Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je otřesné..bohužel i tací jsou..Holt nemá s maminkou přerušenou placentu ![]()
Taky jsem měla přítele-mamánka......maminka snad nebo si myslím že určitě věděla jak a kdy spolu spíme,co jíme,co děláme…Chodila k němu do koupelny když se koupal,močila za paravánem,a to že já šla před synem v kalhotkách do koupelny jí připadalo zvrhlé…
Maminka zavolala a on se mohl zbláznit
Šílenost,naštěstí jsem to včas vzdala a maminka mu mě rozmluvila protože já jsem nebyla dobrá partie pro jejího syna..rozvedená s dítětem..
..A to je docela v pohodě,kamarádky bývalý přítel-jeho rodiče si jí nechali prokádrovat u policie..
Proto radím kamarádkám,mamánky nebrat..a maminkám,nedopusttě aby jste vychovali něco podobného…
Moje rada by byla doporučit návštěvu psychologa popř.psychiatra..a pokud to nepomůže tak utéct…a rychle!!Hodně síly!
![]()
Tak kontaktu manžela a jeho maminky bránit nemůžeš ale čemu nerozumím je proč jeli spolu na dovolenou… Proč nejedete Vy jako rodina a Ona navíc?
evick2 píše:
Tak kontaktu manžela a jeho maminky bránit nemůžeš ale čemu nerozumím je proč jeli spolu na dovolenou… Proč nejedete Vy jako rodina a Ona navíc?
Chápete, že partner zakladatelky má silnou závislost na matce a dává ji ve všem přednost včetně toho, že s ní jede na dovolenou? Dal tak na srozuměnou partnerce, že jeho rodina je jeho matka a zakladatelka je až na dalším místě…,aspoň tak jsem to pochopila
V létě jsme na dovču nechtěli, mimčo bylo ještě malé a pak manžel přišel s tím, že ho máti pozvala, ať s ní jede na týden pryč. Přišlo mi to celé líto, jako bych neexistovala. Ona se o tom vůbec přede mnou nezmínila, a nikoho můj názor nezajímal.
to chápu ale já bych to teda asi neschroustala to by bylo moc.. a co jí ta matinka řekla: Ty nejedeš, nejsi hodná??? Manžel: Já jedu s maminkou a tebe nechci!
Na to bych asi pověděla ať už se tedy nevrací… nejsem pro nějaká radikální řešení ale tohle bych nedala…
Jestli je to tak zakladatelko držím palečky ať se manžel probere a tobě přeju silné nervy
evick2 píše:
to chápu ale já bych to teda asi neschroustala to by bylo moc.. a co jí ta matinka řekla: Ty nejedeš, nejsi hodná??? Manžel: Já jedu s maminkou a tebe nechci!
Na to bych asi pověděla ať už se tedy nevrací… nejsem pro nějaká radikální řešení ale tohle bych nedala…
Jestli je to tak zakladatelko držím palečky ať se manžel probere a tobě přeju silné nervy
TAky zakladatelce přeji silné nervy, anebo ať tchyni nepouští přes práh a manželovi dá ultimátum
noo, tak to je síla, osobně bych toto asi nezvládla, doporučuju ji ti to začít ihned řešit, protože časem to bude horší, tak aby vás maminka ještě nerozvedla, a to že si spolu jednou na dovču a tebe s dítětem nechají samotnou mi přijde jako vrcholně nevkusné, sobecké a bezohledné..
můj muž dá taky kolikrát přednost mamince,když zavolá,tak tam chvátá ale kdybych řekla já,že potřebuji to a to,tak zrovna nemá čas.Ale na dovolenou bez nás by nejel,to by si mohl rovnou zbalit kufry nadobro.To se přeci nedělá,bud všichni a nebo nikdo.Moje kamarádka bydlí v jednom baráku s tchýní,s přítelem a synkem čtyřletým a ta z tchýně teda roste,její přítel dělá mamince poskoka a ta je z toho neštastná,chce od něj odejít.Udělej zavčas pořádek,přece se nemůžeš tak trápit,nebo si promluv s tchýní a řekni jí,že ti to vadí.
Kůželíná píše:
noo, tak to je síla, osobně bych toto asi nezvládla, doporučuju ji ti to začít ihned řešit, protože časem to bude horší, tak aby vás maminka ještě nerozvedla, a to že si spolu jednou na dovču a tebe s dítětem nechají samotnou mi přijde jako vrcholně nevkusné, sobecké a bezohledné..
Jo, díky…Vystihla jsi to- nevkusné, sobecké…to se mi honí hlavou. Ale nevím, jak se zachovat, až se vrátí, samozřejmě že u nás zase maminka přespí, takže soukromí pro hádku nebo komunikaci:-) žádné.
Anonymní píše:
V létě jsme na dovču nechtěli, mimčo bylo ještě malé a pak manžel přišel s tím, že ho máti pozvala, ať s ní jede na týden pryč. Přišlo mi to celé líto, jako bych neexistovala. Ona se o tom vůbec přede mnou nezmínila, a nikoho můj názor nezajímal.
sorry, ale na dovolenou se da jet i s malym miminkem, treba sem:
http://www.aparthotel-sumava.cz/…a-s-miminkem
casto to tu blika
Opakovala bych to co holky, ano mas mamanka a evidentne tvuj manzel travi cas radeji s matinkou nez s vama, bohuzel ![]()
Domluvila bych si navstevu rodicu, sourozencu, kamaradky nebo nekoho tesne po tom, aby ti to navazovala na jejich dovcu - tudiz se manzel vrati do prazdneho bytu…i kdybych si tydenni dovolenou mela nekde zaplatit sama. V takovem wellness hotelu si odpocines a za dite neplatis…
z mamanku je mi osobne na
nechapu proc si porizuji rodinu, kdyz pomyslnou pupecni snuru od sve matky evidentne jeste neodstrihli a ani to nehodlaji… ![]()
Anonymní píše:Kůželíná píše:Jo, díky…Vystihla jsi to- nevkusné, sobecké…to se mi honí hlavou. Ale nevím, jak se zachovat, až se vrátí, samozřejmě že u nás zase maminka přespí, takže soukromí pro hádku nebo komunikaci:-) žádné.
tak to teda naopak - pekne bych je oba posadila a servala na dve doby, jak si to jako oba predstavuji
nebo bych vypadla - viz muj prispevek vyse, pred odjezdem jeste vypla topeni at se tam s maminkou zahrivaji treba vzajemne… ![]()
tak tohle bych vypálila i před maminkou, proč tebe nechali s dítětem doma a jeli sami na dovolenou. Osobně si ale myslím, že se ti chlapo prostě nezmění. Maminka bude pořád na prvním místě. Znám to od kolegyně z práce. Hotové peklo. Maminka je bůh, rodina až na druhém místě a časem manželka příšerná, protože mamince se stejně žádná nevyrovná.
Anonymní píše:Kůželíná píše:Jo, díky…Vystihla jsi to- nevkusné, sobecké…to se mi honí hlavou. Ale nevím, jak se zachovat, až se vrátí, samozřejmě že u nás zase maminka přespí, takže soukromí pro hádku nebo komunikaci:-) žádné.
rozhodně bych se nepouštěla do řešení situace, když u vás mamá bude, až bude v prachu, sedni si s manželem a zkuste si o tom promluvit a pokud to nepochopí, navrhla bych mu řešení problému u odborníka, spoustě lidem se může rozsvítit, když jim to řekne někdo erudovaný, držím moc palce, myslím, že stávající situace není dlouho udržitelná
Ano, vrcholně nevkusné, teda předpokladám, že na rodičáku jsi ty......takže máš vlastně dovolenou každý den
![]()
Já bych den před tím, než se má vrátit odjela ke kamarádce nebo k rodičům nebo taky na nějakou dovolenou, aby si to uvědomil.
Co mě ale udivuje je, že jede i bez Vašeho dítěte?!
Jsi chudák, rada snaž se to nějak řešit je hezká, ale na to musejí být dva.
Drž se.
Nevím jak začít, zajímá mě názor ostatních žen, tak začnu tím, že máme s manželem batole. Tchýně bydlí dost daleko od nás, ale i tak k nám jezdí cca co 2 měsíce. Zdrží se vždycky na 4 dny. Mluví často o synovi, jak byl malý, kdy měl zoubek atak. Připadá mi to divné, spíš bych čekala, že se bude rozplývat nad naším miminem. Manžel si s ní dlouho telefonuje, přijde domů k vůli tomu později (třeba i o hodinu). Připadá mi, že ona ví víc, než já, jestli budeme někdy stavit, kolik peněz si vydělal apod. Hodně mi to vadí, ale manžel o tom se mnou moc mluvit nechce, teď už tají, že si s ní telefonuje. To vše bych ještě překousla, ale POMOC oni spolu teď jeli na týdenní dovolenou. Já nevím, co si mám myslet,…