Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
27.6.23 07:39

Vážně už to krmit nebudu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 07:46
@topazio píše:
Ty se tu předvádíš. :lol: Jen ukazuji na tvoje ubohé chování. :lol:

Spíš se tu ztrapnujes :hug: najít fotku kolejí ti dalo určitě strašně práce :hug: jenom nevím, co jsi tím chtěla říct. Představ si, že po těch kolejích jezdí normální pěkný vlak a po cestě jsou nádraží :hug:

• Citovat
  • Upravit
56505
27.6.23 07:56
@Pitaya1 píše:
Spíš se tu ztrapnujes :hug: najít fotku kolejí ti dalo určitě strašně práce :hug: jenom nevím, co jsi tím chtěla říct. Představ si, že po těch kolejích jezdí normální pěkný vlak a po cestě jsou nádraží :hug:

Jediná trapná jsi ty. Už ti to napsalo hodně lidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 07:59
@topazio píše:
Jediná trapná jsi ty. Už ti to napsalo hodně lidí. :mrgreen:

Nemáš argument k tomu, proč jsi sem trapně dala nicnerikajici fotky? :think:

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.23 08:03
@Pitaya1 píše:
Tak my nemáme zvíře, dítěti stačí a i jako batoleti stačila na den jedna sada oblečení. Svačina a pití se dá do malého batůžku, když už musí být, stejně tak plyšák. Takže to vychází na každý den jedna sada oblečení. Plus podle počasí případně nějaká skladná lehká bunda/mikina. Boty většinou stačí na noze tenisky a do kufru žabky (přes léto). V zimě je toho potřeba o trochu víc. Ale i tak netaham každému obří kufr :nevim:

No tak to máš super a můžeš vyrazit na dovolenou klidně pěšky. :palec: Jeden můj syn se dlouho pocuraval, takže minimálně 3 sady na den ve vel. 152, to už je slušné zavazadlo. To pak nechceš tahat autobusem nebo vlakem. :nevim: A to nemluvím o tom, že moje adhade fakt nechci tahat autobusem ani vlakem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 08:05
@Tamtama píše:
No tak to máš super a můžeš vyrazit na dovolenou klidně pěšky. :palec: Jeden můj syn se dlouho pocuraval, takže minimálně 3 sady na den ve vel. 152, to už je slušné zavazadlo. To pak nechceš tahat autobusem nebo vlakem. :nevim: A to nemluvím o tom, že moje adhade fakt nechci tahat autobusem ani vlakem. :lol:

Tak jasem něco jiného je, když má člověk nestandardní dítě. Ale pokud má člověk normalnibzdrave dítě, tak nepotřebuje tahat hromady věcí.

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.23 08:11
@Pitaya1 píše:
Tak jasem něco jiného je, když má člověk nestandardní dítě. Ale pokud má člověk normalnibzdrave dítě, tak nepotřebuje tahat hromady věcí.

Ale deskovky a knihy ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 08:14
@Tamtama píše:
Ale deskovky a knihy ano :lol:

Proč hned deskovky? Ty neznáš jiné hry, které nezabírají místo? 8o a knihy… existuje třeba čtečka, nebo dětský časopis taky nezabere místo. Ale je to o tom, kolik času je tomu rodič ochotný věnovat. Samozřejmě pohodlné a jednoduché je dát dítěti mobil a nemusel nic vymýšlet.

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.23 09:37

@Pitaya1 deskovky, protože nás baví. A knihy jsou pro mě, druhák si svou bere do batůžku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.6.23 09:47
@Pitaya1 píše:
Na týden si s dítětem vystačím buď s krosnou nebo jedním středním kufrem. Ne každý potřebuje hromadu krámu :*

tak bud opet lzes nebo jsi prase, co si nevymeni tyden gatly, chodi v jednom tricku,… navic, kdyz vsude tahas s sebou knizky, aby jsi zabavila dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 09:48
@markytka3 píše:
tak bud opet lzes nebo jsi prase, co si nevymeni tyden gatly, chodi v jednom tricku,… navic, kdyz vsude tahas s sebou knizky, aby jsi zabavila dite.

Představ si, že mám na každý den jiné oblečení, stejně tak dítě. Ale asi to umíme do toho kufru složit tak, že to nezabere místo. A knížky netaham, existuje totiž čtečka :P

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 09:48
@Pitaya1 píše:
Proč hned deskovky? Ty neznáš jiné hry, které nezabírají místo? 8o a knihy… existuje třeba čtečka, nebo dětský časopis taky nezabere místo. Ale je to o tom, kolik času je tomu rodič ochotný věnovat. Samozřejmě pohodlné a jednoduché je dát dítěti mobil a nemusel nic vymýšlet.

jak pohodlne dat diteti ctecku. jaky je rozdil mezi vzdelavanim se na mobilu nebo ctenim na ctecce? 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 09:49
@markytka3 píše:
jak pohodlne dat diteti ctecku. jaky je rozdil mezi vzdelavanim se na mobilu nebo ctenim na ctecce? 😃 😃 😃

Dost velký… čtečka není podsvícená. Navíc ve čtečce čte knížku ;)

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 09:51
@Pitaya1 píše:
Představ si, že mám na každý den jiné oblečení, stejně tak dítě. Ale asi to umíme do toho kufru složit tak, že to nezabere místo. A knížky netaham, existuje totiž čtečka :P

viz. vyse, proc tahas ctecku, zdyt se da cist i na mobilu. na jazdy den jine obleceni :lol: :lol: do stredniho kufru, nekolikery boty, jses ulhana. ty mas nedomrle dite? ten muj ma jen boty, ktere mu zaberou pulku kufru :D a to je stejne stary jak tvuj smrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.6.23 09:52
@Pitaya1 píše:
Dost velký… čtečka není podsvícená. Navíc ve čtečce čte knížku ;)

na mobilu se da cist knizka, ma regulaci jasu, :mavam: nyvic se tam da vzdelavat, napr. duolingo sj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová