Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
27.6.23 09:54
@markytka3 píše:
viz. vyse, proc tahas ctecku, zdyt se da cist i na mobilu. na jazdy den jine obleceni :lol: :lol: do stredniho kufru, nekolikery boty, jses ulhana. ty mas nedomrle dite? ten muj ma jen boty, ktere mu zaberou pulku kufru :D a to je stejne stary jak tvuj smrad

Můj kluk má na noze tenisky a v kufru žabky, ty místo nezaberou ;) a na mobilu se čte špatně, vzhledem k tomu, že je tam jiný typ svícení. Ale to bys o tom musela něco vědět. A nemůžu za to, že se neumíš sbalit do středního kufru :hug: My to umíme. Ale možná to bude tím, že cestujeme často a vím, jal to udělat :P

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 09:56
@markytka3 píše:
na mobilu se da cist knizka, ma regulaci jasu, :mavam: nyvic se tam da vzdelavat, napr. duolingo sj.

Pořád to je pro oči mnohem méně vhodné, než čtečka :P

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 10:03

@Pitaya1 a když 3 dny v kuse prší a je mokro tak má co na noze? Když si tu sadu oblečení ušpiní ten den tak dostane staršího data nejmíň špinavou nebo jak to děláš?

Jako chápu logiku minimalistického balení. I chápu že někdo jezdí bez auta, protože ho to naplňuje. Ale určitě to není cesta pro všechny a vždy.
Možná kdyby jsi jednou vlastním autem na dovolenou jela, budeš mít další zkušenost.

Já ráda pojedu s fajn dítětem vlakem někam. S vy. síračem, poblionem mě ale ani nehne. Nebo na 14 dnů se s krosnou nepotáhnu.
Pokud někoho baví po večerech přepirat oblečení ok. Já raději si vezmu dostatek.

• Citovat
  • Upravit
74217
27.6.23 10:09
@markytka3 píše:
na mobilu se da cist knizka, ma regulaci jasu, :mavam: nyvic se tam da vzdelavat, napr. duolingo sj.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.6.23 10:10

@Pitaya1 batoleti stačí 1 sada oblečení na den?

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 10:12
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 a když 3 dny v kuse prší a je mokro tak má co na noze? Když si tu sadu oblečení ušpiní ten den tak dostane staršího data nejmíň špinavou nebo jak to děláš?

Jako chápu logiku minimalistického balení. I chápu že někdo jezdí bez auta, protože ho to naplňuje. Ale určitě to není cesta pro všechny a vždy.
Možná kdyby jsi jednou vlastním autem na dovolenou jela, budeš mít další zkušenost.

Já ráda pojedu s fajn dítětem vlakem někam. S vy. síračem, poblionem mě ale ani nehne. Nebo na 14 dnů se s krosnou nepotáhnu.
Pokud někoho baví po večerech přepirat oblečení ok. Já raději si vezmu dostatek.

Nemám prase, takže se neuspini. Když počítáme s aktivitou, kde se uspini, tak bereme vic kousků. Plus tedy bereme navíc 1 tričko a spodní prádlo.
A zatím se nám nestalo, že by nám ty boty nestačily :nevim:
A kdybys četla, tak na dovolenou jezdíme i vlastním autem. A překvapivě rozdíl je jen v množství plyšáků, co jedou s námi.
Teď jsme na 15 dnů a stačí nám kanálový kufr a pak další o velikost větší k tomu malý batůžek.

• Citovat
  • Upravit
74217
27.6.23 10:13
@kocourGarfield píše:

Jejímu stačí. To přepere v ruce na tom nádraží. Když bude mít štěstí, tak na prášku ušetří, protože použije jejich veřejné mýdlo. Ve vlaku vyvěsí v okně a má usušeno 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 10:13
@kocourGarfield píše:

Dávno už nemám batole. Ale i když byl batole, tak mu stačila sada oblečení na den. Nikdy jsem nechápala potřebu dítě c krát denně převlékat. Jediné období, kdy jsem brala něco náhradního bylo, když se učil na nočník. Ale to bylo pár týdnů.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 10:24

Tenhle střední kufr a kabinovy nám stačil na 10 denní zimní dovolenou (bez lyžování) a týdenní s lyžováním. Netuším, co víc bych měla na dovolenou. Stačila nám každému 1 zimní bunda, 3× kalhoty (kluk navíc jedny tepláky), tričko a prádlo na každý den, 3 mikiny pro dítě pro mě 3 slabší svetry, šála, čepice, rukavice. Na lyžování na stačilo stejně množství kufrů, ale byli jsme o pár dnů méně, navíc jsme měli další bundu a a par kousku obleceni navic na lyže. Plus si vozím ještě malý batůžek na doklady, pití, mobil atd.
Edit. Ještě jsem tam měla 1 sukni a 2× silonky.

Příspěvek upraven 27.06.23 v 11:20

• Citovat
  • Upravit
21177
27.6.23 11:08
@Pitaya1 píše:
Tenhle střední kufr a kabinovy nám stačil na 10 denní zimní dovolenou (bez lyžování) a týdenní s lyžováním. Netuším, co víc bych měla na dovolenou. Stačila nám každému 1 zimní bunda, 3× kalhoty (kluk navíc jedny tepláky), tričko a prádlo na každý den, 3 mikiny pro dítě pro mě 3 slabší svetry, šála, čepice, rukavice. Na lyžování na stačilo stejně množství kufrů, ale byli jsme o pár dnů méně, navíc jsme měli další bundu a a par kousku obleceni navic na lyže. Plus si vozím ještě malý batůžek na doklady, pití, mobil atd.

Tak to jsi dobrý čuně. Holt čistota pro tebe nic neznamená, ale ventilovat to tady nemusíš. Už to všichni moc dobře víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 11:11
@KalamityJohn píše:
Tak to jsi dobrý čuně. Holt čistota pro tebe nic neznamená, ale ventilovat to tady nemusíš. Už to všichni moc dobře víme.

Kolikrát denně se musíš prevlekat? 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
8134
27.6.23 11:19
@markytka3 píše:
viz. vyse, proc tahas ctecku, zdyt se da cist i na mobilu. na jazdy den jine obleceni :lol: :lol: do stredniho kufru, nekolikery boty, jses ulhana. ty mas nedomrle dite? ten muj ma jen boty, ktere mu zaberou pulku kufru :D a to je stejne stary jak tvuj smrad

Fakt to nekrm, to nemá cenu ;) Napřed vadí každá věc navíc v kufru a najednou je super tahat k mobilu ještě čtečku, protože se na ní líp čte. Ta se fakt jen chce hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 11:21
@rmot píše:
Fakt to nekrm, to nemá cenu ;) Napřed vadí každá věc navíc v kufru a najednou je super tahat k mobilu ještě čtečku, protože se na ní líp čte. Ta se fakt jen chce hádat.

Tak tu ctecku mám jako alternativu ke knizce. Ne jako alternativu k obsluze. A nevím, jak moc máš těžkou čtečku, ale ta moje moc místa nezabere :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5167
27.6.23 11:23

Tak přemýšlím, že tu odpovídají asi ty, které nikdy neměly dítě na táboře :roll: Protože kolik věcí použije dítě poučeno každý den se převlékat? Kufr jako kr. á. va, věcí mraky, ale vystačí si s minimem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21177
27.6.23 11:27
@rmot píše:
Fakt to nekrm, to nemá cenu ;) Napřed vadí každá věc navíc v kufru a najednou je super tahat k mobilu ještě čtečku, protože se na ní líp čte. Ta se fakt jen chce hádat.

Hašteřivá slepice, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová