Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
28.6.23 11:17
@aiwwa píše:
Jo, taková Billa na hlavaku tam bych si koupila max balenou vodu. Pečivo hned u vchodu kde projde tisíce lidí. :roll:

Nebo koupit balené pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
28.6.23 11:17
@Pitaya1 píše:
Nejsem na to zvyklá. Ale opravdu jsem si tamější obchodech nebo rychlém občerstvení bezdomovců a fetaku nevšimla. Asi to bude I tím, že tam jezdíme jen ve dne :nevim:

V burgeru kingu přímo u toho stojanu co se vrací tácy, tak skoro pokaždé se tam někdo prohrabuje těmi zbytky :poblion: nebo žebrá u lidí co tam sedí u jídla, ti to vyfotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.6.23 11:18
@aiwwa píše:
To je vtip? Nikdy nevíš dopředu jaké bude zpoždění. Často napíšou 20 minut a vlak má jen 10 nebo 15.

Na čas zpoždění se spoléhat nedá. Často je údaj o čase úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.6.23 11:19
@aiwwa píše:
V burgeru kingu přímo u toho stojanu co se vrací tácy, tak skoro pokaždé se tam někdo prohrabuje těmi zbytky :poblion: nebo žebrá u lidí co tam sedí u jídla, ti to vyfotím.

Ty tácy kolikrát ani neočistí nebo je vezmou 50 táců jedním hadrem. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
28.6.23 11:20
@Pitaya1 píše:
Tak to se mi nestalo, že by vlak měl kratší zpoždění a nahlásili změnu. Pak chápu, že někteří čekají jak trubky u tabule třeba 2 hodiny a nadávají, že je to nádraží strašný :hug:

Asi moc vlakem nejezdíš. Vždyť to je známá věc, o to hlásí, že doba zpoždění je pouze orientační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116476
28.6.23 11:20
@topazio píše:
Ty tácy kolikrát ani neočistí nebo je vezmou 50 táců jedním hadrem. :poblion:

Fuj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
28.6.23 11:21
@aiwwa píše:
Asi moc vlakem nejezdíš. Vždyť to je známá věc, o to hlásí, že doba zpoždění je pouze orientační.

Ani je orientační, ale nestane se ti z hodiny 10 minut.

• Citovat
  • Upravit
116476
28.6.23 11:21
@Pitaya1 píše:

To jsem ani nepsala, ale plus mínus 10 minut je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.6.23 11:22
@aiwwa píše:
Fuj. :lol:

Toto jsem viděla v jednom nákupáku v Praze. Hnus. Do těchto rychloobčerstvení nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
28.6.23 11:24
@aiwwa píše:
To jsem ani nepsala, ale plus mínus 10 minut je to běžné.

Tak těch 10 minut už na velkém nádraží jako je hlava stejně člověk čeká na nástupišti nebo jde tím směrem :think:

• Citovat
  • Upravit
116476
28.6.23 11:24
@topazio píše:
Toto jsem viděla v jednom nákupáku v Praze. Hnus. Do těchto rychloobčerstvení nechodím.

Já taky už ne, dřív jsem ráda zašla na kafe třeba do mekace, ale raději si připlatím a jdu do kavárny. Ono kafe z papírového kelímku prostě nemůže být stejně dobré jako z hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.6.23 12:12
@Pitaya1 píše:
Už máš zase blbej den? :hug:

prob by mela mit blby den? proste se s tebou nechce bavit, nekolikrat te na to plno uzivatelek upozornuje a ty ji porad jak otravny hmyz… konecne pochop, ze jsi totalne nezajimava zenska, se kterou vetsina nema potrebu komunikovat… my naposled na hlavaku cekali kvuli sebevrahovi 3 hodiny na vlak, a vsichni jsme sedeli na zemi, protoze tam neni dostatecna kapacita sedacek… za 3 hodiny bych uz byla skoro autem doma… takze tu prestan debi..lne velebovat hlavak, co ja vim, tak smrdis nejakou dobu ve vietnamu, tak myslim, ze ty vis, jako vzdy uplne kulove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.6.23 12:17
@Pitaya1 píše:

ale z 10ti minut se ti stane hodina, nam to takhle zaclo, z 20 min byly 3 hodiny, postupne.. a fakt tahat sebou bagly po nadrazi a oblejzat obchody, jako proc? ja byla rada, ze maji deti mobily, hrali jsme sachy, monopoly,… zase lzes, ze casto jezdis vlakem a znas hlavak, dle tvych prispevku jsi tam mozna tak jednou prochazela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.6.23 12:29
@aiwwa píše:
Já taky už ne, dřív jsem ráda zašla na kafe třeba do mekace, ale raději si připlatím a jdu do kavárny. Ono kafe z papírového kelímku prostě nemůže být stejně dobré jako z hrnečku.

To máš pravdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
28.6.23 13:15
@markytka3 píše:
prob by mela mit blby den? proste se s tebou nechce bavit, nekolikrat te na to plno uzivatelek upozornuje a ty ji porad jak otravny hmyz… konecne pochop, ze jsi totalne nezajimava zenska, se kterou vetsina nema potrebu komunikovat… my naposled na hlavaku cekali kvuli sebevrahovi 3 hodiny na vlak, a vsichni jsme sedeli na zemi, protoze tam neni dostatecna kapacita sedacek… za 3 hodiny bych uz byla skoro autem doma… takze tu prestan debi..lne velebovat hlavak, co ja vim, tak smrdis nejakou dobu ve vietnamu, tak myslim, ze ty vis, jako vzdy uplne kulove.

A to nesmím psát do diskuze? Přeci je nenutím k tomu, aby na mě reagovaly.
A z hlaváku jezdím celkem často vlakem :P

Příspěvek upraven 28.06.23 v 13:18

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová