Chlap a do manželské poradny?

613
6.12.11 21:46

Chlap a do manželské poradny???

Dobrý večer všem :kytka: Zajímalo by mě zda si tímto někdo prošel a hlavně názory Vašich mužských když jste to na ně doma vybafli co oni na to?
Potřebuji zjistit zda mám vůbec reálnou šanci, že tam ten můj půjde :nevim:
Máme už dlouho problémy a mluvit o nich není možné(chlap nekomunikuje) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
6.12.11 21:51
Majkla píše:
Dobrý večer všem :kytka: Zajímalo by mě zda si tímto někdo prošel a hlavně názory Vašich mužských když jste to na ně doma vybafli co oni na to?
Máme už dlouho problémy a mluvit o nich není možné(chlap nekomunikuje) :zed:

Vlastní zkušenost nemám,ale mamka s taťkou měli problémy,mamka to špatně zvládala,psych. poradil manželskou poradnu,táta na to jen řek co by tam dělal,že není cvok :nevim: Nezávidim,asi to bude těžký :kytka:

• Citovat
  • Upravit
613
6.12.11 21:53
rozmary píše:
Majkla píše:
Máme už dlouho problémy a mluvit o nich není možné(chlap nekomunikuje) :zed:
Vlastní zkušenost nemám,ale mamka s taťkou měli problémy,mamka to špatně zvládala,psych. poradil manželskou poradnu,táta na to jen řek co by tam dělal,že není cvok :nevim: Nezávidim,asi to bude těžký :kytka:

To bude, taky tuším :roll: Děkuju za příspěvek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
6.12.11 21:58

Taky nemám vlastní zkušenost a jak znám svého chlapa, tak ani mít nebudu. On by tam totiž taky nešel, má problém jít i k doktorovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.12.11 21:59

Holky a co teda radíte???Já se obávám, že jak se to nezačne co nejdřív řešit, může to skončit hodně blbě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
6.12.11 22:01

Můj by tam taky asi nešel, málem už ho to čekalo, ale naštěstí to nakonec vyklopil mně a zvládli jsme to vyřešit sami. S komunikací máme taky problém, naštěstí to oba víme, i to že je to špatně a že nám to dost komplikuje manželství. Tak se snažíme to pomalu zlepšovat. Povídat si, otevírat se jeden druhému, postupně, krok za krokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.12.11 22:09

Ten můj by naopak šel hned, já se tam nedokopala (před časem) :lol: Ale to nezjistíš, dokud se ho prostě nezeptáš…Možná mu vysvětlit, že nebude-li poradna, půjde vztah do kele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.12.11 22:29
xangel87 píše:
Ten můj by naopak šel hned, já se tam nedokopala (před časem) :lol: Ale to nezjistíš, dokud se ho prostě nezeptáš…Možná mu vysvětlit, že nebude-li poradna, půjde vztah do kele…

Jo jo to jsem mu chtěla říct, ale nevím jestli by to nebral jako nátlak :think: Chci abysme ze začátku šli každý zvlášt, já už tam chodím, tak aby šel sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.12.11 22:39

To by bylo asi lepší dohromady, přeci jen, to nevyžaduje takovou „odvahu“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.11 22:46

Máme dlouhodobější problémy, můj navrhl poradnu a taky obvolal. Bohužel do konce roku neměli volno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 22:47

Ahoj. Nedávno jsem řešila to samé. Pořád si mlel to svoje a ode mě si nevzal nic k srdce. Tak jsem mu řekla že jedinou možnos vidím v manž.por. a jestli nam ani ta nepomůže že to bude nejspíš konec. A on řekl že jo, bez námitek. Zatím jsme byli jednou a musím říct že se mu dost rozsvítilo a pár věcí si uvědomil. Tuky tuk nechci to zakřiknout. Přeju hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.11 08:09

Když jsme měli problémy a já chtěla navštívít manželskou poradnu, on nechtěl, žádný problém neviděl, tak jsem od něho odešla a pak to najednou šlo, vyhledal ji sám a mě prosil, abych šla taky. Bohužel on řeší takto všechno, až 5 minut po dvanáctý. Nakonec jsme tam opravdu byli, ale psycholožka hovořila s každým zvlášť. Manžel měl pak ještě chodit na sezení, ale když jsem se k němu vrátila, chodit přestal. Chlapy na to vylejvání srdíček prostě nejsou.
Nejhorší je, když nekomunikují, to můžu potvrdit.

• Citovat
  • Upravit
613
7.12.11 20:18
renč píše:
jenže oni chlapi většinou žádný problém nevidí, na ně se musí z příma, naznačování je k ničemu, ženská naťukává, pak přitlačí, chlap pořád nic, myslí si něco o tom, že má asi zase svý dny a že to přejde a pak čumí, že od něj žena odchází, bohužel už je to často ve fázi, že v tu chvíli už ženská nic řešit nechce, už je rozhodnutá odejít.

Popsala jsi to úplně přesně až na to, že u nás je to teď naopak, chlap si v sobě řeší nějaký problémy vůči mě, ale mluvit o tom se mnou nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 20:20

Mám opačný problém. Manžel sám nějakou takovou pomoc zvenčí navrhnul, ale já odmítla. Pak jsem se do poradny vydala sama, ale bez jeho vědomí (proto taky píšu anonymně). Po rozhovoru s psycholožkou jsem nabyla dojmu, že jsem udělala dobře. Radila mi prostě věci, s kterými tak úplně nesouhlasím a které jsou právě jádrem manželských konfliktů. Takže kdybychom tam šli oba, odcházel by jen jeden vítěz a jene poražený. Prostě konflikt by vyřešen nebyl, jen by měl manžel větší „páky“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky