Ženy - matky, co mají milence, sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10140
22.3.12 13:19
lilaa22 píše:
xsaleen píše:
po čtyřicítce? tak dlouho s ním fakt nebudu.. mě je 27, jemu 23 a doma mrtvo, nejsem člověk co zrovna je sexuálně založen, ale co je moc, to je moc.. a navíc mě už nebaví neustále dolejzat, a ve dne ne, ráno ne, večer je unavenej, bolí ho hlava, je navátej.. a tak pořád dokola.. hlavně mi sám řekl, že si mám najít někoho na „zábavu“ tak se bavím už asi 3týdny.. :mrgreen:
A co ho nechat a nedolejzat?Třeba příjde sám:)

já už nedolejzam asi 4m, efekt nula..
a já zas nejsem taková, že bych dolejzala denně, ale třeba jednou za 14dní, měsíc, jsem to zkusila a nic.. tak ted at mi dá svátek.. jinak musím chodit večer, on hlídá malího, a zatím změna žádná, že pořád někam chodím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.3.12 13:22

To je divny, 4m bez sexu je docela dost, promin, ale nema treba nekoho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.12 13:23
Anonymní píše:
V podstatě se dá říci, že mám milence…
Ovšem nesexujeme spolu - uspokojuje mi pouze mé emocionální potřeby.Sexu mám doma, že bych ho mohla s radostí prodávat, bohužel…můj manžel je JENOM na sex.
Nevidím to jako ideální řešení, můj stav, je dobré mít obé dohromady (sex i emoce) ale když to nejde jinak, je to takhle furt lepší, než drátem do oka.

Jééé, mám to stejně s tím milencem nemilencem :) .. U nás tedy jde i o určité fyzické uspokojení, ale psychické také dost. Manžel je v sexu schopný vydržet i na mě, máme různá období, kdy to klape více a kdy méně- jako všude. Ale mě chyběla hlavně ta správně nastavená emocionální stránka… Tu on mi nikdy nemůže dát… Ale máme to specifické, protože manžel o tom muži a mě vše ví. Jen si asi neuvědomuje, jak je to hluboké.
 P.

• Citovat
  • Upravit
729
22.3.12 13:25
IV987 píše:

jj je to divné:)tak se ho na tvrdo zeptej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.3.12 13:28

Jojo, normalne pekne tvrde na nej. To uz je vazne teror, proc bys mela byt bez sexu??Vzdyt sex je 50%vztahu ( :think: bych rekla). No, ja mam co rikat :P , mam sex tak jednou dvakrat tydne.., ale mame prcka a ono to ma na tom fakt vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.12 13:29
lilaa22 píše:
IV987 píše:
jj je to divné:)tak se ho na tvrdo zeptej:D

to víte, že jsem se ptala… už dáááávno, odpověď byla, že nemá, že na to prostě nemá chuť.. mimochodem, tohle není nejdelší odmlka.. když jsem byla těhotná, spali jsme spolu na posled ve 3m a pak a když malímu bylo 8,5m.. takže nějakejch 14m.. a ne mou vinou.. takže by mi toho milence snadani vyčítat nemohl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.3.12 13:34

Ja teda musim rict, ze v teh.jsme skoro 6mesicu poslednich spolu nespali. Mela jsem zdr.pr.. Ale i tak mel potrebu abych ho uspokojila jinak. A zdravej chlap proste musi mit chut ..Bud ma babu a zapira nebo se musi jit lecit. V budoucnu to zrejme budete stejne resit, to nejde vydrzet. At se pak nedivi, ze si nekoho najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.12 13:39

léčit se nepujde, jemu to zjevně vyhovuje.. já ale žádnej problém neměla, mhli jsme uplně normálně.. už jsem slyšela i názor, jestli třeba není gay, ale stydí se to přiznat, hlavně sám sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
22.3.12 13:40
IV987 píše:
Ja teda musim rict, ze v teh.jsme skoro 6mesicu poslednich spolu nespali. Mela jsem zdr.pr.. Ale i tak mel potrebu abych ho uspokojila jinak. A zdravej chlap proste musi mit chut ..Bud ma babu a zapira nebo se musi jit lecit. V budoucnu to zrejme budete stejne resit, to nejde vydrzet. At se pak nedivi, ze si nekoho najdes.

No je fakt, že zdravej chlap do určitého věku, který nepracuje v nějakém mimořádně zničujícím provozu, by měl mít chuť poměrně dost často..

• Citovat
  • Upravit
77
22.3.12 13:42

No nebyl by prvni gay , je toho nejak ted premnozeno. To bys ale poznala ne? Pecuje o sebe :D nejak prehnane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.12 13:46

ono mi přijde, že spíš nechce si to přiznat, má k nim odmítavý postoj.. ale odříkaného chleba… známe, že? jezdí u PPL což je bejt tam v 5.30 návrat, až.. takže nějdy v 6, někdy v 9, jak se zadaří.. víkendy volný… takže,ano, chápu, má toho v práci až do prrr.. ale tohle?

nebo je prostě frigida..což jsem si i já občas o sobě myslela, mimochodem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.3.12 13:51

Uprimne, ja bych s takovym partnerem proste nebyla. Mate sice mimi, ale pokud ten vztah takhle drhne..casem si nekoho najdes..a drzim pesti,protoze vysvetlovat nekomu v rodine, ze od sebe jdeme, protoze se mnou nechce spat, navic budes ta spatna nejspis ty, protoze mas milence… :nevim: Asi moc predbiham, ale dokazu si to proste predstavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
22.3.12 14:07
xsaleen píše:
ono mi přijde, že spíš nechce si to přiznat, má k nim odmítavý postoj.. ale odříkaného chleba… známe, že? jezdí u PPL což je bejt tam v 5.30 návrat, až.. takže nějdy v 6, někdy v 9, jak se zadaří.. víkendy volný… takže,ano, chápu, má toho v práci až do prrr.. ale tohle?nebo je prostě frigida..což jsem si i já občas o sobě myslela, mimochodem.. :lol:

V posl měsísích jezdím dost autem a zjistil jsem, že to nemá 2× dobrý vliv na psychickou a fyzickou pohodu. Ten provoz tak zvláštně vyčerpá a to poslední na co bych po příjezdu myslel je sex. Ovšem po nějakém čase se vždy vzpamatuju. Ovšem jezdit celý den jako on u té PPL.. nevím nevím. Dnes prostě mnohá zaměstnání vyčerpávají do krajnosti. Nejsou kolikrát ani síly ani čas. Na druhou stranu všude stohy článků o „dobrém sexu“..

• Citovat
  • Upravit
729
22.3.12 17:32

Já ti nevím,prostě bych mu dala nuž na krk:D Asi budu za nějakýho nenasitnýho puboše,ale vztah je zpoloviny o sexu…Je to jako by jsi hledala vztah,ale nebyl by sex…Mě by se to asi nelíbilo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
22.3.12 19:01

já chápu, že přes týden toho má dost.. ale jsou snad víkendy, ne? Od sebe pujdeme, a co nejdřív, jen mám hypo, tak to musím nějak vymyslet, a vytvořit finanční rezervu.. nemůžu ho vyhodit ze dne na den..

o milenci nido neví, přece to nikde nebudu roztrubovat, ale moje máma třeba ví, že se mnou nespí, ale ono v tom není jen tohle, je tam toho o dost víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí