Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
děláš si srandu? Tohle mít doma, tak seberu děti, zavírám, odcházím..
Tohle přece není normální, mít za zadkem takového bachaře, nejspíš bych mu řekla, ať si hospodaří sám ![]()
Tak dle mého názoru to normální není a určitě to nemá dobrý vliv na dceru a ty jsi jak ve vězení
Jak dlouho to trvá?
nadpis jsi napsala správně, takže ještě mozek ti nevymyl a to je dobrá zpráva. Pro záchranu svého a dceřina duševního zdraví odejdi.
Já bych si zabalila svých pět švestek a zdrhla bych i s dcerkou.. ![]()
Pokud by nešlo si zabalit těch pět švestek, zdrhla bych s dcerkou i bez pakování… ![]()
Příspěvek upraven 05.12.11 v 22:29
To snad bylo před 100lety že byla ženská jak kus nábytku . Mě se taky bejvalej snažil převychovat tak jsem se rozvedla a dnes mám úžasnýho chlapa už 5 let . Kdybych zůstala s tím tyranem tak jsem dneska už asi nesvéprávná. Hlavně to naruší malou její partnerský vztahy . Tyhle děti týraných matek mají těžký život. Mysli hlavně na dceru.
moc bych chtěla z cerou na azil,ale veškere penize co jsem brala je na jeho učet,nemám nic,a mám z nej strach.:-(
nejspíš od začatku vztahu nebylo to dřív tak hrozný neunosný je to rok
bachař!jsi bez práce? dej malou do školky a běž do práce. Jsi na RD? Okamžitě si nech posílat peníze na svůj účte. Když se nevzbouříš teď, tak už nikdy. bude tě mít v hrsti čím dál víc. JJ je to tyran
já vám všem strašně děkuju moc
..mám v planu po našetření odejit,jestli budu tak silná ![]()
ájuša00 píše:
já vám všem strašně děkuju moc..mám v planu po našetření odejit,jestli budu tak silná
Musíš být silná
Takto se přeci žít nedá a dcera má právo vyrůstat v klidu a pohodě ![]()
buď silná - už pro svoji dceru - nebo chceš aby jí tatínek předal jak se k ní jako k budoucí manželce má chovat její manžel?
prosím vás je tohle vše i u vás nebo už ne?.jsem matka 4leté dcery když jsem doma s dcerkou je vše v pořádku jsme v klidu jak mile dorazí manžel musí být VYGRUNTOVANEJ BYT ani drobek,hračky.jidlo na stole okamžitě pak přijde vyslech co jsem koupila a proč,dáva mi cca 200-300 kč na den(oběd večere,a drobnosti,někdy i hygiena v tom)velmi rád ještě chce listek z obchodu.pak kdo u nás byl a proč a jak dlouho(maminky s dětmi)a jak není po jeho začne před dcerou nadavat zesměšnovat uražet.neexistuje abych si večer sedla např k pc.poradtě.