Manžel mamánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
5.12.11 15:44

Heled mi to mame taky,pritel ma mamku 10km odnas jezdime tam 1tydne,to je vzdycky Pepaku nechces se napapat?Ja jsem se za tebe modlila ,nekur dostanes rakovinu a tak.Pritel to jeji chovani nesnasi ale je to jeho matka,nekterym to ale nevyhovuje,ale je videt u tchyne ze ze vsech 4deti ma nejradci toho myho,deti ma rada,ale radci ma svyho Pepana,takze se na vnoucaty nejak moc nerozplyva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.12.11 16:09

Ahoj,
v první řadě bych vymyslela nějakou príma pomstu, aby se chlap chytil za nos. A hned na to začala být větší svině než tchýně a začala bych škodit a kazit jim plány a vůbec. Např. „jedu s maminkou na dovolenou!“ „ale miláčku, já zaplatila dovolenou pro nás, mělo to být překvapení“ atd. :mrgreen: Nebo se s tím budeš muset smířit, však babka jednou umře. Pak už je jen dalším řešením rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.12.11 16:15

8o 8o 8o Tají ti, že telefonuje s mámou??? Jede jen s ní na dovolenou??? A manželku s dítětem nachá doma??? 8o 8o 8o V tomhle případě bych si vážně s manželem promluvila, měl by si ujasnit priority nebo bych si zbalila kufřík 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.12.11 16:31

Podívej se na diskusní příspěvky o tchyních - je to diskuse pozor na prarodiče. Tam je tolik případů mamánků,jedináčků a bláznivých tchyní, že Ti to otevře oči. V každém případě, souhlasím s holkama. Ať si manžel ujasní priority.Buď Ty a dítě ,nebo jeho matka. Není nic mezi.

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
5.12.11 22:41

Přítelovo maminka to taky na něj zkouší, on je naštěstí odolný a nedá se :D. Je ale fakt strašná, malýmu jsou 2 měsíce a ještě ho neviděla, vůbec ji nezajímá, není to její syn. Když ji pošleme fotku, tak se ještě ptá, proč ji to jako posíláme. Naštěstí mně to je jedno, takže pohoda. :mrgreen: Já jsem u ní byla asi třikrát na návštěvě a od té doby ji odmítám navštěvovat a jsem ráda, že ji vlastně nevídám. Myslím si, že pro přítele by nebyla žádná žena dobrá ;) , i když mi to přítel neříká. Kdyby ovšem byl na její straně a kul s ní pikle, tak jako nevím, co bych dělala, do té situace jsem se nedostala, ale nezkousla bych to. Vím jen, že přítelovi je to nepříjemné, když mu máma několikrát denně volá. Raději s ní mluví někde, kde nejsem já. Na jednu stranu ho chápu.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
6.12.11 00:46
softvelvet píše:
Přítelovo maminka to taky na něj zkouší, on je naštěstí odolný a nedá se :D. Je ale fakt strašná, malýmu jsou 2 měsíce a ještě ho neviděla, vůbec ji nezajímá, není to její syn. Když ji pošleme fotku, tak se ještě ptá, proč ji to jako posíláme. Naštěstí mně to je jedno, takže pohoda. :mrgreen: Já jsem u ní byla asi třikrát na návštěvě a od té doby ji odmítám navštěvovat a jsem ráda, že ji vlastně nevídám. Myslím si, že pro přítele by nebyla žádná žena dobrá ;) , i když mi to přítel neříká. Kdyby ovšem byl na její straně a kul s ní pikle, tak jako nevím, co bych dělala, do té situace jsem se nedostala, ale nezkousla bych to. Vím jen, že přítelovi je to nepříjemné, když mu máma několikrát denně volá. Raději s ní mluví někde, kde nejsem já. Na jednu stranu ho chápu.

NO ahoj, v něčem je to podobné u nás. Přítel je na straně matky, ta o svého vnuka nemá zájem, já ji taky odmítám navštěvovat,ale ona ani nechce, žijeme spolu v jednom baráku, je to ponorka jako blázen…

• Citovat
  • Upravit
12900
6.12.11 10:49

Já bych si zabalila věci a odjela. Bohužel je v tom i risk, že by mu to nevadilo, nebo by si myslel, že se chová normálně, ale ty hysterčíš.
Pokud ti tají telefonáty, tak jste spolu o toma si už mluvili, tak bych zkusila léčbu šokem. Je v tom ale i risk, že mu to nebude vadit, ale co pak už s takovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.11 10:52

Díky holky za rady, ale dnes jsem s ním mluvila a vypadá to, že si sype popel na hlavu a uvědomil si to. Já nechci hrát ve vztahu druhé housle, ale odejít od něj nechci, mám ho ráda.

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
6.12.11 12:07
Andrejka81 píše:
softvelvet píše:
Přítelovo maminka to taky na něj zkouší, on je naštěstí odolný a nedá se :D. Je ale fakt strašná, malýmu jsou 2 měsíce a ještě ho neviděla, vůbec ji nezajímá, není to její syn. Když ji pošleme fotku, tak se ještě ptá, proč ji to jako posíláme. Naštěstí mně to je jedno, takže pohoda. :mrgreen: Já jsem u ní byla asi třikrát na návštěvě a od té doby ji odmítám navštěvovat a jsem ráda, že ji vlastně nevídám. Myslím si, že pro přítele by nebyla žádná žena dobrá ;) , i když mi to přítel neříká. Kdyby ovšem byl na její straně a kul s ní pikle, tak jako nevím, co bych dělala, do té situace jsem se nedostala, ale nezkousla bych to. Vím jen, že přítelovi je to nepříjemné, když mu máma několikrát denně volá. Raději s ní mluví někde, kde nejsem já. Na jednu stranu ho chápu.
NO ahoj, v něčem je to podobné u nás. Přítel je na straně matky, ta o svého vnuka nemá zájem, já ji taky odmítám navštěvovat,ale ona ani nechce, žijeme spolu v jednom baráku, je to ponorka jako blázen…

Tak to musí být pěkně na palici, co? Nedovedu si přestavit, že bych měla tchýni v baráku. Brrr.
Přítel na straně matky není, je na té mé. Akorát se za ní stydí, že nemá zájem o své vnuky (přítel má ještě jednoho syna). Ještě, že moji rodiče jsou normální :D. Ona třeba koupila malýmu hračku, ale že by mu ji dala, to ne, čeká, až se tam ukážeme my. Tak ať si ji strčí … Oni mají auto a já se s kočárkem tahat vlakem nebudu. Ještě, že mě to netrápí. Horší by bylo, kdyby tu furt oxidovala a lezla mi na nervy.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
6.12.11 12:25
softvelvet píše:
Andrejka81 píše:
softvelvet píše:
Tak to musí být pěkně na palici, co? Nedovedu si přestavit, že bych měla tchýni v baráku. Brrr.
Přítel na straně matky není, je na té mé. Akorát se za ní stydí, že nemá zájem o své vnuky (přítel má ještě jednoho syna). Ještě, že moji rodiče jsou normální :D. Ona třeba koupila malýmu hračku, ale že by mu ji dala, to ne, čeká, až se tam ukážeme my. Tak ať si ji strčí … Oni mají auto a já se s kočárkem tahat vlakem nebudu. Ještě, že mě to netrápí. Horší by bylo, kdyby tu furt oxidovala a lezla mi na nervy.

Tak to, co píšeš, je u nás v baráku. Tchyně, protože se s nikým nesnese, tak dostala invalidní důchod, když se jí narodil syn. Nestýká se s nikým, nikdo za ní nejde, má jen psa a komunikuje se psem. IQ šumícího deště - bez urážky. Může si zato sama, když nikam nechodí ani nechce jít, nabízela jsem jí, že ji někam vezmu. To ona ne. Raději je se psem, o malého zájem nemá. Jak jsem radila zakladatelce, podívej se na diskusi -vztahy - pozor na prarodiče - tam je takových témat a vše mají společné - holky trpitelky, kterým tchyně sužuje život.Bohužel se kvůli nim i rozvádějí, protože jejich manžel nepochopil, že manželka s dětmi jsou přednější než jeho matka.

• Citovat
  • Upravit
53
7.12.11 12:40

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale zkusím reagovat…

Co bych udělala já, přestala bych být zticha a trošku vystrčila drápky. V den, kdy se mají vrátit z dovolené bych si pozvala buď sestru, kamarádku, maminku… někoho kdo u vás přespí, aby bylo „plno“ a nemohla tam spát maminka.
Manželovi bych řekla že ti to vadí a proč ti to vadí - narovinu, protože o tom manželství je. Kdyby to řešit nechtěl, jeho chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.14 19:55

Ahoj holky, maminky…

manžel jel na víkend se svojí máti na chatu. Není to poprvé, co jí dal přednost. Jen jsem to potřebovala někomu ventilovat, postěžovat si nebo najít spřízněnou duši, která má doma chlapa závislého na své matce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.9.14 20:00

@Foxinka Tak jestli potřebovala s něčím pomoct, tak mi to přijde normální. Já taky nejezdím s mužem k tchýni, když jí tam třeba seká zahradu nebo dělá něco na baráku.
Pokud se tam jel jen tak bez tebe rekreovat ( a nemá potřebu vzít tě s sebou), tak byste asi o tom měli hodit řeč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.9.14 20:00

Foxinka-tak to s ním musíš řešit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.9.14 20:18

Twl buď ráda, aspoň máš chvíli klid.