Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zajímavé téma
jsem zvědavá na reakce, s dovolením to tu budu sledovat ![]()
p.s moralistka nejsem
Taky jsem zvědavá na reakce
a hlavně, člověk nikdy neví co se může stát, že ![]()
Taky nejsem moralistka, nikoho bych nikdy nesoudila, sama milence nemám, první co mě napadlo je že bych to ani nestíhala, neměla bych na něj čas.
jé ukládám do oblíbených…moralistka nejsem,ale takový věci doufám nebudu muset nikdy řešit.manželství mám naštěstí v poho…
v každým případě mě zajímá,jak se to tu rozvine ![]()
Tohel by mě docela zajímalo,snad se někdo najde kdo má zkušenost.Třeba to bude jednou potřeba ![]()
anonymko, asi jen tak jsi tu diskuzi nezaložila, napiš něco i o svých zkušenostech
Tea 24 píše:
zajímavé témajsem zvědavá na reakce, s dovolením to tu budu sledovat
p.s moralistka nejsem
taky tak ![]()
moralistka nejsem, ani nemůžu být…ano, vyzkoušela jsem sex s někým jiným než s partnerem, bylo to perfektní, už jen proto, že doma po 11 letech vášen neplane..na druhou stranu musím podotknout, že opravdu nejde o nic jiného než sex, s dotyčným si v zásadě nerozumím, jen to prostě umí
není to nijak pravidelně, moje svědomí tím netrpí ![]()
tak já nad tím, že bych si našla milence teda uvažovala ![]()
Sex doma naposledy tak před 4 měsícema…
Jenže malý ještě nemá ani 2 roky a je to strašné klíště. Nevím teda, jak bych se ho „zbavila“, abych si mohla někde tajně užívat. Takže já si budu muset počkat, až se nechá hlídat ![]()
Doufám, že napíše i někdo, kdo teda milence má a poradí, jak na to ![]()
Tea - žádné zkušenosti nemám…ale chce mě hodně chlapů a to i mladších a mě to neskutečně láká zkusit něco nového, nepoznaného…Hrozně mě ta představa sexu s jiným vzrušuje…ale …je tam to ale …a proto jsem založila tuto diskuzi, abych se dozvěděla i to vše kolem…
Anonymní píše:tak já nad tím, že bych si našla milence teda uvažovala
Sex doma naposledy tak před 4 měsícema…
Jenže malý ještě nemá ani 2 roky a je to strašné klíště. Nevím teda, jak bych se ho „zbavila“, abych si mohla někde tajně užívat. Takže já si budu muset počkat, až se nechá hlídatDoufám, že napíše i někdo, kdo teda milence má a poradí, jak na to
Jo a ještě doplňuju - před lety jsem teda milence měla
ale fakt jen na ten sex, byl úúúžasný. Tak jsme se tak 2-3× do roka potkali v hospodě a pak šli k němu nebo ke mě (bydleli jsme tehdy oba bez partnerů). Ale hned jsme si teda řekli, že nechceme ohrozit můj nebo jeho vztah. Prostě jen sex.
Musím se smát, protože by mě nikdy nenapadlo, že něco takového budu psát…není to milenec, je to soused, kamarád…sex je s ním úžasný, zvýšilo mi to sebevědomí, výčitky mám, ale nemůžu odolat…
anonym XY
Přímou zkušenost ZATÍM nemám, ale je to tak na hraně ![]()
Neuvítaly by jste uzavřenou skupinu
![]()
Nejsem matka, ale žena ano
Milence jsem měla, měla jsem pětiletý spokojený vztah, ale nějak se to zvrtlo. Bylo to fajn do chvíle, než zazvonil zvonek během našich příjemných chvil
Skoro jsem se pos… strachy. Ale byla to sousedka, něco potřebovala vyřešit. Ale nakonec to prasklo a tím skončil i můj vztah. Teď mám někoho novýho už delší dobu a nevěru už neplánuju. Tenkrát jsem byla mladá a blbá
Výčitky jsem neměla.
Tak holky, prosím můžete mi klidně anonymně napsat, jaké to je mít milence, bokovku…? Co z toho máte, jaký z toho máte pocit, co na to vaše svědomí, jak se spolu tajně a kde scházíte - výmluvy doma, kolikrát do týdne, jaký je sex s milencem ve srovnání doma a jak řešíte sex doma s manželem…a co city k milenci - jsou, nejsou? Díky za reakce.
PS: moralistky, pryč!