Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
On asi manžel nemusí být nevěrný. Minulý týden u chlapa v práci se jeden chlubil jak si krásně užil bez kondomu s nějakou děvčicou. Jelikož ho i okradla takže nic slušnýho to asi nebude.No ale k věci..ted si vemte, že kolik chlapů takhle ulítne a kolik se jich sejde v práci na hajzlu
![]()
@denisa 76 píše:
On asi manžel nemusí být nevěrný. Minulý týden u chlapa v práci se jeden chlubil jak si krásně užil bez kondomu s nějakou děvčicou. Jelikož ho i okradla takže nic slušnýho to asi nebude.No ale k věci..ted si vemte, že kolik chlapů takhle ulítne a kolik se jich sejde v práci na hajzlu![]()
tak zas snad tam s něma nešermujou, ne? ![]()
@kate02
Jako první mě napadlo, že by si ho o tu mušli museli přinejmenším oklepávat.
@kate02 píše:
tak zas snad tam s něma nešermujou, ne?
to určitě né
ale když si vezmeš kolik si jich sedne za ten den na velkou tak nevím no co se může všechno chytit ![]()
Manžel si prý celý prkýnko obloží utěrprdel a nebo si vůbec nesedne.Sice je to hrozný, ale když slyší ty jejich akce tak i on už má strach ![]()
@mian píše:
@kate02![]()
Jako první mě napadlo, že by si ho o tu mušli museli přinejmenším oklepávat.
měla jsem na mysli, když jdou na velkou. Elektrárna má tisíce zaměstnanců nehledě na to, že byli ted nabrány stovky ukrajinců a cikánů na výpomoc a pokud chlap dělá 12hod denně tak na ten hajzl musí i kdyby nechtěl a bůhví co tam bylo před ním ![]()
@denisa 76 Já to chápu, ono je toho všude tolik, až se chce člověku blejt. Ale když už se stane, tak se to musí rozhodně rychle řešit.
@mian no je to hnus
Manžel spíš nechápal, že ten kámoš v práci je úplně vykouřenej a jde se šlapkou bez šprcky. Doma má manželku a vůbec nepřemýšlí co všechno může dotáhnout..no debil ![]()
Já jsem dala manželovi takové ty vlhké ubrousky aby se je dal do monterek a utřel všechno před použitím i když ted si prý už nesedá, ale pro jistotu.
Já se kdysi asi jako 12letá nakazila na koupáku..nevím co jsem už měla, ale měla děsně smradlavej výtok a jako docela hnus ![]()
@denisa 76 píše:
On asi manžel nemusí být nevěrný. Minulý týden u chlapa v práci se jeden chlubil jak si krásně užil bez kondomu s nějakou děvčicou. Jelikož ho i okradla takže nic slušnýho to asi nebude.No ale k věci..ted si vemte, že kolik chlapů takhle ulítne a kolik se jich sejde v práci na hajzlu![]()
no doufám že muj chlap má alespon nákou uroven že na hajzlu by do toho nešel ![]()
Kdyby mi někdo vnutil atb a neřekl proč, tak je velmi podzřelý a je jasný, že mi zahnul, když takhle pitomně mlží. Zakladatelko, nedělej ze svého chlapa ještě většího blbce než doposud. Nicméně ani on nemusí mít čistý štít. Vzhledem k tomu, že možnost nepohlavní nákazy přeci jenom v nějakém mizivém procentu existuje, mohlo k nákaze přeci jenom dojít i mimo pohlavní styk v úplně jinou dobu. O úletu nic neříkej, pokud nechceš skončit vztah. Nicméně je to zjevná výstraha, proč je tak důležité žít seriózní intimní život a partnerovi zaručovat věrnost.
@LadyLada píše:
Kdyby mi někdo vnutil atb a neřekl proč, tak je velmi podzřelý a je jasný, že mi zahnul, když takhle pitomně mlží. Zakladatelko, nedělej ze svého chlapa ještě většího blbce než doposud. Nicméně ani on nemusí mít čistý štít. Vzhledem k tomu, že možnost nepohlavní nákazy přeci jenom v nějakém mizivém procentu existuje, mohlo k nákaze přeci jenom dojít i mimo pohlavní styk v úplně jinou dobu. O úletu nic neříkej, pokud nechceš skončit vztah. Nicméně je to zjevná výstraha, proč je tak důležité žít seriózní intimní život a partnerovi zaručovat věrnost.
Není v mém úmyslu dělat z někoho blbce. Mohl mne nakazit on tak jako já jeho, jinak máme spořádané manželství, jsme spolu 14 let a úleták byl první a evidentne poslední…„sere“ mne celá vzniklá situace…ale právě u chlamydii je blbé to, že se léčí opravdu dlouho a složitě a kolikrát nestačí vybrat platíčko Atb…
zakl.
@Anonymní píše:
Není v mém úmyslu dělat z někoho blbce. Mohl mne nakazit on tak jako já jeho, jinak máme spořádané manželství, jsme spolu 14 let a úleták byl první a evidentne poslední…„sere“ mne celá vzniklá situace…ale právě u chlamydii je blbé to, že se léčí opravdu dlouho a složitě a kolikrát nestačí vybrat platíčko Atb…
zakl.
Sorry ale to je alibismus, prostě jsi ujela, ale říkat si „však on třeba ujel taky“ mi nepřijde fér. To je uvažování typu podle sebe soudím tebe. ![]()
@Nelisa píše:
Sorry ale to je alibismus, prostě jsi ujela, ale říkat si „však on třeba ujel taky“ mi nepřijde fér. To je uvažování typu podle sebe soudím tebe.
Tak to ale vůbec nebylo myšleno. Chlamydiemi se mohl manžel nakazit třeba ve welness kam chodí poměrně často, jak je známo, těmto potvůrkám se daří ve vlhkém prostředí a spousta lidí si je přiveze jako suvenýr z lázní ani o tom neví. Každopádně dnes jsem si nasadila Atb, manžel je má připravené ke konzumaci, řekla jsem mu že mám zanedbanou gynekol. infekci a že se musíme léčit oba. Zatím bez protestů. jen v jediné v co doufám, že léčba bude úspěšná a nebude se muset opakovat. Rozhodně se nemíním s breberkami stotožňovat a jak čtu na netu o chlamydích není vůbec snadné je vyléčit
jo a nakonec to řeknu i úletovi už jsem odhodlaná…je to tak fér.
zakl.
Chlamydie můžete mít v latentním stadiu i několik let… klidně 10- 20 let. nemusíte mít žádné příznaky no ale jednoho dne se můžou probudit a začít dělat paseku.
manžel je dr. na urologii, tak má dost případů. takže klidně je můžete chytit v 15ti někde na diskošce a ony ty mrchy se probudí k životu až za 10 let ![]()
Není tu prosím někdo, kdo se léčil s chlamydiemi delší dobu? Díky