Manžel tyran?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
softvelvet
23.1.12 09:56

Já bych odešla, za každou cenu. Co to je za život nechat se pořád peskovat? A to nejsi určitě sama, kdo tohle prožívá. Žijeme jen jednou a tohle, co máš ty, není život, ale teror!!

• Citovat
  • Upravit
7584
23.1.12 12:51

Já bych se bála hlavně toho, že ti kluci se možná budou chovat úplně stejně. A co jejich sebevědomí? :nevim: To je sice hezký, modlit se za to, aby takoví jednou nebyli. Jenže, to stačit nebude.
Neber to zakladatelko, že reju. Mě je tě vážně moc líto. Ale jak to tak čtu, tak kvůli sobě od něj neodejdeš. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 13:01

Jo přesně tak výchova má na dítě ohromný vliv. U nás to bylo podobné, je to totiž týrání všech v domácnosti. Je pravda, že já mám ke svý rodině úplně jiný přístup. Ovšem ikdyž jsem si už jako malá říkala, že tohle je hrozný a nikdy bych to já sama nedělala, tak už jsem se párkrát přistihla jak reaguju hnusně když jsem byla rozčílená - naštěstí jsem si to uvědomila a hodila zpátečku. Když jsem viděla vystrašenýho syna na kterýho jsem vyjela tak jsem si představila sebe. Zakladatelko ty jsi dospělá a máš zodpovědnost za to v čem žijou tvý děti. Ikdyž se to třeba nezdá jsou vynervovaní jako ty možná i víc.

• Citovat
  • Upravit
2499
24.2.12 00:11

manžel tyran?

Je potřeba, aby ses naučila, co ještě neumíš: „POSTAVIT SE ZA SEBE“. Je to těžké, ale kdo se to nenaučí, svůj život prohrává. Začni třeba tím, že si přečteš některou z knih Ing. Jordánové:
http://www.poznejsvujcil.info/
A také některou ze série knih s názvy „Hranice…“ od Henry Cloud a John Townsend
 http://www.navrat.cz/…oud/d-70297/

Je to tvůj problém, nikoli tvého manžela. Je to problém tvého strachu. Je třeba začít se ptát sama sebe „proč se bojím, čeho se bojím, co se mi může stát nejhoršího, proč přenechávám MOC nad sebou svému manželovi, proč se bojím a raději si nechávám líbit tolik ošklivého?“

A zase napiš, jak to jde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.2.12 08:18

ano, souhlasím.
Přesto bych byla opatrná a v začátku této proměny to ještě jela na obě strany. Neumíte si představit, jak silnou agresi vyvolá tohle „osamostatnění se“ ženy ve vztahu.
Takže dávkovat opatrně.
Jak ta žába.
On vás vařil nějakou dobu, pomalinku přikládal a žába se vařila, ani nevěděla jak.
Vy te´d musíte uvařit jeho. Pomalinku… polehounku.
Ne naráz, to by neunesl a mohly byste si vysloužit i jednu přes hubu… :nevim:

ale jinak souhlasím, je to jediná možná cesta - přes sebe a své sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.12 13:13

Hledá si svoji rovnováhu tím, že se na vás vytahuje.
Jeslipak vás také dokáže roztoužit do běla a pak i nádherně uspokojit?
Vsadím se, že ne. A to si necháváte líbit? To je ta láska o které jste jistojistě jako každá dívka snila? Kde je vaše sebevědomí? Hledejte opory a najděte ho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.12 13:24

Přeji si vás pohladit, každá to v takové situaci potřebujeme. Snad to za mě udělá alespoň tato písnička:

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
410
24.9.13 22:33
@ájuša00 píše:
já vám všem strašně děkuju moc :* ..mám v planu po našetření odejit,jestli budu tak silná :(

Mno, založ si zdarma účet třeba u mbank nebo někde jinde, výběr je slušný a jde to vyřídit online. A pak si tam nech přeposílat rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomáš Moty
29.11.13 20:30

Poklona pro všechny ženy s dětmi

Chtěl bych touto cestou vzdát poklonu všem ženám které se starají o rodinu a děti
Milé dámy dokud si to chlap nevyzkouší na vlastní kůži co pro ně děláte tak nemají možnost to pochopit. Nesmíte jim to mít za zlé je to prostě tak.
Jen je nechte na měsíc sami doma, ale pozor žádná babička, děda, strýc, teta atd. jen oni sami a vaše děti. Nic jim nepřipravujte aby měli co jíst a včem chodit. To by ste jim tu cestičku moc zametli prostě jen tak pryč na dovču lázní to je fuk. Po vašem návratu budou mit migrénu a budou unaveniale půlka chlapů otočí večer vám poklidí, navaří a nádobí taky bude a usměv na tváři.
Když manželka odešla 15 prosince a nechala mi tři děti z toho jedno vážně nemocný nechápal jsem ale je to rok a jde to. ale rozhodně bych se ted kní choval jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky