Chlamýdie a manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
23.7.13 14:05

Manzelovi bych nic nerikala. Tezko bude vedet jak se co prenasi. Kamaradovi bych to rekla na rovinu :nevim: doma bych si nedelala zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.13 14:05
@boball píše:
U chlamydie trachomatis ( CTR ), může dojít k nákaze i sekundárním způsobem, to je používáním společného prádla (ručníků, povlečení apod.), nebo v místech společně užívaných prostor (sauna, bazén, sprchy, fitko, toalety).
:palec: :palec:
zakl
  • Citovat
  • Upravit
48576
23.7.13 14:07

Teda nepadlo zde ani jedno pohoršení nad uletem 8o.
To kdyby založil muž, tak ten by si to slíznul :roll:

Tak já to napravim. Zakladateko tvuj chlap tě asi zná když je prudas co? :lol:
5ekla bych to všem :cert: a možná si pak rozmyslíte něž někdwe ulítnete všichni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.7.13 14:09

@Kamča.dalmatinka já jsem velice pohoršena, ale tak to už zakladatelce nepomůže, tak si myslím svoje a snažím se poradit a povzbudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Gladys píše:
@Kamča.dalmatinka já jsem velice pohoršena, ale tak to už zakladatelce nepomůže, tak si myslím svoje a snažím se poradit a povzbudit :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

Já bych neříkala manželovi, co mám. Jen že je to třeba prelecit. Kvasinky taky lecite oba. Jinak se vracejí. Kamarádovi řekni, at se nechá otestovat a pak teprve něco řeší doma. Nehrot to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
23.7.13 14:10
@Anonymní píše:
Chlamydie trachomatis se sice řadí mezi pohlavní nemoci, primárně se skutečně přenáší pohlavním stykem, při nechráněném sexu. U chlamydie trachomatis ( CTR ), může dojít k nákaze i sekundárním způsobem, to je používáním společného prádla (ručníků, povlečení apod.), nebo v místech společně užívaných prostor (sauna, bazén, sprchy, fitko, toaleta)
Takže asi tak. ale spíš jsem nikde nenašla - když byl sex s „kamarádem“ jenom jednorazovka, jaká je pravděpodobnost, že je má taky? Anebo mne právě mohl nakazit on? Nikdo nechce být poslem špatných zpráv…

Nakazit tě mohl, on jako nemusel. Popravdě, pokud bych neplánovala že s ním budu ještě něco mít, vyprdla bych se na to něco mu říkat. Však ono se to vyvrbí i u nich samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 14:12
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda nepadlo zde ani jedno pohoršení nad uletem 8o.

Já to vidím jako pozitivní věc. Konečně se odpovídá k věci, místo moralizování a odsuzování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.7.13 14:15
@Sphynx Lady píše:
Já to vidím jako pozitivní věc. Konečně se odpovídá k věci, místo moralizování a odsuzování. :)

spíš dvojí metr :lol: a jinak mě to taky překvapilo:-),tedy spíš příjemně a mělo by to tak být ale i u toho druhého pohlaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.7.13 14:15

Samozřejmě říct manželovi i kamarádovi :roll: manželovi bych teda neřekla, že zanáším ale…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.13 14:17
@boball píše:
Nakazit tě mohl, on jako nemusel. Popravdě, pokud bych neplánovala že s ním budu ještě něco mít, vyprdla bych se na to něco mu říkat. Však ono se to vyvrbí i u nich samo.

Mluvíš mi z duše…ale pokud je má ode mne a jinak žije spořádaným životem, tak budu první na ráně a budu já ta „špína“ fuuuuuuj a pak moje obavy že chytnu někde něco nejsou oprávněné…ani ženatý milenec není spolehlivý…
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
15319
23.7.13 14:18

Já bych přece jen počítala s tím, že se chlap bude zajímat o to, proč bere ATB. ;) A taky bych radši počítala s možností, že si zajde ze zájmu na urologii, aby věděl, jestli a co má. Já bych to totiž na jeho místě udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.7.13 14:20

Můj cpal by ani nevvedel, že bere antibiotika, tyhle veci jdou mimo něj:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
23.7.13 14:20

No, na bazén tedy nevěřím :) Můžu Ti ale napsat, že je to velmi těžké vyléčit. Manželo bych to celé neříkala, to by tak nemusel zkousnout, kamarádovi bych to řekla, mají to asi doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
23.7.13 14:21
@Anonymní píše:
Mluvíš mi z duše…ale pokud je má ode mne a jinak žije spořádaným životem, tak budu první na ráně a budu já ta „špína“ fuuuuuuj a pak moje obavy že chytnu někde něco nejsou oprávněné…ani ženatý milenec není spolehlivý…
zakl.

Kdyby s tím, za tebou přišel, asi bych mu řekla, že jsem nic neměla a právě, že tato věc se dá chytit i z toho wc prkénka, Jak znám chlapy, tato odpověd je uspokojí dostatečně a alespon nebude napadat svojí ženu, kde k tomu přišla. Protože i tací jsou bohužel chlapi :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí