Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Manzelovi bych nic nerikala. Tezko bude vedet jak se co prenasi. Kamaradovi bych to rekla na rovinu
doma bych si nedelala zle…
@boball píše:
U chlamydie trachomatis ( CTR ), může dojít k nákaze i sekundárním způsobem, to je používáním společného prádla (ručníků, povlečení apod.), nebo v místech společně užívaných prostor (sauna, bazén, sprchy, fitko, toalety).
Teda nepadlo zde ani jedno pohoršení nad uletem
.
To kdyby založil muž, tak ten by si to slíznul ![]()
Tak já to napravim. Zakladateko tvuj chlap tě asi zná když je prudas co? ![]()
5ekla bych to všem
a možná si pak rozmyslíte něž někdwe ulítnete všichni ![]()
@Kamča.dalmatinka já jsem velice pohoršena, ale tak to už zakladatelce nepomůže, tak si myslím svoje a snažím se poradit a povzbudit ![]()
@Gladys píše:
@Kamča.dalmatinka já jsem velice pohoršena, ale tak to už zakladatelce nepomůže, tak si myslím svoje a snažím se poradit a povzbudit
Já bych neříkala manželovi, co mám. Jen že je to třeba prelecit. Kvasinky taky lecite oba. Jinak se vracejí. Kamarádovi řekni, at se nechá otestovat a pak teprve něco řeší doma. Nehrot to.
@Anonymní píše:
Chlamydie trachomatis se sice řadí mezi pohlavní nemoci, primárně se skutečně přenáší pohlavním stykem, při nechráněném sexu. U chlamydie trachomatis ( CTR ), může dojít k nákaze i sekundárním způsobem, to je používáním společného prádla (ručníků, povlečení apod.), nebo v místech společně užívaných prostor (sauna, bazén, sprchy, fitko, toaleta)
Takže asi tak. ale spíš jsem nikde nenašla - když byl sex s „kamarádem“ jenom jednorazovka, jaká je pravděpodobnost, že je má taky? Anebo mne právě mohl nakazit on? Nikdo nechce být poslem špatných zpráv…
Nakazit tě mohl, on jako nemusel. Popravdě, pokud bych neplánovala že s ním budu ještě něco mít, vyprdla bych se na to něco mu říkat. Však ono se to vyvrbí i u nich samo.
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda nepadlo zde ani jedno pohoršení nad uletem.
Já to vidím jako pozitivní věc. Konečně se odpovídá k věci, místo moralizování a odsuzování. ![]()
@Sphynx Lady píše:
Já to vidím jako pozitivní věc. Konečně se odpovídá k věci, místo moralizování a odsuzování.
spíš dvojí metr
a jinak mě to taky překvapilo:-),tedy spíš příjemně a mělo by to tak být ale i u toho druhého pohlaví:-)
Samozřejmě říct manželovi i kamarádovi
manželovi bych teda neřekla, že zanáším ale…
@boball píše:
Nakazit tě mohl, on jako nemusel. Popravdě, pokud bych neplánovala že s ním budu ještě něco mít, vyprdla bych se na to něco mu říkat. Však ono se to vyvrbí i u nich samo.
Mluvíš mi z duše…ale pokud je má ode mne a jinak žije spořádaným životem, tak budu první na ráně a budu já ta „špína“ fuuuuuuj a pak moje obavy že chytnu někde něco nejsou oprávněné…ani ženatý milenec není spolehlivý…
zakl.
Já bych přece jen počítala s tím, že se chlap bude zajímat o to, proč bere ATB.
A taky bych radši počítala s možností, že si zajde ze zájmu na urologii, aby věděl, jestli a co má. Já bych to totiž na jeho místě udělala.
Můj cpal by ani nevvedel, že bere antibiotika, tyhle veci jdou mimo něj:-D:-D
No, na bazén tedy nevěřím
Můžu Ti ale napsat, že je to velmi těžké vyléčit. Manželo bych to celé neříkala, to by tak nemusel zkousnout, kamarádovi bych to řekla, mají to asi doma ![]()
@Anonymní píše:
Mluvíš mi z duše…ale pokud je má ode mne a jinak žije spořádaným životem, tak budu první na ráně a budu já ta „špína“ fuuuuuuj a pak moje obavy že chytnu někde něco nejsou oprávněné…ani ženatý milenec není spolehlivý…
zakl.
Kdyby s tím, za tebou přišel, asi bych mu řekla, že jsem nic neměla a právě, že tato věc se dá chytit i z toho wc prkénka, Jak znám chlapy, tato odpověd je uspokojí dostatečně a alespon nebude napadat svojí ženu, kde k tomu přišla. Protože i tací jsou bohužel chlapi
![]()