Ženy - matky, co mají milence, sem!

Anonymní
6.12.11 13:48

ženy, matky co mají milence sem....

Tak holky, prosím můžete mi klidně anonymně napsat, jaké to je mít milence, bokovku…? Co z toho máte, jaký z toho máte pocit, co na to vaše svědomí, jak se spolu tajně a kde scházíte - výmluvy doma, kolikrát do týdne, jaký je sex s milencem ve srovnání doma a jak řešíte sex doma s manželem…a co city k milenci - jsou, nejsou? Díky za reakce.
PS: moralistky, pryč!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
6.12.11 13:54

zajímavé téma 8) jsem zvědavá na reakce, s dovolením to tu budu sledovat :mrgreen:
p.s moralistka nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.12.11 13:56

Taky jsem zvědavá na reakce :mrgreen: a hlavně, člověk nikdy neví co se může stát, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
6.12.11 13:57

Taky nejsem moralistka, nikoho bych nikdy nesoudila, sama milence nemám, první co mě napadlo je že bych to ani nestíhala, neměla bych na něj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
6.12.11 13:58

jé ukládám do oblíbených…moralistka nejsem,ale takový věci doufám nebudu muset nikdy řešit.manželství mám naštěstí v poho…
v každým případě mě zajímá,jak se to tu rozvine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.12.11 13:58

Tohel by mě docela zajímalo,snad se někdo najde kdo má zkušenost.Třeba to bude jednou potřeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.12.11 13:59

anonymko, asi jen tak jsi tu diskuzi nezaložila, napiš něco i o svých zkušenostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
6.12.11 14:02
Tea 24 píše:
zajímavé téma 8) jsem zvědavá na reakce, s dovolením to tu budu sledovat :mrgreen:
p.s moralistka nejsem

taky tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

moralistka nejsem, ani nemůžu být…ano, vyzkoušela jsem sex s někým jiným než s partnerem, bylo to perfektní, už jen proto, že doma po 11 letech vášen neplane..na druhou stranu musím podotknout, že opravdu nejde o nic jiného než sex, s dotyčným si v zásadě nerozumím, jen to prostě umí :mrgreen: není to nijak pravidelně, moje svědomí tím netrpí :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

:) tak já nad tím, že bych si našla milence teda uvažovala :)
Sex doma naposledy tak před 4 měsícema…
Jenže malý ještě nemá ani 2 roky a je to strašné klíště. Nevím teda, jak bych se ho „zbavila“, abych si mohla někde tajně užívat. Takže já si budu muset počkat, až se nechá hlídat :)

Doufám, že napíše i někdo, kdo teda milence má a poradí, jak na to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 14:04

Tea - žádné zkušenosti nemám…ale chce mě hodně chlapů a to i mladších a mě to neskutečně láká zkusit něco nového, nepoznaného…Hrozně mě ta představa sexu s jiným vzrušuje…ale …je tam to ale …a proto jsem založila tuto diskuzi, abych se dozvěděla i to vše kolem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 14:05
Anonymní píše: :) tak já nad tím, že bych si našla milence teda uvažovala :)
Sex doma naposledy tak před 4 měsícema…
Jenže malý ještě nemá ani 2 roky a je to strašné klíště. Nevím teda, jak bych se ho „zbavila“, abych si mohla někde tajně užívat. Takže já si budu muset počkat, až se nechá hlídat :)Doufám, že napíše i někdo, kdo teda milence má a poradí, jak na to :mrgreen:

Jo a ještě doplňuju - před lety jsem teda milence měla :andel: ale fakt jen na ten sex, byl úúúžasný. Tak jsme se tak 2-3× do roka potkali v hospodě a pak šli k němu nebo ke mě (bydleli jsme tehdy oba bez partnerů). Ale hned jsme si teda řekli, že nechceme ohrozit můj nebo jeho vztah. Prostě jen sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 14:09

Musím se smát, protože by mě nikdy nenapadlo, že něco takového budu psát…není to milenec, je to soused, kamarád…sex je s ním úžasný, zvýšilo mi to sebevědomí, výčitky mám, ale nemůžu odolat…

anonym XY

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 14:13

Přímou zkušenost ZATÍM nemám, ale je to tak na hraně :lol:

Neuvítaly by jste uzavřenou skupinu :?: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.11 14:14

Nejsem matka, ale žena ano :) Milence jsem měla, měla jsem pětiletý spokojený vztah, ale nějak se to zvrtlo. Bylo to fajn do chvíle, než zazvonil zvonek během našich příjemných chvil :) Skoro jsem se pos… strachy. Ale byla to sousedka, něco potřebovala vyřešit. Ale nakonec to prasklo a tím skončil i můj vztah. Teď mám někoho novýho už delší dobu a nevěru už neplánuju. Tenkrát jsem byla mladá a blbá :) Výčitky jsem neměla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky