Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pitaya1 píše:
To nebylo letos v zimě, kdy je psala o Klinovci
A představ si, že letos kluk lyzoval jinde a v Alpách jsme nebyli. A dostali jsme se tam letadlem, vlakem a tam jsme jeli ještě kousek autobusemto bys nedala
a jak to vis, ze bych ja neco nedala, uz tohle svedci o tom, jak jsi tupa… a zatim, co tady popisujes, nic svetoborneho neni… leda tak, ze tahas na 10ti denni dovolenou 22 tricek ![]()
@markytka3 píše:
ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorantpsala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru
A střední kufr není palubní kufr. To je malý kufr.
@markytka3 píše:
a jak to vis, ze bych ja neco nedala, uz tohle svedci o tom, jak jsi tupa… a zatim, co tady popisujes, nic svetoborneho neni… leda tak, ze tahas na 10ti denni dovolenou 22 tricek
Pro 2 lidi. Holt narozdil od tebe je nemusíme na té dovolené prát. A jo myslím si, že bys to nezvládla, proto tu ryješ
@Pitaya1 já bych to dala, ale nemám potřebu. Na letišti bych si půjčila auto
. Ale chápu že pokud člověk musí a chce zvládne i nemožné. Já nechci, nemám důvod.
Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:28
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 já bych to dala, ale nemám potřebu. Na letišti bych si půjčila auto
A jela bys to dyl než tím vlakem. a autobusem
to je výborné řešení ![]()
@Pitaya1 no v CR se autem dostanu pohodlně na hory autem. V okolí CR taky. Zatím jsem neměla důvod tqhat sebe a několik dětí vlakem a busem na hory.
Až ho budu mít, pojedu busem. Zatím komfort auta je pro mě priorita.
Mluvím o horách. Mám ráda svoje lyže, svojí helmu a svoje kalhoty.
Ale to je moje volba.
Edit mám k tomu blicí dítě i v dospělosti, takže stále je fajn mu stavět, atd…
Na zbytek dovolených vozím v kufru několik psů, takže tam je to jasný. Navíc autobusem, vlakem jsem se nejezdila dost. Na dovolené po tom netoužím už. Ale jsem moc rada, ze tu možnost volby mám.
I kdybych měla jet na dovolenou stopem ![]()
Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:39
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 no v CR se autem dostanu pohodlně na hory autem. V okolí CR taky. Zatím jsem neměla důvod tqhat sebe a několik dětí vlakem a busem na hory.
Až ho budu mít, pojedu busem. Zatím komfort auta je pro mě priorita.
Mluvím o horách. Mám ráda svoje lyže, svojí helmu a svoje kalhoty.
Ale to je moje volba.
Edit mám k tomu blicí dítě i v dospělosti, takže stále je fajn mu stavět, atd…
No jenže my nebyli na lyžích v ČR. A jak jsem si zjišťovala, tak jet do toho našeho lyžařského střediska je výhodnější vlakem a posledních 10 minut kyvadlovym autobusem.
@Pitaya1 no já naštěstí nemusím na hory letadlem. A i hory mimo CR zvládnu vybrat na dojezd autem. My tedy lyžuje klidně i v červenci v rámci letní dovolené. Si odskočime od jezer na lyže ![]()
Příspěvek upraven 27.06.23 v 13:41
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 no já naštěstí nemusím na hory letadlem. A i hory v CR zvládnu vybrat na dojezd autem.
Tak každý má jiné možnosti, že. Mne nevadilo udělat si takovouhle dovolenou. Naopak. Poznali jsme zase něco nového.
@Pitaya1 tak to já chápu. Ukápne, polije se, poblije. Navíc každé dítě je jiné. Některé může být jako čuně a je mu to fuk. Některým dětem to vadí.
@markytka3 píše:
ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorantpsala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru
A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje. ![]()
@Tamtama píše:
A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje.
Tak ne ze bych se lucenky zastávala, ale osobní hygiena zrovna nezabere moc místa.
@Tamtama píše:
A šampon s kondicionérem, vše krát tři, máme každý svoje.
My si vystačíme s tím, co nabízí hotel. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by někomu z rodiny něco nesedlo.
Tak mládě tu 2,5 roku má dneska čtvrtý tričko. 1× se spotil, 1× polil pitím, 1× pokecal zmrzlinou, 1× se převlíkal po příchodu domů kdy si venku hrál klasika - písek, tráva, kameny, atd… je to pořád batole že jo ![]()
Já mám druhý, protože ten flek od dítěte od zmrzliny ani z mého trika nešel dolů.
Příspěvek upraven 27.06.23 v 17:24