!
Každý den je sledujeme s manželem i s dcerou. Často prošvihneme večerníčka, zato Přátele jen výjimečně
![]()
ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu se rozhodnout, kterýho z nich mám nejradši - asi podle nálady … každý má prostě něco do sebe ![]()
mám doma na pc prvních 10 dílů v angličtině a od kolegyně mám slíbený i všechny zbývající díly, je to o zvyk, ale rozumým jim (nejhůř je rozumět Rossovi), přesto český dabing mi připadá často lepší než originál
Ahoj.Tak já se taky hlásím…Přátele zbožňuju.Mám všechny díly na dvd a v těhotenství jsem si je pouštěla pořád dokola…Jsou tam takový hlášky,že se na to dá koukat pořád.Koho mám nejradši?To je těžký,každej má něco do sebe,ale asi nejmíň ze všech Rosse..
Tak sem já musím taky ![]()
Mě na přátele „svedla“ švagrová asi před deseti lety.A od té doby to sleduju pokaždé,když to u nás běží.
Můj favorit je asi Chandler.Ten mě vždycky dostane.Ale jinak jsou prostě všichni dobří.
Jé, já Přátele taky můžu… Taky už jsem to viděla několikrát. A úplně nejlepší mi to přijde v originále - mnohem líp tak vynikne spousta vtipů a slovních hříček… Třeba ten díl, jak Rachel volá Rossovi na záznamík, že už na něho kašle (když je do něho zamilovaná, ale on chodí s Julie a chce si s ní pořídit kočku) a říká mu „I'm over you.“ A on to pak poslouchá a ptá se „You're over me? When were you under me?“ To je prostě nepřeložitelné!
![]()
Jinak je těžké říct, koho mám nejradši, možná Phoebe… Každý má něco do sebe… Rosse náhodou můžu, já jsem na takové nesmělé intelektuálské typy
a když má zrovna dobrý účes (ne moc přerostlé vlasy), tak je k sežrání
![]()