Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
27.6.23 12:54
@Pitaya1 píše:
To nebylo letos v zimě, kdy je psala o Klinovci :P
A představ si, že letos kluk lyzoval jinde a v Alpách jsme nebyli. A dostali jsme se tam letadlem, vlakem a tam jsme jeli ještě kousek autobusem :P to bys nedala :hug:

a jak to vis, ze bych ja neco nedala, uz tohle svedci o tom, jak jsi tupa… a zatim, co tady popisujes, nic svetoborneho neni… leda tak, ze tahas na 10ti denni dovolenou 22 tricek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 12:55
@markytka3 píše:
ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorant :mavam: psala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru :mavam:

A střední kufr není palubní kufr. To je malý kufr.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:55
@markytka3 píše:
a jak to vis, ze bych ja neco nedala, uz tohle svedci o tom, jak jsi tupa… a zatim, co tady popisujes, nic svetoborneho neni… leda tak, ze tahas na 10ti denni dovolenou 22 tricek :lol:

Pro 2 lidi. Holt narozdil od tebe je nemusíme na té dovolené prát. A jo myslím si, že bys to nezvládla, proto tu ryješ

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 13:26

@Pitaya1 já bych to dala, ale nemám potřebu. Na letišti bych si půjčila auto ;). Ale chápu že pokud člověk musí a chce zvládne i nemožné. Já nechci, nemám důvod.

Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:28

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 13:26
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 já bych to dala, ale nemám potřebu. Na letišti bych si půjčila auto ;)

A jela bys to dyl než tím vlakem. a autobusem :palec: to je výborné řešení :pankac:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 13:32

@Pitaya1 no v CR se autem dostanu pohodlně na hory autem. V okolí CR taky. Zatím jsem neměla důvod tqhat sebe a několik dětí vlakem a busem na hory.
Až ho budu mít, pojedu busem. Zatím komfort auta je pro mě priorita.
Mluvím o horách. Mám ráda svoje lyže, svojí helmu a svoje kalhoty.
Ale to je moje volba.
Edit mám k tomu blicí dítě i v dospělosti, takže stále je fajn mu stavět, atd…

Na zbytek dovolených vozím v kufru několik psů, takže tam je to jasný. Navíc autobusem, vlakem jsem se nejezdila dost. Na dovolené po tom netoužím už. Ale jsem moc rada, ze tu možnost volby mám.
I kdybych měla jet na dovolenou stopem ;)

Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:39

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 13:35
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 no v CR se autem dostanu pohodlně na hory autem. V okolí CR taky. Zatím jsem neměla důvod tqhat sebe a několik dětí vlakem a busem na hory.
Až ho budu mít, pojedu busem. Zatím komfort auta je pro mě priorita.
Mluvím o horách. Mám ráda svoje lyže, svojí helmu a svoje kalhoty.
Ale to je moje volba.
Edit mám k tomu blicí dítě i v dospělosti, takže stále je fajn mu stavět, atd…

No jenže my nebyli na lyžích v ČR. A jak jsem si zjišťovala, tak jet do toho našeho lyžařského střediska je výhodnější vlakem a posledních 10 minut kyvadlovym autobusem.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 13:39

@Pitaya1 no já naštěstí nemusím na hory letadlem. A i hory mimo CR zvládnu vybrat na dojezd autem. My tedy lyžuje klidně i v červenci v rámci letní dovolené. Si odskočime od jezer na lyže :lol:

Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:41

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 13:41
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 no já naštěstí nemusím na hory letadlem. A i hory v CR zvládnu vybrat na dojezd autem.

Tak každý má jiné možnosti, že. Mne nevadilo udělat si takovouhle dovolenou. Naopak. Poznali jsme zase něco nového.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 14:12

@Pitaya1 tak to já chápu. Ukápne, polije se, poblije. Navíc každé dítě je jiné. Některé může být jako čuně a je mu to fuk. Některým dětem to vadí.

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.23 16:59
@markytka3 píše:
ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorant :mavam: psala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru :mavam:

A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
27.6.23 17:09
@Tamtama píše:
A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje. :lol:

Tak ne ze bych se lucenky zastávala, ale osobní hygiena zrovna nezabere moc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 17:13
@Tamtama píše:
A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje. :lol:

My si vystačíme s tím, co nabízí hotel. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by někomu z rodiny něco nesedlo.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.6.23 17:14

Tak mládě tu 2,5 roku má dneska čtvrtý tričko. 1× se spotil, 1× polil pitím, 1× pokecal zmrzlinou, 1× se převlíkal po příchodu domů kdy si venku hrál klasika - písek, tráva, kameny, atd… je to pořád batole že jo ;)
Já mám druhý, protože ten flek od dítěte od zmrzliny ani z mého trika nešel dolů.

Příspěvek upraven 27.06.23 v 17:24

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.23 17:14

@Pidulka1991 tak já beru origos, přelévání není nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová