Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jasněnkaa píše:
myslím, že můj muž by si minimálně na netu vyhledal co mu cpu za prášky a na co.
jj, můj určitě taky plus by si prostudoval příbalový leták
@Anonymní píše:
Mluvíš mi z duše…ale pokud je má ode mne a jinak žije spořádaným životem, tak budu první na ráně a budu já ta „špína“ fuuuuuuj a pak moje obavy že chytnu někde něco nejsou oprávněné…ani ženatý milenec není spolehlivý…
zakl.
Já nechtěla reagovat, fakt jsem se snažila, ale tohle mě odrovnalo… ![]()
@kate02 píše:
Já nechtěla reagovat, fakt jsem se snažila, ale tohle mě odrovnalo…
to není k smíchu, spíš k pláči, když člověk nemá žádnou jistotu ![]()
@Jasněnkaa píše:
to není k smíchu, spíš k pláči, když člověk nemá žádnou jistotu
a jinak se přidávám. Chlap by taky četl příbalovej leták a hledal na netu
takže bych sehrála scénku jak sem přišla z bazénu a strašně mě svědí a že musim k dr a pak přitáhla prášky ![]()
Ale co když ulítnul i manžel a přitáhl to nakonec on ![]()
@Jasněnkaa píše:
to není k smíchu, spíš k pláči, když člověk nemá žádnou jistotu
ale jo, musíš hledat panice, co nechodí na veřejný záchodky, do sauny, do bazénu,… ![]()
Hale a ještě mě napadlo
že by to mohl být pro tvého muže test věrnosti
.Řekni mu máme chlamidie a jestli bude řvát na tebe je jasný že je věrnej, jestli začne zobat prášky, tak máte promiskuitní vztah ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Hale a ještě mě napadlože by to mohl být pro tvého muže test věrnosti
.Řekni mu máme chlamidie a jestli bude řvát na tebe je jasný že je věrnej, jestli začne zobat prášky, tak máte promiskuitní vztah
@Kamča.dalmatinka píše:
.Řekni mu máme chlamidie a jestli bude řvát na tebe je jasný že je věrnej, jestli začne zobat prášky, tak máte promiskuitní vztah
Zakladatelko, dobrý svědomí nemáš, že, tak se k tomu postav čelem aspoň z toho zdravotního hlediska a řekni to všem. Máš z pekla štěstí, že tohle zrovna může být z bazénu, t. j. nemusíš přiznávat úlet. Můžeš sehrát i nějaký divadlo se svěděním po bazénu…
Moc bych se divila, kdyby manžel zobal antibiotika a nic nezkoumal, u svýho si to teda nedovedu představit a to není žádný žárlivec.
Jinak přeju, ať se brzy uzdravíš.
Kamarádovi to řekni, ať jde na test a pak řeší (třeba si to chytla až potom) dle výsledku… jinak doma bych normálně řekla, že mám chlamydie i s tím, jak všemožně se to přenáší… pokud by se tvářil naštvaně, tak na něj můžeš uhodit, jestli to odněkud nepřitáhl
a že jestli ne, tak jsi to nejspíš chytila někde na koupáku apod (upozorňuju, že já osobně bych to na chlapa neházela, ale naštěstí nemám zapotřebí)
@Kamča.dalmatinka píše:
Přesně
![]()
Jen jestli bude divadlo s bazénem a svěděním, tak se mezi bazénem a nahlášením svědění s ním ještě alespoň jednou vyspi, aby bylo jasné, od koho to případně má ![]()
@Kamča.dalmatinka Super nápad, že bych takový test provedla doma ![]()
myslím, že můj muž by si minimálně na netu vyhledal co mu cpu za prášky a na co.