Chlamýdie a manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.16 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Dnes mi volal lékař, že mi při náhodném vyšetření dělal test na chlamydie a je pozitivní. Jsem z toho docela na prášky, nikdy mi toto vyšetření nedělali, je pravda, že nějaké příznaky tu už jsou dlouho, ale já myslela, že mám pořád se vracející kvasinky anebo mykosy… Problém je, že můj manžel je docela pruďas. I když je logické, že je můžu mít i 100 let, anebo že jsem je chytla třeba v bazénu (ano, je to možné), ale stejně mám strach. Ještě mne straší jeden kostlivec ve skříni a to je ženatý kamarád se kterým jsme před nějakou dobou uletěli a on má svoji paní a rodinu a byl to opravdu úlet, normálně nejsem promiskuitní, ale celková situace je strašná. Mám to volat i tomu kámošovi? Anebo nechat plavat? A mám manželovi říkat co se děje, anebo mu švihnout antibiotika a kondom s tím, že mám nějakou banální gynekologickou infekci?
D.

Ahojky…pred 14 dnema sem zjistla ze sem se taky nakazila touhle nemoci…mam ji od manzela.Neni to moc prijemny.Dnes byl na testech, ale nerekl jake vysetreni chce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa